ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@ıstatistik CSGB b blok hocam. sihhiyeden bahçeli dolmusu onunden geciyor
-
@siddharta Elbette geçerli. Klasik, baştan savma hazırlanmış bir ilan metni işte. Postayla başvuru mümkün olduğuna göre noter onaylı örnek her halükarda geçerli demektir, diplomanın aslını gönderemeyiz ki.
-
İlk gün olmasına rağmen yoğunluk fazlaymış ve 77 puan ile başvuru yapan ümitli gençler de varmış. böyle adamlar da var. Burası gerçekten Türkiye
-
Arkadaslar daha önce iş tecrübesi olmayan biri ozgecmisine referans olarak ne yazdı acaba ? Boş bırakılmalı mi sizce
-
@ıstatistik benn referans yazmadim yazilmasi mi gerekiyordu? Klasik ozgecmis ornegi buldum.onu uyarladim.hic referanstan falan bahsetmemisti
-
@ozo88 arkadaşım okuldan hoca ismini yazmışta bi ben miyim boş bırakan diye merak ettim :))
-
Vallahi ben referans filan yazamam şu durumda kimseye güvenmiyorum.
-
@baharunal çok haklısın
-
@baharunal kesinlikle
-
Yazılan referansı okumuyorlar zaten,rahat olun Önemli olan yazılmayan referans. Hatta açıkça konuşalım,torpil. Referans diyerek torpili meşrulaştırıyoruz farkında olmadan.
-
@donukgama arkadaslar bahsetmislerdi burda, acaba csgb nin sube mudurluklerinde mi onaylatmak lazim diye. Haklisiniz tabi. Noter onayli belge kabul etmeyen bi kurum henuz gormedim, ama insanin kafasi karisiyor iste. Garip bir ilan metni, problemli cumleler var.
-
@escobar_p aman hocam torpil değil o referans
-
Ya o değil de sınav konuları ne öyle
-
@baharunal branşıniz ne sizin
-
@ıstatistik kamu
-
Basvuru için gittiğimde mülakat listesinin on gibi acıklanabılcegını soyledıler 19una kalmaz dediler haberiniz olsun istedim
-
@errorist Teşekkürler hocam saolun çok iyi bi haber
-
Noter tasdikli diploma kabul edildi
-
Arkadaslar 86 puanla basvursam gelme ihtimali var mı? Sizce basvurayim mi?
-
Özgecmişinizi kompozisyon seklinde yazın diğer türlüde kabul edıldı bugun ama sorun cıkabılır dedıler