Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Ben haftaya diorum
-
Ben de pazartesi en gec salı diyorum pek umudum olmasa da
-
Cumaya kadar bekliyorum ben
-
Hafta içi inşallah aciklanirda ona göre önümüze bakariz kpss de yaklaşıyor
-
Hayırlı günler herkese... Bir bilgisi, duyumu olan var mı sonuç tarihine dair ?
-
Tarih olarak bilmiyorum ama arayıp biraz sıkıştırsak mı diye düşünüyorum. Kpss başvuruları başladı. Burası olursa boşuna Kpss ye başvurmayalım burası olmazsa da başvuruyu kaçırmayalım. Durumu anlatsak mı, ne dersiniz?
-
@Zebercet bence mükemmel bir fikir.
-
@eminbagirsakci ben öğle arasından sonra arayacağım. Bakalım ne diyecekler, sizi de bilgilendiririm.
-
@Zebercet tamam hocam vereceğiniz bilgiler doğrultusunda bende ararim net bir veri elde ederseniz kurumu boğmaya gerek yok ama gecistirirlerse sırayla ararız ve guzel bir cevap almaya çalışırız inşallah
-
Bence cok abartılmış bu hafta açıklanmasını beklemek falan.
Bir mülakat (puanı yetip barajı aşanların sıralandığı) listesi bile ortalama 15 günde oluşturulabiliyorken sonuçların bu kadar kısa sürede açıklanmasını beklemek tam anlamıyla hayalperestlik
ha inşallah açıklanır gerçekten dediğiniz gibi olur ve ben de utanırım orası ayrı -
@TORPİLSİZ neden her şeye muhalefetsin ya da yazdığın her yorumda birilerine laf sokma peşindesin anlamıyorum ama arkadaşım buradaki insanların beklentileri hayalperestlik falan değil zaten sınavı 10 gün içinde açıkladı kurum ki üç yıl önce yapılan sınavdaki süreci de incelersen yine mülakat sonuçları da bu kadar kısa bir süre de açıklanmış o yüzden insanların ümitlerini kırmaya hakkın yok hani
-
@TORPİLSİZ hocam beklenti değil bunlar konuşulan konular olduğu için bu hafta diyoruz. Şöyle ki bazı başmüfettişler bu ay içerisinde daha önce alinan (2013) mufettis yardımcılarının müfettişlik sınavının olduğunu ve onların terfi ettirilmeden önce yeni girecek arkadaşların belirlenip oryantasyona başlanacağını söylediler. Biz bu konuşulan göre hareket ettik kimse bişe uydurmuyor yani. Vgm sitesinde önceki alımların mülakat tarihleri ve sonuç açıklama tarihleri var hepsi 4 günde açıklanmış 2016 da yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu sene özel bir durum ortaya cikar mi oraşımı bilemeyiz elbette
-
Arkadaşlar bir konu hakkında fikirlerinizé ihtiyacım var. Malumunuz aşağıda listelendiği gibi bir çok kurumun mülakat sonuçları bekleniyor. Elbette ki bizdeki bir çok arkadaş da o kurumlardan sonuç bekliyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü de diğer bazı kurumlar gibi kazananlar yanında yedek liste açıklayacak mi? Bir çok kişi birkaç kurumdan olumlu sonuç aldığında hem kadrolar boş kalacak hem de boşta kalan arkadaşların emekleri heba olacak. Bu konuda elimizden birsey gelir mi? Ben bu konularda cahilim bu yüzden beni hoşgörün.
•Sgk uzman yardımcılığı
•Çalışma bakanlığı uzman yardımcılığı
•Bilim sanayi uzman yardımcılığı
•Sgk denetmen yardımcılığı
•Sgk müfettiş yardımcılığı
•Yurtdışı Türkler uzman yardımcılığı
•Rekabet uzman yardımcılığı
•Kalkınma uzman yardımcılığı -
@TORPİLSİZ ben başmüfettişle konuştuğumda pazartesi bile açıklanabileceğini ama imza süreçleri uzarsa cuma, en geç de 15 gün içinde açıklanmasının planlandığını söylemişti. Bu açıklamayı bir kenara bırakarak şunu söylüyorum hayalparest bir durum yok sadece realiteye dayanan adım atalım, kpss başvurusunu kaçırmayalım ya da açıklanacaksa boşu boşuna 400 TL gibi bir rakamı çöpe atmayalım diye bir şeyler öğrenelim dedim. Haa sizin farklı bir durumunuz varsa gayet rahat o bu hakkında kaygılanmadan bekleyebilecekseniz siz öğrenmeseniz de olur. Burada polemik yaratmayın.
-
bunu ön görüşmede beklediği başka mülakatları olan arkadaşlar dile getirselerdi iyi olurdu. En azından ona göre kaç kişilik fire verilebileceğini hesap ederler yedek falan oluştururlardı. Ama zannetmiyorum kimsenin dile getirdiğini ve bu doğrultuda yedek liste teşekkül ettirileceğini genelde de hep aynı kişiler zaten her ikisini kazandırırlar sonra bulunacağı tercihe göre ya o taraf ya bu taraf boş kalır bir kontanjan
(sevgili @eminbagirsakci 'nin yazdığına cevaptır) -
@TORPİLSİZ benim görüştüğüm müfettiş yedek liste de yapılır demişti ama tam olarak bilmiyorum ama bunu biz düşünüyorsak kurum da düşünüyordur zaten
-
Kurumu aradım. Komisyon hala çalışıyormuş, çalışma bitince bekletmeden açıklayacağız dediler.
-
cumaya kadar açıklanır belki
-
@senolforum ben de bu hafta bekliyorum
-
Günaydın herkese umarım sonuç aldığımız bir gün olur