ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Puanlar 90ın altını görmez bence aralıgın 26sında mulakat var ve müla listesinide 7gun oncesınden acıklıcaklar yani az bi sure var mülakata deneyimi olanlar tecrubelerini anlatsa cok mütesekkir olurum️ Bi istatistikci olarak o mevzuatlara pek aşina değilim alandanda sorarlarmı mevzuatlaramı yoğunlaşmak daha iyi olur
-
@errorist ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Puanlar 90ın altını görmez bence aralıgın 26sında mulakat var ve müla listesinide 7gun oncesınden acıklıcaklar yani az bi sure var mülakata deneyimi olanlar tecrubelerini anlatsa cok mütesekkir olurum️ Bi istatistikci olarak o mevzuatlara pek aşina değilim alandanda sorarlarmı mevzuatlaramı yoğunlaşmak daha iyi olur
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ..kurumu arasak bi bilgi alabilir miyiz sizce ?
-
@ıstatistik kurumlar bu konuda pek bilgi vermiyorlar ilanda belirtildiği gibi diyip gececeklerdir tahminimce. tecrübeli arkadaşlar olsa daha iyi olacak gibi görünüyor acıkçası
-
@errorist tecrübeli arkadaş nerden bulacağız ayrıca daha önceki alimlarda bize ıstatistik alan sorumuyorlar miydi acaba.
-
KPSSP114 puanım 89,54882, sıralamam 107, branş (İktisat) sıralamam 19. Sizce şansım nedir? Kesin gelir mi, yoksa bıçak sırtı mı?
-
@Barış-Solmaz hocam gelmesi lazm 30 kişi 4 kat şeklinde değilmiydi?
-
@errorist sizce İstatistik te puanlar kaca kadar düşer ??
-
Ben 41. Yim 92 ile en son 91 olur die dusunuorum sizin puan kac
-
@aliveli ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@Barış-Solmaz hocam gelmesi lazm 30 kişi 4 kat şeklinde değilmiydi?
Aynen. Ama YDS şartı yok ve 2015 puanlılar da başvurabiliyor, o yüzden garanti gelir mi bilemedim.
-
@errorist Ben 2016 da girdiğim için sınava pek bilgim yok açıkçası kurumlarla alakali yeni yeni araştırıyorum puanım 94 sıralamam 24
-
@ıstatistik mutlaka mülakata kalırsın umarım güzel gecer
-
@errorist çok teşekkür ederim inşallah
-
@errorist sizde mi 2016 da girdiniz sınava
-
Evet 2016 puanım 2015lerde başvuru yapacakları için belki benim puana bile düşmez
-
@errorist TÜİK'e yerleşen istatistik mezunu bile başka sınavlara başvuruyordu geçen sene. Öyle olmazsa size gelebilir.
-
@Ђилаc_Mилован bilemedimki hocam 2016da sıralamam 41bide 2015 ler girerse araya sıkıntı benim için sonucta 40kişi gırcek mülakata
-
p102 puanı sıralamasında sadece istatistikçi arkadaşlar yok ayrıca ekonometri ve end. mühendisleri de var.Benim p102 92 sıralama 38 umarım gelir diye bekliyorum.
-
Branş sıralamasında baktım ben yine 41 cıktı yanı ekonomi endüstri yokmus arada
-
Haklı olabilirsin.Sonuç olarak iş sahibi olup hala arsizca kurum kovalayan arkadaşlar olmazsa girme şansımız olabilir.umarim listeye gireriz
-
İİBF Mezunlari için tahmini olan var mı?mesela sgk uzmanlik 87 ile kapattı. Üstelik hem 60 kisilik kadro ve yds şartı olduğu halde. Bu ne olur? 90 yetmez mi?