ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
50 kişilik ilan , ilan kıtlığı çektiğimiz şu günlerde iyi geldi
-
-
Kac ile kapatır acaba
-
87ye düşme ihtimalı cok yok heralde
-
@deulukiz 87-88 üstü kapatır diye düşünüyorum. YDS ağırlıklı bir puan türünden çağırıyorlar.
Benim puanım 85 ve sıralamam 549...
85-86 puan çevresi imkansız gibi.
-
@deulukiz hocam ilk ilanlar malumunuz 85 den aşağı düşmez
-
@econn 87e gelir bence hocam çok istenen bir kurum değil diye biliyorum.
-
Sgk uzmanlığı ile karşılaştırırsak hangisi daha iyidir?
-
Bakanlık olduğu için daha iyidir ancak ekonometri de puan türünde etkin. Ekonometri işaretlemeyeler bu sınava başvuramaz. 86'yı bile görebilir bence
-
Sgk uzmanligi ile arasinda bir fark olacagini sanmiyorum. Ayni nitelikte is ayno ozluk haklari ayni maas. Yani keske onlarn sonuclari aciklansa da belki biraz puanlar duserdi
-
@sınav maaş ve özlük hakkları aynı evet. Ama uzmanlara sunduğu olanaklar, iş ortamı, uzmanların kurum içindeki konumu vb. açılardan kurumdan kuruma illaki fark oluyor.
-
İlanı okudum ancak sözlü sınav tarihleri ile ilgili bir bölüm göremedim. Bir şeyi mi gözden kaçırdım acaba yoksa sonra mı Belli olacak
-
@kelime9345 hocam tıklayınız kısmındaki pdf kısmında var
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını anlamakta güçlük çekmeye başladım. SGK müfettişlik-SGK uzman aynı süreçte bir de bu ilan. Birini açıkla diğerinin ilanını yanınla hepsini aynı döneme sıkıştırıp nasıl bir netice elde etmeyi planlıyorlar şaştım gerçekten. Puan türleri her ne kadar farklı olsa da sözlü mülakat olan SGK Uzmanlık ile ÇSGB Uzmanlık sınavına katılacak olan kişilerden min. %40'ı aynı kişiler olacak
-
İlanın aniden gelmesi ve benim puanın hazırlıksız yakalanması:) malesef ben yokum gireceklere şimdiden başarılar
-
Aynen ya sgk nin sinavlarini acikla. Sonra bunun ilanina cik mis gibi. Herkes ayni kisiler olacak gercekten. Yazik gunah.
-
Kurum hakkında bilgiler edinsek ne güzel olur
-
kaymakamlıktan 10 gün sonra mülakatları başlıyor.ama sınav konuları bakanlığa özgü konular başka bir sınavla aynı anda çalışmak zor olacak.17 aralıktan sonra çalışmaya başlasam yetişmeyecek.bir kamucu olarak gönlümdeki kadro olmasa da deneme değer diye düşünüyorum. hayırlısı olsun bakalım.
-
@Antimülakhocam hukuk sıram 475 puan 87.8 gelme ihtimali varmıdır malum 40 kişi çağrılacak
-
@sezginci o puan türünde hukuk bölümü mezunları arasındaki sıralamanız kaç? Ais'te bunu öğrenebilirsiniz?