Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@Emin-Bağırsakçı bu arada çok soru sorduk bıkmadan cevap verdiniz sağolun varolun
-
8 aya çok derken 1,5 yıl iyi geldi
-
Bu gidişle ben de feragat edicem
-
@ptriot Hocam estağfirullah bir nebze de olsa bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum, içinde yanlışlar eksiklikler ve hatalar da olabilir muhakkak. Benim hayat felsefem birilerinin sıkıntısına ortak olmadan, kendi sıkıntılarından arınamazsın bu nedenle Allah biliyor ya her bildiğimi paylaşıyorum. Hocam konaklama meselesi Vakıflar Genel Müdürlüğü Türkiyenin en zengin ve tesisi bol olan müdürlüğü olduğu için sanırım kendi otellerinde ya da tesislerinde gerçekleşiyor. Örneğin Kars, Ardahan, Artvin vs illerindeki denetimler için görev geldi, siz Erzurumda kalıp o bölgedeki tüm vakıfların belgeleri size ulaştırmalarını sağlıyorsunuz. Hangi il olursa olsun o bölgede siz erzurum bölge müdürlüğünde teftişinizi yapıp değerlendirme raporu hazırlıyorsunuz. ani il il gezip belge toplasanaız dahi teftiş işiniz bölge müdürlüklerinde diye biliyorum. Maaş olayına gelince o da snanırım Başbakanlık Müfettiş ardımcılığı ile aynı maaş alıyor çünkü kurum Başbakanlık bünyesinde. Memurlar nette maaş robotu vardı oradan tahmini bir rakam elde edilebilir.
-
Arkadaslar hala aranmayan var mı ?
-
@MutadisMutandis Ben aranmadım ya bir ben mi kaldım
-
@-Deficit- ben de aranmadım.
-
@Deficit @mariapuder yalnız değilsiniz kardeşlerim
-
Benim görüşme yaptığım başmüfettişin son adayi bendim. Eve de geleceklermiş, buyrun gelin dedim. Baska kurumu kazanıp feragat edenler varmış hakkından, o kisilere kucak dolusu sevgiler:)
-
Acaba nihai mülakata kaç kişi gidecek. Ben 2017 kpss ye girmicem için seçim şansım kalmıyor o yüzden bu kadroyu pek istemesem de ön görüşme ve mülakata gidicem. Ama olur da sgk veya çsgb uzman yrd kazanırsam ilk işim bu mülakattan feragat etmek olacak. Çünkü yılda en az 8 ay süren teftiş olayı kadın erkek farketmeksizin kötü.
-
@mariapuder hocam emin misiniz 8 ay teftiş olduğundan
-
@kml hocam önceki sayfalarda yazılanları okursanız orda epey bi bilgi var ön görüşme yapan arkadaşlarımız güzel bilgiler aktardı sağolsunlar.
-
@lisbeth siz ankarada mısınız
-
Hakkından feragat eden epey olmuş sanırım
-
@mariapuder evet
-
Bende hakkından feragat edeceğim arkadaşlar, su an 45 kişi kaldı diye biliyordum, hakkimizda hayirlisi artik
-
@pozitifdissallik ne olduki kardesim
-
@pozitifdissallik hocam hayırdır?
-
@mariapuder 8 ay turne suresi çok geldi hocam, Basmufettisimiz durumu çok güzel açıkladı, mülakata kalıp kimsenin hakkına da girmek istemediğim için baştan feragat edecegim
-
@MutadisMutandis insallah sizlerin olur kardesim