Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@paretowilfredo bir haber var mı? Sorduğunuz kişiler dönüş yapmadılar mı???
-
@mlhsrp malesef kardeşim. bir haber çıkmadı
-
@paretowilfredo teşekkür ederim.
-
llllllllllllll
-
@-Deficit- @ParadoX dün adana vakıflar bölge müdürlüğüne gittim, bu işin içinde olan kişilerden bilgi almak amaçlı. Orda ki şube müdürleriyle görüşme fırsatım oldu ve genel anlamda turne ile ilgili belli bir süre olmadığını söylediler. Bazı seneler hiç çıkmıyorlar teftişe, bazen 5 ayı bulabiliyor denildi bana. Ayrıca müfettişler teftiş ettikleri şehirden hafta sonu dahil bütün tatil günlerinde ailelerinin yanına dönebiliyormuş. Peki arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu meslekle ilgili gerçekten anlatıldığı gibi sadece sıkıntılarla ve zorluklarla dolu bir meslek mi ? Eğer öyle olsa neden herkes ''müfettişlik dünyanın en zor mesleklerinden biri'' gibi şeyler söylemiyor da çoğu kişi müfettiş olmak için uğraşıyor bunu merak ediyorum gerçekten
-
Rekabette açıklandı vgm yi kazanıp rekabeti kazanan iki arkadaşımız var. İnşallah diğer sınavları kazananlar ve bu iki arkadaşımız eğer bu kurumları tercih edeceklerse vgm den feragat ederler. Rekabette açıklandığına göre artık vgm de eli kulağında dır diye umuyorum:)
ayrıca kurum umarım yedek liste yapar yoksa çok sıkıntı olur. -
@bsasmaz Dostum öncelikle müfettişlikle ilgili kim yapilmaz çekilmez derse yalan söyler. Herkes müfettiş olmak istiyor çünkü gayet yapılabilir, prestijli ve özlük hakları iyi olan bir meslek. O yüzden kimseye kulak asmamak lazım. Ancak Adana Bölge Müdürlüğünün sana verdiği meslek bilgileri konusunun doğru olduğunu da düşünmüyorum. Şöyle acukliyayim; müfettiş olan insanlar teftis kurulu başkanlığına bağlı çalışır, başkanlık ankarada olmasına rağmen bir kolu da istanbuldur zaten 15 kişinin en az 12 sinin istanbulda görev yapacağı (oryantasyon ve hizmetiçi eğitim sonrasi) istanbulun şiddetli bir şekilde müfettiş eksiği olduğu söylenmektedir. Bölge Müdürlüğü, hangi müfettiş hangi yıl nereye turneye çıkar bunu bilemez. Örneğin bu yıl adana bölgeye denetime tefişe gidilmeyebilir bu müfettişlerin turneye çıkmadığı anlamına gelmez. Halı hazırda 25 bölge müdürlüğü ve 48bin vakıf olduğu düşünüldüğünde bölge müdürlüklerinin konuya vakıf olmadıklarını da belirtebilirim. Bunlar benim dusuncelerim yanlış da olabilir. Son olarak gerek duymadigim için yazmamistim ama konusu açıldı diye yazayım başka bir bölge Müdürü ile konuşulmustu sınav sonuçları ne alemde diye verdiği tepki "ne sınavı, sınav mi açmışlar" oldu.
-
@ParadoX belki de bu son cümlen aslında kimsenin konuyla ilgili olarak sağlıklı bir bilgiye sahip olmadığına kesin bir delalet oldu. Demek ki bekleyip ne olduğunu kendimiz tecrübe edeceğiz hocam
-
@bsasmaz aynen dostum ben de senin gibi düşünüyorum. Teftis kurulu Başkanlığı hariç (genel müdürlük de dahil) kimsenin söylediğine itibar etmemek gerektiğini anladım ben de. Teftis kurulu ndaki çaycinin vereceği bilgi tüm bolge mudurluklerininkinden daha kıymetli benim gözümde. Ama meslek çok güzel hocam kimsenin kotulemesine kulak asmayin tüm müfettişlikler bence hemen hemen aynı iş yükünde ve aynı özlük haklarına sahip. Hatta benim şahsi düşüncem diğer mufettislikler ile kıyaslandığında is yükü en az olan da budur heralde
-
@ParadoX hocam ankarada çalışmayacak mı kazananların tamamı? Ben istanbulu hiç duymamıştım
-
@NnN mülakat sabahi bir başmüfettiş çay söyledi sohbet ettik. Söylediği şey istanbuldaki is yoğunluğu tüm türkiyenin 5 katı alınan personelin tamamına yakını orada görevlendirilecek dedi. Zaten ilanı okursan orada da yazıyor istanbul ve ankara grup baskanliklarinda gorevlendirilmek üzere alım yapılacaktır diye.tüm hizmet içi eğitimler ankarada olduktan sonra 12 yada 13 kişi istanbul 2 3 kişi ankarada görev yapacakmış bize söylenen bu sekildeydi. Bu arada istanbulda olmanin birçok avantajı da var mesela o kadar çok iş oluyo ki turneye çıkmaya zaman olmuyo aileden ayrı kalmak zorunda olmuyosunuz.
-
................
-
@-Deficit- Dostum ben açıkçası ilk ilanı okuduğumda 7 ankara 8 istanbul diye düşünmüştüm. Müfettiş bey böyle söyleyince hatta eşimle konuştuk kısmet olur da kazanirşad istanbul olma ihtimali %95 şeklinde. O yüzden pek eşimde sıcak bakmadı. Müfettiş bey net bi şekilde 2 yada 3 kişi ankarada kalır gerisini acil istanbul başkanlığına gönderirler çünkü orada çok eksik var dedi. Yani bunlar onun düşüncesi mi yoksa bilgisi dahilinde mi onu bilmiyorum ama net olarak söyledikleri bu sekilde. İstanbulda daha önce yaşayan biri olarak şahsen ben istanbula daha sıcak bakıyorum (eşim istanbuldan korkuyor büyük olduğu icin) istanbulda yaşamak ankaradan çok daha rahat bana göre ama tabi herkesin düşüncesi farklıdır bu konuda. Aciklansin bir an önce kısmetse işimiz olsun da bazı sıkıntılar elbetteki yaşanacak ama senin dr dediğin gibi emek olmadan ekmek de olmaz. Cefasini cekecegimiz gibi meyvesini de yeriz inşallah. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
-
@ParadoX hocam sağolun çok teşekkürler, inşallah hayırlısı olur hakkımızda
-
@NnN Rica ederim hocam ne demek. Yalnız dediğim gibi yazdıklarım kendi fikirlerim değil müfettiş beyin aktardikları. İnşallah süreci hep beraber yaşayarak ogreniriz
-
@paretowilfredo yok mu hocam bilginiz sonuçlar hakkında?
-
Kurumu arasak mı belki bu hafta aciklarlar sıkıştıralim çünkü guy basvurusu var cumaya kadar basvurmamiz gerekiyor bir bilgi alirsak ona göre yolumuza bakardik
-
Evet haklısın yapabiliriz
-
@MutadisMutandis ben de aynı senin gibi bekledim ama fos çıktı
-
Saat 13:30 dan itibaren hepimiz arayalım o zaman iyice sıkıştıralım. herkes arasın ama bir iki kişiyle olmuyor. iyice rahatsız oldugumuzu anlasınlar