ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
19'undan önce açıklanır demişlerdi başvuru esnasında ama AB uzman ve Eğitim uzman yardımcılıkları gelince sanırım 19'una ötelediler.
-
Yokmu kurumdan tanıdığı olan hukuk 88,4 de düşmüş müdür
-
Listede ismimi görmediğim sürece ben de sınava yoğunlaşamıyorum. Keşke açıklansa da bir an önce önümüze görebilsek.
-
@vega sizin puan kaç hukuk demi
-
@hukukcu123 yok hayır iibf
-
@hukukcu123 90 altını görmez hocam
-
Arkadaşlar bölümlerin kaçla kapattığını sormak için kurumu arayan ve puanlarla ilgili duyum alan var mı ?
-
@batistuta10 Emin olmamakla birlikte, bi arkadaşım tanıdığı birisinden istatistikte 91 civarında kapattığını öğrendiğini iddia etti.
Arkadaşa güven derecemi sorarsanız kesindir diyemem, ama geçen yılki tecrübeme göre benim de beklentim 90küsürde kapanmasıydı.
Fakat istatistik dışındaki diğer listeler hakknda bişey diyemem. -
Neyseki tünelin ucuna geldik. Pazartesi liste açıklanır biz de rahatlarız. Hakkımızda hayırlısı
-
@cexay 120 kişi liste açıklanacak açıklanmasına da arkadaşlar, mesele bu 120 kişi en yüksek puanlı 120 kişiyken 30 kişiyi neye göre kime göre alıcaklar ? :s En çok da bu kafamı kurcalıyor...
-
@cexay teşekkür ederim bilgiler için.
-
@Çevreci Neye göre alındığı kurumdan kuruma değişiyor aslında. Bazıları yüksek puanlılara daha çok şans verirken, bazıları tamamen bundan bağımsız kriterlere göre değerlendiriyor.
Bazen bilgini gösterip öne geçebilirken, bazen bilgini gösteremesen de kendini ifade şeklinden öne geçiyorsun.
Yani bu sorunun cevabını henüz hiç birimiz net bilmiyoruz malesef kardeşim -
@cexay inşallah dediğin gibidir, bende öyle düşünüyorum ama şeffaf olmayan bir konu bu yüzden kafamızda şüphe eksik olmuyor..
-
Kesin gelir mı bugün ?
-
@mazlumaday İlanda liste açıklanma tarihi olarak bugünü yazmışlardı. Liste için tarih yazan kurumlar dediği tarihte yayınlar mutlaka. Bazen gün sonunu bulabilir ama yayınlarlar illaki
-
kurumu arayan var mı
-
@caracas siz neden aramıyorsunuz?
-
Arkadaşlar numarayı paylaşır mısınız. Ben daha evvel bi no aramıştım açan olmamıştı.
-
Şuanda bence aramaya gerekli bir durum yok. Zaten bugün liste açıklancağı yazılmış. Yazıldıysa açıklanır. Bu belli bi durum.Açıklanmazsa yarın ararız ama şuan gün bitene kadar aramak yersiz
-
@Karl-Marx ben aradım ulaşamadım