Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Kendi kulaklarımla duymama rağmen giriş belgesi olayında rahat edemedim henüz, malum kurumların sağı solu belli olmuyor 1-2 kişi daha teyit ederse rahatlarız
-
Belgemi yeni teslim aldım. Dışarıdan gelen arkadaşlara birkaç bilgi vereyim. Sınav sabahı belge teslimatı yapılıyor. Bu cepte. Sınavı Yıldırım Beyazıt yapıyor. Etlik yerleşkesinde. Merkezi olması açısından, Antares alışveriş merkezini sorarak da bulabilirsiniz sınav yerini. Aştiden gelen arkadaşlar, Ankaray ile Kızılay'da ineceksiniz. Kızılay'dan sıhhiye istikametine doğru 5 dk yürüyeceksiniz. Kızılay'da inince zafer çarşısını sorun Herkes bilir zaten. Teftiş başkanlığı da orada. Belgenizi oradan alacaksınız. Sınav yerine oldukça yakın bir yere de, Kızılay güvenparktan 265 numaralı otobüs kalkıyor. Siz yine de sorarsınız. Kızılay- etlik arası fazla yok zaten.
-
@İNSAN çok teşekkürler, çok faydalı bilgiler oldu. Belgeyi alacağımız bina başvuruları yaptığımız yer mi acaba?
-
@Deficit Evet, başvuru binası. Dediğim gibi oldukça merkezi bir yerde. Telefonunun haritasını da kullanarak rahat bulabilirsiniz.
-
Bugün bende görüştüm sınava gireceğimiz Etlik Yıldırım Beyazıt Üni.den sınav günü alabilceğiz giriş belgesini.
-
Kompozisyonun test sınav ile birlikte ortalaması mı olacak? Nasıl hesaplanacak bilen var mı
-
@baharunal Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Arkadaşlar kurumu aradım. Dediler ki ankarada bi arkadaşınız tanıdığınız varsa dilekçe yazıp veriyosunuz kendisine sınav belgesinin teslimi için. O kişi de dilekçe ile gidip teslim alabiliyor sizin adınıza. Kimliğiyle gitmesi lazım. Yani ank da tanıdık varsa dilekçe yazıp postalayın o kişiye. O da kimliğiyle gidip teslim alsın. Bana şu an söylenen uygulama bu şekilde. Sonradan değiştirirler mi bilemem.
Bugün kız kardeşimi gönderdim dilekçeyle. Soyadımız tutmuyor diye sınav belgemi vermemişler. Sınav sabahı alacakmışım. Ben telefonda bana söyleneni yaptım üstelik herhangi bir tanıdık değil kardeşimi gönderdim. Çocuk dersini ekip gitti. Umarım kazanırım bu sınavı da müfettiş olarak atanırım...
-
@baharunal sınav sabahı sınava gireceğimiz yerden alabiliyormuşuz bahar. O gün hallederiz
-
@kullaniciadi evet öyleymiş. Sıkıntı yok
-
Bu sınavı pek sallayan yok heralde herkes olursa olur kafasında girecek
-
Ben en çok kompozisyonun puan ağırlıgını merak ediyorum
-
@kullaniciadi beni de kompozisyon işi tedirgin ediyor. Kaç sayfa yazmak lazım veya nasıl yazmak lazım. 15 temmuz ile ilgili olabilir.
-
@baharunal bana sanki ekonomik bir konuyu vakıflar ile karıştırıp sorarlar gibi geliyor nedense. Çünkü sınav test. Seçici kısım kompozisyon olacak gibi geliyor
-
Kompozisyonun konusunun, yaz tatilimizde neler yaptığımız, büyüklerimize ve küçüklerimize nasıl davrandığımız üzerine olacağını düşünüyorum:). Bu kadar muğlakta kalması çok yanlış. Soru sayısını bilmiyoruz. 100 diyen var 120 diyen var.
-
Konu bir atasözü, gündeme uygun bir söz de olabilir, keza sgk müfettişlikte "Bayraklari bayrak yapan üzerindeki kandir toprak eger uğrunda ölen varsa vatandır." Beni kompozisyonun başında heyecanlandirmaya yetti baya yardirdim. Soru sayısınin aciklanmamis olmasi beni cok rahatsiz etmiyor, 90-120-150-180 dir ne olucak konular belli sinava konsantre olmak daha mantıklı gibi...
-
2013'te yapılan sınavda 80 soru ve kompozisyona toplam 120 dk süre verilmiş. Bir de sınavı YBÜ yapınca insan bir daha düşünüyor. Göç sınavına girenler bilir.
-
@İNSAN düşünüyor derken?göç sınavına girmedim biraz daha açar mısınız duyduklarınızı?
-
@ptriot İKY birkaç defa gerekli bilgilendirmelerde bulunmuştu hakkını yememek lazım. Asıl problem sınavın kendisindeydi. Hayatımda bu kadar ciddiyetsiz yapılan bir sınav görmedim. Kitapçığın redaksiyon işlemi yapılmamış gibiydi. Soru yazmak için yazılan (Türkiye'nin yasama organı nedir gibi) sorular fazlasıyla mevcuttu. Belki de kurumun kendisinin buna yönelik bir talebi oldu ama pek iyi yönetilen bir sınav süreci değildi.
-
@İNSAN anladım umarım bunda aynı şeyler olmaz.Kompozisyondaki soruyla ilgili bir şey öğrenebildiniz mi?Biraz çok soru soruyorum ama:)
-
@ptriot Valla hepimiz aynı cehalette giriyoruz sınava. Büyük ihtimalle bir söz üzerine yazılan bir kompozisyon olacak. Bilgiden çok edebi anlamda dili kullanmaya yönelik. Yapılır gibi.