ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@cexay sağolun hocam bilgiler için:)
-
@cexay hocam emniyet derken ilçe emniyet mi il emniyet mi nereye sormamız lazım biliyormusunuz
-
@paradise06 Rica ederim hocam:)
@çsgbuzmyard Bilgim yok fakat il emniyet olduğunu tahmin ediyorum. İlçelere gönderilceğini sanmam dosyaların
-
@cexay tamam hocam teşekkürler
-
En kısa sürede başlarız inşallah arkadaşlar
-
Arkadaşlar süreçle ilgili bilgisi olan var mı ?
-
@mülkiyemüfettisi hocam ben aradım sordum ancak atamalarımız yazıldığında arayacaklarını söylediler süreyle ilgili hiçbirşey söylemediler
-
@mülkiyemüfettisi Foruma ÇSGB Uzman Yardımcılığını kazanan biri il göç uzman yardımcısı olduğunu ve Göç İdaresi'nin muvafakat vermek istemediğini yazmıştı birkaç hafta önce. Eğer muvafakat alamazsa dava açması gerekir ve bu durum da diğer arkadaşların işe başlamasını geciktirebilir ancak sadece kurumun muvafakat vermesinin yarattığı bürokratik işlemler bile yaklaşık normal süreci 1 ay geciktiriyor.
-
teşekkürler @çsgbuzmyard @odtüsbky . Kurumlar artık toplu olarak işe başlatma işinden vazgeçmeliler.
-
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay oldu haber alabilen varmı soruşturmalarımız hakkında
-
İşe başlama zamanı hakkında arayıp soran ya da bir fikri olan var mı acaba???
-
@victory hocam çsgb alımları çok uzuyor. Yılı bulan iş müfettişliği ataması oldu. Uzmanlık içinde farketmez çsgb söz konusu ise biraz daha bekletebilir.
-
@victory Ben tam bakanın değiştiği gün konuştum atama şube ile güvenlik soruşturması bitmeyen çok az kişi kaldığını. Bitince onay için makama sunulacağını söyledi. Tabi makamda ne kadar bekler onu bilmiyorum ama çok çok uzayacağını zannetmiyorum.
-
teşekkürler @Antimülakat @mülkiyemüfettisi umarım süreç iş müfettişliği gibi uzamaz
-
Arkadaşlar bugün saat 4 gibi beni arayıp atamamın onaylandığını, bayramdan sonra 6 eylül de başlayıp başlayamayacağımı sordular. Gözümüz aydın:)
-
Arkadaşlar ben de yedeklerden çağrıldım ve mayıs başlarında evrakları teslim ettim. Ama henüz bir haber gelmedi. Cexay dışında çağrılan var mı? Bizi ne zaman çağırırlar bilgisi olan var mı?
-
@balçiçek Hocam asillerden konuştuğum baya bi arkadaş çağırılmıştı istatistikten. Ama buraya yazan çıkmadı ben de anlamadım bilgi alışverişinde tıkanıklık oldu.
Yedekler konusunu bilmiyorum belki bi farkı vardır hocam sorun isterseniz bayramdan sonra -
@cexay anladım peki iibfden atanan olmuş mu hocam?
-
-
Merhaba arkadaşlar istatistik ve diğer bölümlerden çağırılanlar oldu