ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Ben salı günü görüştüm biriyle siteyi takip edin dediler hocam ama yine arayalım bugün de en azından bilgilendirilsek iyi olur
-
..............
-
Bugün görüştüm. İtiraz süresinin bitmesini bekliyolarmış. Haftaya pazartesi salı gibi evrak alımına başlayacaklarmış
-
arkadaşlar feragat edecek veya belge göndermeyecek toplam kaç kişi var?bi de bunları sormak için arayacağımız numarayı yazabilecek olan var mı?
-
Arkadaşlar istenen evrak listesi ve teslim tarihi açıklandı. 19-28 Nisan arası olarak belirlenmiş
-
Merhabalar mal bildirimi için borçlu alacaklı kısmına kyk borcumu Yazmalı miyim
-
@istaistatistik yaz tabi hocam ben de yazacağım.
-
@mülkiyemüfettisi Teşekkürler hocam birde sağlık raporu almamız gerekmiyor sanırım sadece dilekçede yeterli
-
@istaistatistik Rica ederim, evet rapor almaya gerek yok örnek dilekçedeki beyan yeterli.
-
@mülkiyemüfettisi tekrar Teşekkürler ilk sınav duyurusunda istenecek belgelerde yazıyordu kafam karıştı teşekkür ederim
-
Arkadaşlar mal bildiriminde görevi ve sicil no kısmına ne yazdınız
-
arkadaşlar belgeleri sadece asil olarak kazanan adaylar gönderecek dimi, yedekler yollamıyor yani.
-
Arkadaşlar örnek dilekçeleri elle mi yazsak daha doğru olur, yoksa çıktısını alıp imzalasak mı
-
@çsgbuzmyard o kısmı boş bırakmayı düşünüyorum
-
Arkadaslar kyk borcumuza mal bildirim formunda yer verecekmisiz sağlık raporuna gerek yokmuş dilekçe yeterliymis
-
@istaistatistik İçişleri için mal bildirimi formu doldururken adıma kayıtlı bir banka hesabı olmadığından sadece SGK prim borcumu yazmıştım. Kalan sütunları boş bırakıp gittiğimde oradaki memur hepsine çapraz çizgi çekmişti.
-
güvenlik soruşturması belgesini nüfus müdürlüğünde onaylatmak gerekiyor mu? çünkü sayfanın sonunda nüfus cüzdanı suretini onaylayanın bilgileri diye bir kısım var
-
@çalışma-uzmanı ben bakanlıkta onaylayacak kişinin adı soyadı diye düşündüm imza mühür yazıyor çünkü
-
Evrak teslimi için gittim. Düzeni biraz anlatayım.(Örnek dilekçeler kısmındaki sağlık beyanı ve adli beyanları da eklemeyi unutmayın)
- Girerken Çalışma uzman yardımcılığı için geldiğinizi belirtin. Çünkü girişte iş sağlığı güvenliğindekilerin de evrak teslimi varmış. Karışıklık olmasın.
- Girerken ehliyet vermenizde yarar var çünkü belgelerdeki kimlik bilgileriniz evrak kısmında kontrol ediliyor.
- Mal bildirimi formunu zarflama konusunda yardım ediyorlar. Ufak zarfa koyuluyor ve üstüne İşe Giriş Mal Bildirimi, Ad soyad, imza alt alta yazılıyor. Bi de yapışan kısmına imza atılıyor.
- Güvenlik soruşturması formunu inceliyorlar. Ufak bi hata oldugunda yeniden çıktı almanız gerekiyormuş. O yüzden mümkünse flasha bilgisayarda kaydettiğiniz dosyayı atmanızda yarar var. Fotoğrafı da mümkünse orda yapıştırın riske girmeyin.
- işlemler bittikten sonra evrak teslim kısmına gidiyosunuz. Ordan numara tarih veriliyor. İşiniz bitmiş oluyor:)
Soruşturmaların ne zaman biteceğini sorduğumda "1 ay da olabilir 3 ay da 5 ay da olabilir, emniyet yoğun olduğu için kısa sürmez. Soruşturma bittiğinde onay yazınızı yazıp size ulaşırız." Dediler.
Herkes için tekrar hayırlı olsun. -
@cexay bu soruşturma olayını anliyamiyorum.zaten mülakatlar açıklanmadan önce yapılmadı mı? Tekrar mı yapıyorlar yoksa farklı bi sorusturma mı bu?