ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
çsgbye bilgi edinme başvurusunda bulunsak süreç hakkında bilgi alabilir miyiz?en azından şu anda hangi aşamada olduklarını öğrenmek açısından.ya da süreci hızlandırıcı bir etki yapar mı?
-
eğer imzalar atılmış ve her şey tamamlanmışsa neden açıklanmıyor.keşke çalışma genel müdürümüz bu konuda bir açıklama yapsa.sgk başkanının yaptığı gibi.
-
Bilgi edinme başvurusunu nasıl yapacazki hocam @Liyakat
-
Arkadaşlar bu hafta açıklanır mı ? Böyle bir duyum alan var mı ? ️
-
Ben de merak ediyorum acaba ne kadar bekleyeceğiz.Her şey hazır olsa cuma günü açıklanması gerekmez mıydi?Umarım bu ay içinde açıklanır
-
Yeter çsgb yeter.
-
Bugün beklenen büyük gün olsun artık
-
Dostlar duyduguma gore her sey hazir bugun yarin gelecek insallah.
-
Hadi inşallah hocam,hakkımızda hayırlısı
-
Arkadaşlar açıklandı. 2 yıl sonunda ve 10.mülakatımda çok şükür oldu. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah, şu sevinci yaşatsın
-
Hukukta ilk 19dan kimseyi almamışlar sondaki kişilerden almışlar hep.bunun mantığı nedir? Aklıma gelen tek şey hakimliği kazanamamış olmaları böylece kurumu bırakmayacak olmaları
-
Benim de oldu oldu çok şükür arkadaşlar.Çok şükür...
-
Yine olmadı.
-
@leyla, tekrar tebrik ederim ancak feragat edersen yedeklerdeki bildiğim kadarıyla 3 ODTÜ mezunu arkadaşın şansı açılabilir :slight_smile:
-
Sayın Enis Şahbaz tebrik ederim,burayı okuyorsanız bana ulaşın lütfen veya il göçten feragatinizi verin yarın bir kişiyi daha sevindirin..
-
@odtüsbky belge teslim etmedigimizde zaten sira gelir yedeklere degil mi? Feragat etmek mi gerek?
-
@leyla genellikle feragat dilekçesi talep ediliyor.
-
@leyla Genelde belge teslim etmeyen kaç kişi olursa o kadar yedeği belge tesliminin bitiminden birkaç gün sonra arayıp onlardan hemen gelip belge teslim etmelerini isterler. Kurumu arayıp belge getirmeyeceğini bilgilerini doğrulatarak da söylemen mümkün olur mu bilmiyorum. Bu mümkün olursa belki asillerle beraber yedeklerden biri de belge teslim edebilir. Belge teslimi için verilen süre dolmadan önce Ankara'da bulunman gereken başka bir durum varsa hemen uğrayıp halledebilirsin. Sadece feragat için o kadar yol çekip gel-git yapmana gerek yok tabii, en fazla asillerin işe başlamasına 1-2 gün gecikme olarak eklenir.
-
@sımplypassenger kaderdassss ben de kaZandim duam kabul olduuu cok cok şükür...
-
sevindim hocam senin adına @parislicemil