MSB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI/DÜZELTME
-
@james35 hangisi hocam AB mi normal mi?
-
@SosyalMühendis normal uzmanlik
-
kaçla kapatacağı yönünde tahmini olan var mı?yani normal uzmanlık için.
-
@james35 bence gelir hocam
-
@Liyakat onu en iyi forumun üstatları bilir hocam
-
@Liyakat sizin kaç hocam
-
Hocam net konuşmak lazım 28 kişi mülakata çağırılacak sonuçta, 89-90 gibi bir puanla kapatacağını düşünüyorum gönül ister ki daha düşük kapatsın.
-
@denetçi 92 küsür hocam ama daha başvurmadım çalışma uzmanlığının sonucunu bekliyorum.çsgb olursa buraya hiç başvurmam zaten.son günlere kadar bekleyeceğim
-
Sgk, çsgb açıklanırsa puanlar düşecektir. Msb pek tercih edilmez.
-
91-92 den aşağı düşmez
-
Sizce 87,5 ile AB Uzman Yard. için umutlanmalı mıyım? 86,5 da uzman yard. için puanım mevcut ama gelme ihtimali hayli zayıf gibi.
-
@effectzone AB çok belirsiz hocam; o ana kadar diğer bakanlıklar açıklarsa AB uzmanlıklarını bir ihtimal. Ama şu ana kadar P3 ile alan Çalışma Bakanlığı AB uzmanlığı bile ancak düştü 87'li puana. Diğer uzmanlık için ise bir fikrim yok ne yazık ki.
-
Arkadaslar başvuru esnasinda ab yardımcılığı için kpss puan türünü isaretledim sadece. O puan türünden kac puan aldığımı girmedim herhangi bir sekilde.osymden kendileri mi aliyor acaba yoksa ben mi bir hata yaptım?
-
@danzig Hafızam beni yanıltmıyorsa sistemden otomatik olarak puanlar çekilmiyordu, biz dolduruyorduk. Dolayısıyla; dikkatinizden kaçmış olmalı, size ait bir hata ne yazık ki.
-
-
-
Hatirlayan baska arkadaslar da var mi? Kafamiz rahat olsun
-
@patronaj ben de aynı düşüncedeyim. AB Uzman Yard. bir ihtimal gelirse gelir diyorum. Diğer sınavların bir an önce açıklanıp başvuru yapanların azalması belki ihtimalimi arttırabilir. Bu arada o sınavlardan sonuç bekleyen arkadaşlar sonuçlar açıklanmadan başvuru yapmazlar, son günlere kadar beklerler umarım. Liyakat arkadaşımız gibi düşünceli davranırlar.
-
AB uzman yardımcılığı için YDS barajının 70 olması pek bir şey değiştirmeyecek gibi. Tahmini taban puan 89-89,5.
-
Açıklandı