@lisbeth elden başvuru sayısı bile oldukça fazla. bunun bir de posta ile başvuruları var. dediğin gibi 1000'e yaklaşır sayı. açıkçası ben de en fazla düşse düşse 88'e kadar düşeceğini tahmin ediyorum ama gene de az da olsa bir ihtimal olur mu diye de düşünmeden edemiyorum. 70 puanla başvuranlar da ya fazla iyimser ya da ilk kez bu sınavlara başvuru yapıyor sanırım. ben 86 küsür puana bile güvenemeyip son anda başvurudan vazgeçtim. yalnız senin bence 89 puanla ihtimalin yüksek görünüyor. bölüm sıralamanı bilmiyorum ama benim o düzeyde olsaydı belgelerimi çoktan göndermiştim.:) Başvuran arkadaşlara bol şanslar!
effectzone tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
Çok rezil bir sonuç açıklamışlar. Liste sonlarındakiler kazanıp yüksek puanlılar elenmiş çoğunlukla. Referans bölümünü boşuna koymamış adamlar mülakat öncesi bize doldurtulan formda.
-
RE: MSB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI/DÜZELTME
@patronaj ben de aynı düşüncedeyim. AB Uzman Yard. bir ihtimal gelirse gelir diyorum. Diğer sınavların bir an önce açıklanıp başvuru yapanların azalması belki ihtimalimi arttırabilir. Bu arada o sınavlardan sonuç bekleyen arkadaşlar sonuçlar açıklanmadan başvuru yapmazlar, son günlere kadar beklerler umarım. Liyakat arkadaşımız gibi düşünceli davranırlar.
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
aynen, çok saçma olmuş referansların tc. numaralarının istenmesi. Kesin bir konu mu bu? Referans verdiğiniz insanlar size tc numarasını da vermek istemeyebilir. Yani beni biri referans gösterebilir ama ben ailem dışında kimseye bu numaramı vermek istemem. Üstelik tc numarasının yazılacağı bir alan da yok, orada böyle bir şey çıkartıp evrakları kabul etmezlerse saçmalamış olurlar.
-
@ebruuu Ona da katılıyorum. Referans olayları bana hep saçma gelmiştir. Devlet alımları için daha da saçmadır. Ayrıca güvenlik soruşturması için bu formu doldurtmalarını da anlayamıyorum. Benim kimlik bilgilerim ile zaten hakkımdaki tüm bilgilere ulaşması lazım devletin. Üstelik her şeyin elektronik olduğu ve bilgi edinilmesinin çok daha kolay olduğu bir ortamda yaşıyoruz.
-
@aybuke google'da msb güvenlik soruşturması formu olarak yazıp aratıldığında çıkan formda evet tc numarası istemiyor. Ama daha yeni bir form var (office 2016 ile açılıyor, bende bu yeni sürüm office olmadığı için işlem de yapamıyorum), onda mevcut tc numarası kısmı. tüm ailenin ve referansların tc numaralarını istiyor. mülakata girenlere de eğer yazmadılarsa tc numaraları kısmını zorunlu doldurtmuşlar orada. o form şurada aybuke;
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
@iyimser16 BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
Arkadaşlar bu cv olayı nedir? Ben başvuru yaptım, cv ve fotoyu yükledim, sorunsuz başvuru yaptım sonra yakınlarınızla ilgili kendinizle ilgili bişeyler yazın diye bi forum çıktı onuda doldurmadım daha doğrusu dolduramadım, ama o doldurulmadan da ztn başvurum kabul edilmişti.
Özgeçmiş klasik mi (hayat hikayesi şeklinde yazılan) olacak yoksa özel sektörde yaptığımız başvurulardaki gibi mi olacak? Başvuru formunda yazan genel özgeçmiş standartlarına uygun bir özgeçmiş nasıl oluyor? Sınav ilanında bu konuda bir bilgi bulamadım.
effectzone tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türkiye Şeker Fabrikaları Personel Alım İlanı 2019 (1500 kişi)
Şöyle bir madde var alım ile ilgili dikkat çekici olan:
"Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b
maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır." -
Çok rezil bir sonuç açıklamışlar. Liste sonlarındakiler kazanıp yüksek puanlılar elenmiş çoğunlukla. Referans bölümünü boşuna koymamış adamlar mülakat öncesi bize doldurtulan formda.
