Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Bilgilendirmeler için sağolun arkadaşlar, sınav hızlı açıklanınca hızlı gider diye düşündük ama yavaşladı bizim süreç, hayırlısı bakalım
-
Aslında mülakattan sonra yapılıyor guvenlik sor. anlam veremedim acikcasi.
-
Güvenlik soruşturması kapsamında kendisi veya ailesinden biri aranan var mı arkadaşlar?
-
@mariapuder sizin arandı mı?
-
@ptriot eşimi aramışlar. hangi kurum için olduğunu söylememişler. Sgk ve çsgb mülakatına da girmiştim ama en mantıklı vakıflar için aranması gibime geliyor.
-
Güvenlik sorusturmasinda neden ariyorlar ki? Gizli habersiz yapilan bir uygulama degil mi?
-
@mariapuder hakkinizda bilgi alinabilecek kişiler arasina mi yazmıştıniz esinizi? Genelde aile dışında birini yazmamiz isteniyor o kisma esinizi yazmadan eşinize ulasabildilerse sgk icin aranmis olabilirsiniz bence
-
Ankara'da olduğum sırada ön görüşmeyi yapmıştım geçen haftalarda da müfettiş bulunduğum yere geldi annem ile görüştü, muhtar ile görüşmüş sonra başka yerlere daha gitti mi bilmiyorum gerekli araştırmayı tamamladık demiş en son. Bir iki gün sonrasında da yazdığım bilgi alınabilecek kişileri aramış benim süreç tamamlandı herhalde
-
@lisbeth benim numara ellerinde olmadığı için eşimi aramışlar eşimin numarasını yazmadım başvurduğum yerlere. 2 tane arkadaşımı yazıyorum genelde.
-
Ne soruşturmaymış yahu... Bir haber alan var mı ?
-
Yok malesef
-
Arkaşlar var mı bi gelişme?Unuttular mı naptılar bizi:)
-
8 mart saat 9.30 da mülakat haberiniz olsun.
-
Sahiden bir zamanlar böyle bir alım vardı.
@MutadisMutandis arayıp mı öğrendiniz kesin midir acaba? -
Evlere tebligat yapilacakmis
-
@MutadisMutandis kurumu mu aradınız hocam?
-
@MutadisMutandis Dostum çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ben de senden bu haberi alınca kurumu aradım (güvenmemekten değil tebligat adresi değişikliği için) bugün yarın internet sitesinden duyuru yapılacakmış. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Tekrar teşekkür ederim.
-
Rica ederim sorusturmalar bitti mi onu bilmiyorum ama
-
@MutadisMutandis ya Allah razı olsun sizden sonunda bunu duymak çok iyi geldi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Zebercet cümlemizden:)