ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@sımplypassenger ben de cok sevindim senin adinaa hayırlı olsun bütün kazananlara..
-
çsgb ve sgk uzmanlıkları uzun süredir bu işle uğraşan, mülakatlarda yüzü gülmemiş bir çok insan için güzel sonuç oldu. herkese tebrikler, kazanamayanlar da yoluna devam etmeli, yılmamalı.
Saygılar.
-
ben de yedeklerdeyim.hayırlısı olur inşaalllah
-
- Mulakat sonucum açıklandı ve nihayet yedekten de olsa listedeyim. Yedekte sira kaca kadar düşer beklentisi olan var mi? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
-
Sgk uzmanlik mufettislik ve calisma uzmanlıktan en az ikisine giripte olumlu sonuç alamayan inşallah yoktur
-
@lisbeth Bence İçişleri AB'de 10 asil varken 2. yedeğe sıra gelmişse 30 kişinin asil olduğu bu alımda ilk 5 yedeğe hakları dolana kadar sıra geleceğine garanti gözüyle bakıyorum. Diğer yedeklerin de süreç içerisinde başka kurumu kazandığı için belge teslim etmeyecekler yahut kaymakamlık, idari hakimlik, sayıştay gibi yerleri kazananlar 6 ay içinde giderse işe girme şansları artar...
"Asıl listeden uzman yardımcılığını kazanan adaylardan çeşitli sebeplerle göreve başlayamayanların veya ataması yapılıp herhangi bir sebeple görevden ayrılanların yerlerine altı ay içerisinde başarı sırasına göre yedek aday listesinden atama yapılabilir." (bkz. http://www3.csgb.gov.tr/csgbPortal/ShowProperty/WLP Repository/per/mevzuat/yonetmenlikler/yonetmelik17)
-
@DELİ-KURT maalesef var ben hem sgk hem de csgbden elendim. ne diyim artık bari fazla yedek alsalardı bizide ekleselerdi.
-
@arya çok üzüldüm hocam. Sgk 15 yedek ayırmakla büyük hata yaptı.zaten kazananlar arasinlar 10 12 kişi başka bi a kadro işte calisiyor.inşallah daha iyi yerler nasip olur size
-
@odtüsbky göreve başlayıp baska kuruma gecenler yerine de yedeklerden alim yapılacak yani. Süreç uzun olsa da daha prestijli kurumlar için csgbyi birakacaklar olacagi dusunulurse yedeklerin tamamına sıra gelmesi muhtemel demek ki.
-
@DELİ-KURT Ne yapalım artık kısmet herseyin hayırlısı
-
@lisbeth Ancak bu durum sadece 6 ay geçerli hocam. İçişleri'nde de sistem 6 ay şeklinde geçerli. 6 aydan sonra gidecekler kadroyu da yakmış oluyorlar. Yedeklerin tamamına da sıra gelebilir, ihtimal dahilinde ancak kaça kadar düşeceğini kimse tahmin edemez. Ancak en azından asiller arasında Sayıştay mülakatını bekleyen bir kişi tanıdığım var.
-
Yedeklerde sonlardayım.Açıkçası biraz umutsuzum.Sgk uzmanlıktan sonra bir darbe daha oldu.Kazananları tebrik ederim arkadaşlar.
-
-
Çalışma Uzman Yardımcılığını kazanan ENİS ŞAHBAZ arkadaşımı tebrik ediyorum.En kısa sürede İl Göçteki asillik hakkından feragat ettiğin dilekçeyi Göç İdaresine iletirsen yedekte bekleyen arkadaşlar için de atama süreci daha hızlı işleyecektir.Duyarlı davranırsan seviniriz.Şimdiden teşekkür ederim.Tekrar hayırlı olsun...
-
Yedeklerde sonlardayım, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Şayet sıra bana gelirse, içim çok rahat olacak referans olmadan bu işi kazandığım için. Olmazsa maalesef kısmet böyleymiş deyip kabullenip, denetmenlik mülakatını bekleyeceğim.
-
Sgk uzmanlığı dahil 7 mülakattan elendikten sonra 8. Mülakatı kazandık çok şükür
-
Dostlar selamin aleykum. Hepinize hayirli ugurlu olsun. Cok sukur uzmedi bizi csgb haber konusunda.
Kazanan dostlar cok cok sevindim sizle birlikte. Allah utandirmasin.
-
Bu süreçte yanımız da oldunuz çok sağolun @paretowilfredo
-
Estagfurullah kardesim haberi verip de bakamadim buraya yogunluktan cok sukur sonuclar gelmis o arada vr cok sayida dostumuz listede yer almis. Bunun mutlulugu yeter bugun bize.
Diger dostlar da umutlarini kesmesinler. Orneklere bakin. Bir cok dostumuz uzun bir basarisiz silsilesinden sonra nasibinr eristi cok sukur. Onlar gibi bir gun sizleri de listelerde gorecegiz muhakkak.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
@cexay hocam bana özelden yazarmisiniz bişey soracağım ben size msj atamadim