ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
az önce görüştüm "büyük ihtimal bugün öğlene kadar açıklanır" dediler
-
@caracas Teşekkürler hocam ınsallah bekliyoruz yine
-
pazartesi sözlü sınavlar başlayacak hala liste yok ortada şaka gibi. Başvurular biteli 12 iş günü olmuş altı üstü büyükten küçüğe doğru sıralama yapacaklar
-
................
-
@caracas mülakat öncesinde bilgi topluyorlar da olabilir. Hani mülakatta elemeyi kolaylaştırmak için
Ama benim bildiğim csgb ve kuruluşları her zaman yavaş ve hantaldIR.
-
ben muhtemelen listeye giremeyeceğim bu heyecanım niyeyse artık
-
Hakikaten çok hantal bir kurum. İş Müfettişliği Yrd. süreçlerini biliyoruz. Bu yüzden, ÇSGB'e başvuracaksınız sonra unutacaksınız,sınavına gireceksiniz unutacaksınız, mülakatına gireceksiniz unutacaksınız. Sanki bunları hiç yapmamış gibi hayatınıza devam edeceksiniz, kafanız rahat edecek.
-
Bekle bekle bunaldım valla. Öğleye kadar filan dendiğine göre kesin bi onay, imza filan bekleniyor. Bunun da sebebi bu işin son ana bırakılmış olması muhtemelen.
-
Puanım yeter diye düşünüyorum ama yinede benim o listeyi görmeden içim rahat etmez
-
açıklandı
iibf 87.27227 ile kapatmışhttp://www.csgb.gov.tr/media/4103/calismauzmanısinavi_liste.pdf
-
Rahatladım darısı mülakata olsun hadi ınsallah
-
hayırlı olsun 0,5 puanla listeye giremedim inşallah listede yer alıp da sınava girmemezlik etmez kimse
-
şu sosyal güvenlik uzmanlığı açıklansa ne iyi olurdu. En az yarısı mülakata girmezdi alınma şansımız da artardı.
-
Bu ileti silindi! -
liste geri çekilmiş niye acaba yanlışlık mı var
-
0.05 ile giremedim
-
evet liste yayında değil bi yanlışlık olabilir
-
@schizop sağlık olsun ben de öyle ucu ucuna giremedim. Yalnız recep tayyip isimli bi arkadas var. yeri garanti diyebilirim
-
@vega puanı da güzel ama hakkını yeme
-
Kurum liyakat ölçüyor mu cidden mülakatlarda