ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
...............
-
@istaistatistik Tabi hocam yazıyorum hemen
-
@Ötüken hukukla alınan puan türlerinde Türkiye'de, 9., 14.ü filanım. 10 küsür mülakat oldu henüz başarı yok. Hakim savcılık mülakatından da elenirsem puanımın süresi de geçiyor. Başarı cezalandırılıyor resmen.
-
@Hanskelsen inşallah Hakimlik olur kardeşim ,benim de şuanda bekleyebileceğim bi tek o kaldı .Burdan da umutluydum aslında ama kısmet değilmiş .keşke en azından mülakat puanımızı görebilseydik ya da elenme sebebimizi ...
-
Arkadaşlar belgelerle alakalı herhangi bi yazı yazılmadığı için kurumdan bilgi almak için aradım. Beni yönlendirdikleri numara 03122966260 buydu. Baya bi aradım fakat açan olmadı. En azından merak edenler burdan şansını denemeye devam edebilir.
Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum -
Arkadaslar bilgi edinen oldu mu acaba ?
-
Bu tu mülakatlar da yasal bi itiraz süresi ve itiraz olursa da o itirazı değerlendirme süresi oluyor.buyuk ihtimal o yasal süre bekleniyor. (Belki bir iki hafta olabilir. Mevzuata bakmak gerekir.)sgk da da durum aynı belgelerle ilgili bi gelişme yok
-
@DELİ-KURT @istaistatistik Mevzuata göre başarısız olanların 5
işgünü itiraz süresi vermış.Bu itirazda sonra 7 gün içinde komisyon karar verecekmiş.Denildiği gibi 2 haftaya bulacak bu süreç sanırım
-
@sımplypassenger sizce ne zaman başlarız en gec bi tahmininiz var mı ?
-
@istaistatistik Soruşturma geçirdik orası kesin.Ama 2.soruşturma da geçirecez sanırım çok saçma olsa da.Bazı arkadaşlar uzun süredir işe girmeyi bekliyorlar;ancak bu sürecin hızlanacağını düşünüyorum.En geç Ağustos sonu itibariyle başlarız gibi geliyor.Bu sürecin kişi sayısıyla da bir ilgisi yok ilginç şekilde 10 000 kişiyi de 50 kişiyi de aynı zamanda sonuçlandırılıyor.Umarım bu süreçlere bir çözüm bulunur ve çok daha kısa sürede işe gideriz.Sizin tahmininiz nedir?
-
@sımplypassenger 2. Soruşturma ne için hocam soruşturma yapılmadı mi zaten bende en kötü agustos gibi olur diye düşünüyorum
-
@istaistatistik Ben de bilmiyorum hocam da usulen diyolar bürokrasi işte
-
@sımplypassenger hocam bence o kadar uzamaz referandumdan sonra da bence bürokrasi de isler hızlanır ve en geç ramazan bayramı sonrasında başlayacağımızı düşünüyorum yoksa 4 ay cok uzun değil mi yav:)
-
@parislicemil İnşallah hocam bence de süreç hızlanacak da bu ne kadar sürer bilmiyorum.4ay tabiki uzun.Evrakları teslim tarihinde birlikte hareket edelim de ilgili kişilere de soralım hocam.
-
@istaistatistik Umarım bürokrasinin hızlandığı günlere gelmişizdir de ![alt metni](görsel url)beklediğimizden çok daha çabuk süre de başlarız
-
@sımplypassenger tamam insallah beraber hareket ederiz evrak teslim tarihleri açıklandığında whatsapp grubu kurarız:)
-
arkadaşlar asillerden feragat edecek toplam kaç kişi var?bir de tahminen kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir?
-
Arkadaşlar evraklarla ilgili bilgi alabilen var mı
-
@çsgbuzmyard verilen numarayı aradık ama.ulaşamadık bide siz deneyin hocam belki açan olur
-
@çsgbuzmyard @istaistatistik
Bir de genel bakanlık numarasından deneyelim birilerine ulaşmayı: 0 (312) 296 60 00
Öğle arası bitiminde 14.00da başlayabiliriz aramaya:)