ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Bu tarz bi tarih verip 21.30da vs yayınlayan kurum oldu. Hatta genelde saçma saatte açıklanır zaten. Sabırlı olalım arkadaşlar. Az kaldı
-
@cexay hocam ağaç olduk mesai saatinde açıklasalar nolur sanki
-
@ısta Haklısın hocam valla. Seviyolar tüm gün ağaç edip, sonra öf yeter dediğin anda açıklamayı
-
@cexay beklemekten yoruldum ya yok böyle bişi ama açıklanır mi geç saate ben bilmiyorum da
-
Açıklanır hocam gün bitmeden. Genelde sanırım ulaşıp kimse bulamasın diye alakasız saatlerde yayınlıyolar. Ertesi güne kadar sakinleşip kurumu arayalım diye sanırım sıkıntılı bi durumda
-
@cexay ınsallah bekliyoruz
-
İstatistik 92 ile kapatmis diye duydum ama listede ismimi görmeden inanamam umutlar yarına kaldı bugün geç oldu artk
-
@ısta duyum nerden? Mesai bitimine doğru aradığımda bugün açıklanacağını söylemişti teldeki bayan.
-
@mariapuder facede ni grupta yazmislar duyum aldım diye ama bilmiyorum yazan kişide yalan söylemez gibi geliyo
-
11 de de açıklanmaz heralde
-
@ısta hukukla ilgili duyum var mi?
-
@siddharta malesef hocam keşke hemen açıklasalar di
-
İstatistikci olarak 92puan heyecanlandırdı.bu bilgiden emin mıyız?
-
@batistuta10 kesin gibi birsey hocam gruba yazdığına göre emin bi kaynaktan almıştır haberi kendisi de takipteydi sizin puan 92 di sanırım
-
@ısta umarım duyumunuz doğrudur.92 puanla 2 arkadaş bekliyoruz.
-
12 ye dek açıklanma ihtimali var mı arkadaşlar sizce
-
Demek ki yazan tarih falan hikaye illa arayıp sıkmak lazım.Allah bilir cumaya falan atmışlardır
-
Madem bugün aciklanmiycak arayana neden öyle diyolar ki gerçekten çok sinir bozucu
-
Hayırlısi
-
Buna da şahit olduk. Bir kurum açıklanacağını belirttiği tarihte listeyi açıklamadı. Bugün açıklansa bari.