-
@paprika, içinde söyledi: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
Evet bende öyle düşünüyorum ama tam bir bilgi bulamayınca sormak istedim. Çok teşekkürler. Arayıp sordum geçerlilik süresi gibi bir durum yokmuş.
posta ile evrakları gönderme konusunu sordunuz mu?
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Arkadaşlar tercih edilecek iller kısmından il tercihi yapabiliyor muyuz başvururken, yoksa mesela uzman 2 kadrosunu seçenler o illerden birine atanmayı kabul mü etmiş oluyor başvururken? Bir de kaç il tercihi yapılabiliyor eğer il tercihi yaptırılıyorsa?
-
RE: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@antimülakat Doğrudur, geçen sefer de trakya illeri yanılmıyorsam düşük kapatmıştı. Son güne kadar yine düşük kapatır mı, bu illeri yazsam mı acaba diye tereddütteydim. Yazsaydım bahsettiğim iller için listeye girecektim. Şimdi elim boş yine.
-
RE: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@antimülakat, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Son güncelleme ile taban puanların neredeyse tamamı bulundu dostlar.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2018
bu listedeki tekirdağ, manisa ve edirne erkek için olan taban puanlar doğru mu? tahminimden düşük kapatmış, bilseydim bu illlerden birini yazardım
-
@aybuke google'da msb güvenlik soruşturması formu olarak yazıp aratıldığında çıkan formda evet tc numarası istemiyor. Ama daha yeni bir form var (office 2016 ile açılıyor, bende bu yeni sürüm office olmadığı için işlem de yapamıyorum), onda mevcut tc numarası kısmı. tüm ailenin ve referansların tc numaralarını istiyor. mülakata girenlere de eğer yazmadılarsa tc numaraları kısmını zorunlu doldurtmuşlar orada. o form şurada aybuke;
-
@ebruuu Ona da katılıyorum. Referans olayları bana hep saçma gelmiştir. Devlet alımları için daha da saçmadır. Ayrıca güvenlik soruşturması için bu formu doldurtmalarını da anlayamıyorum. Benim kimlik bilgilerim ile zaten hakkımdaki tüm bilgilere ulaşması lazım devletin. Üstelik her şeyin elektronik olduğu ve bilgi edinilmesinin çok daha kolay olduğu bir ortamda yaşıyoruz.
-
@ebruuu evet haklısın, maalesef olan durum bu. TCKN/Mesleği diye belirtmişler yeni formda. Eski tip forumda böyle bir şey olmayınca doldurmakta sorun yoktu ama yeni tip forum için bu bilgileri nasıl temin edeceğim, düşündürüyor bu beni. Akraba falan kabul edilse gene de sorun değil de yakın bir arkadaşından istesen bile tereddüt eder tc kimlik no'sunu söylerken sana. Kişisel bir kimlik bilgisi istiyorsun çünkü. En sevmediğim bir iştir böyle bilgi istemeler. Bu formları hazırlayan kişiler neden düşünmez bunları? Anne, babanın TCKN'sunu istemelerini anlarım ama referansların da istemeleri mantıksız olmuş.
-
Evet, yeni formda TC numarası kısmı da mevcutmuş. İşin komedisi o formu sadece açabiliyorum, office 2016 bile yok bende. O yüzden eski formu doldururum diye düşünüyordum. Hem akraba isteme, hem işveren isteme; şimdi ben zaten zor bulduğum üç kişinin tc numaralarını da mı isteyeceğim? Herkes vermek istemez ki böyle özel bilgilerini? Başlayacağım bunların güvenlik soruşturmasına da.