ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@ıstatistik @Antimülakat haklısınız hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@uzmanadayı90 kendim için bile emin olamıyorum bide söyle bi durum var bazı kurumlarda çalışan kişilerde var yine başvuru yapan
-
Bugun evrakları elden teslim ettim. Gorevli arkadaslara sordum. Sanırım p114 88 civarında kapatacak. Yanlış anlaşılmasın tabii bu. Siz başvurunuzu yapın yine de.
-
@vega Başvurun hayırlı olsun. Kesin olarak mı dediler kpss 114 88 civarı kapatır diye? Gerçi o civarlarda kapatabileceğini tahmin etmek de zor değil. Ben 86 küsür ile sıralamaya giremeyeceğimi düşünerekten elimdeki onaylı diploma örneği boşa gitmesin diye başvurmaktan vazgeçmiştim, umarım puanım mülakat için yeterli olmaz; yoksa başvurmadığım için pişman olabilirim:)
-
@effectzone teşekkür ederim. Yok onlardan tahmin etmelerini istedim ona istinaden dediler yoksa daha postadan gelen/gelecek başvurular var. Evet 86 kusurlu kapatırsa hakikaten de sizin için yazık olur. Lakin başvuru bekledigimden de fazla. Tahminlerimizin üstünde kapatırsa da şaşırmam.
-
650 civarindaydi elden başvuru sırası. Buna perşembe ve cuma gelecekler ve posta da eklenince başvuru 1000i çok rahat geçer galiba. Bu arada ben 89la basvururken tereddütlüyüm liste konusunda, 70 puanla başvuranların umudundan ben de istiyorum iyimserlik anlamında
-
@lisbeth elden başvuru sayısı bile oldukça fazla. bunun bir de posta ile başvuruları var. dediğin gibi 1000'e yaklaşır sayı. açıkçası ben de en fazla düşse düşse 88'e kadar düşeceğini tahmin ediyorum ama gene de az da olsa bir ihtimal olur mu diye de düşünmeden edemiyorum. 70 puanla başvuranlar da ya fazla iyimser ya da ilk kez bu sınavlara başvuru yapıyor sanırım. ben 86 küsür puana bile güvenemeyip son anda başvurudan vazgeçtim. yalnız senin bence 89 puanla ihtimalin yüksek görünüyor. bölüm sıralamanı bilmiyorum ama benim o düzeyde olsaydı belgelerimi çoktan göndermiştim.:) Başvuran arkadaşlara bol şanslar!
-
86,72 ile umutlara elveda diyelim mi o zaman
-
Ben postayla başvuru yaptım dün de teslim edildi ama evham yapıyorum arasam mı:(
-
@mariapuder arayın kafanız rahat eder
-
mülakat sıralaması puan esasına göre mi yapılacak?
-
Hukuka 88.8 ile basvurdum. Sizce gelme ihtimali varmı
-
@hukukcu123 maalesef gelmez
-
İş müfettiş yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmış 70 kişi başarılı olmuş. Çsgb güzel alım yapıyor maşallah
-
listeler ne zaman açıklanır?
-
P114 87.0 a düşebilirmi ?
-
@textliner çok yüksek olmamakla birlikte ihtimal var kardeşim.
-
@caracas sınav ilanında 19 aralık olarak belirtilmiş.
-
hiç kurumu arayan oldu mu acaba az çok kaça düştüğü bellidir
-
ben aradım daha belli değil dediler çok da söyleme taraftarı değildi