Onu kendileri osym sonuc belgesinden bakiyorlar sanirim. Bu arada bu hakkinizda bilgi verebilecek 2kisinin adi soyadi diyor akraba olsa sorun olur mu siz ne yazdiniz
Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Onu kendileri osym sonuc belgesinden bakiyorlar sanirim. Bu arada bu hakkinizda bilgi verebilecek 2kisinin adi soyadi diyor akraba olsa sorun olur mu siz ne yazdiniz
-
daha doldurmadım @Marycr evrak bu ise . akrabanın soy ismi aynı olmadıgı sürece sıkıntı olmaz bence
-
@ncbb ben onu sordum kurum en yükseği alcaz biz dedi
-
@ismail Allah razı olsun hocam.peki yukardaki olan başvuru formu dogrumu
-
@ncbb evet ek 22 ben de onu gönderdim
-
Posta ile başvuran arkadaşlar , noterden aslı gibidir yaptırıp mı gönderdiniz? Ve bir sorun yaşadınız mı?
-
Arkadaşlar 75 küsur p42 ve 80e yakın yds var. Basvurmayi dusunuyorum ama nafile bir çaba gibi geliyor. Çok yüksek kapanır diye tahmin ediyorum. Yanlış mıyım yoksa basvurmaya değer mi sizce?
-
gönderdik evrakları hayırlısı ile. @sofestai kardeşim noterden yaptırdım evraklar ulasınca arıyacam sıkıntı varmı yok mu diye haber ederim burdan.görev yapmasına engel yoktur dilekcesi yazdım.
-
Arkadaşlar Vakıflar Genel Müd. ilanına noter tasdiğiyle başvuru yapabiliyor muyuz? Çünkü sanırım sınav giriş belgesini de bizzat gidip almak gerekiyormuş..Şehirdışındayım ve çalışıyorum o yüzden izin vs almak sıkıntı yaratabilir..Başvuran ve konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@grykrcn hocam ilk hafta noteri kabul etmiyorlardı fakat birçok kişi aradıktan sonra kabul ettiklerini söylemişler ben kendim görüşmedim. ben evraklar ulaştıktan sonra arayacagım
-
@ncbb hocam çok iyi olur gerçekten çünkü bu gerçekten önemli benim için malesef vaktim kısıtlı izin vs durumlarında sıkıntı cıkarabilirler 2 kere gitmeye kalkarsam..Bir de şu ana kadar kaç kişi başvurmuştur acaba?sizce yüksek kapatır mı?herhangi bir tahmininiz var mı?
-
hocam yani bi tahmin yaparsam benim düşüncem olur sizin kararınızı etkilerim. nasipte varsa olsun diyelim. bence giriş belgesinede bir istisna getirirler.
-
@ncbb sağol hocam ne olursa olsun diyip bende noterden onaylatıp bugün gönderdim evrakları. Ptt'den yarın ulaşmış olacağını söylediler, kurumdan geri dönüş olursa bende yazarım buraya bilgilendirmek için.
-
hocam çok sağolun dediğiniz gibi nasipse olsun artık napalım yds sonucunu alayım ben de çok gecikmeden başvurumu yapacagım inş hayırlısıyla
-
arkadaşlar bugun belgelerim ulaşmış fakat arıyamadım kurumu. ulan adam söz verdi buraya yazmadı demeyin işim vardı bugun ahmet yıldız diye birisi almış yarın sabah işim erken biterse arıyacam
-
Ya bende yolladim belgeleri ama sorgulattigimda teslim edildi yaziyor kime teslim edildigi yazmiyor pttyle yollamistim ondan mi acaba
-
Benim belgelerde kurumun eline geçmiş dün itibariyle, kimse aramadığına göre belgelerde bir problem yok sanırım
-
p40 75.8 yds 68.75. başvurmayacaktım ama şansımı denemek için pazartesi gidip vereceğim belgeleri
-
@genclerbirlikli hocam elden verecekseniz. listeler ne zaman açıklanırmış onu sorabalirmsiniz ?
-
@ncbb elden vereceğim, unutmazsam sorarım elbette