Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@kullaniciadi Çarşamba günü Ankara'da olup giriş belgesini elden alacağım. Gittiğimde sorarım ancak geç olur sanırım, pazartesi günü arayıp bilgi alın mutlaka.
-
@kullaniciadi bana birine yazılı vekalet vereblrsen senn yerine alabilir dediler ama ne lazımdı tam hatrlamyrm
-
Şunu sınav sabahı alabilsek ne olurdu sanki
-
Noter tasdikli vekalet isteyecekler diye korkuyorum.
-
@-Deficit- grupta biri sabah alınabilir yazmş bi arayn sorn isterseniz
-
Bu ileti silindi! -
@-Deficit- burayı da bilgilendirir misin?
-
Bu ileti silindi! -
@-Deficit- çok teşekkür ederim
-
Yarın belgemi alacağım. Sorusu olan varsa, yardımcı olabilirim.
-
Bu ileti silindi! -
@Deficit Tamamdır, soracağım.
-
@İNSAN teşekkürler
-
Ayrıca elden başvuru yapan birisine, sınav sabahı yarım saat erken gelerek kurumdan alabilirsiniz giriş belgesini denilmiş. Kurumu aradığınızda ıh mık derlerse önceden böyle söylemiştiniz deyin bence :slight_smile:
-
@sofokles bütün yolları deneyeceğiz
-
Bu ileti silindi! -
sınav giriş belgesini alan sınavın nerde ve saat kaçta yapılacağını yazabilirmi acaba
-
Sitesinde ek bir duyuru yayınlanmıs sınav hakkında uyulması gereken kurallara ilişkn. Sınavı Yıldırım Beyazıt üni Hukuk Fakültesi yapacak galiba altında onun simgesi var
-
Arkadaşlar bugün aradım. Hiç sorun olmadı sınav günü giriş belgesini alabilirsiniz dediler. Sınav Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik yerleşkesinde olacakmış. O an detaylı soramadim ama yarın tekrar arayacagim, belgeyi nereden alıp sınavın kacta olacağını. Tabi giriş belgesini alan arkadaşlar da bilgilerini paylasirsa güzel olur.
-
İnşallah sınava girdiğimiz okuldan alıyoruzdur