ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@cexay hocam bana msj atar misiniz size sormam gerekenler var
-
@ısta Tabi hocam
-
@mariapuder AB ile ilgili ILO'ya göz gezdireceğim sadece nitekim AB Uzm Yrd. değil bu : )
-
Mülakatlar başladı, umarım inşallah muvaffak olurum . Amin : )
-
........
-
arkadaşlar mülakat ortamını paylaşır misiniz yaklaşımlar nasıl bi fikrimiz olsun
-
Henüz kimseyi almamışlar
-
Heyecanla bekliyorum. En azından kaç dk sürüyo ve alandan çok soruyolar mı girenler yazarsa sevinirim.
-
@sawetk henüz kimseyi almamışlar derken öğleden sonra oturumu mu yoksa sabahtan beri mi?
-
Şehir dışından geleceğim sabah ya da öğleden sonra mülakatların başlaması kaçar dakika sürdüğü hakkında bilgi verebilir misiniz? Dönüş biletimi ona göre almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Bugün mülakat 14:00 de başladı. Bugüne özel bir gecikmeydi sanırım. 10 kişi mülakata gelmişti. Başta hızlı gidiyordu. Kişi başına 15 dakika gibi bir şeydi. Sonra baktılar yetişiyor giderek uzattılar. Yani ne kadar süreceği belli olmuyor
-
@sawetk sizce komisyon nasıldı çok zorladılar mi acaba
-
Sgk komisyonundan halliceydi. Olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyolar. Müsteşar yardımcısı başkanlığında toplamda 5 kişi vardı. Rahat olun kendinizi kasmaya gerek yok
-
@sawetk Teşekkürler hocam
-
Hocam peki kart mı çekiyorsun sorular için ve baştaki kendi mevzuatından soru çıkıyor mu ?
-
Çanta vs götürebilir miyiz
-
@sawetk cok teşekkürler
-
@ısta götürebilirsiniz sgkda sıkıntı olmadı burda da olmaz
-
Ortalama 15 dk. Komisyon gayet iyi sicak kanli. Kart cekiliyo ve ilanda yazilan mevzuatlardan soru var 3 tane. Ayrica komisyonun sordugu random sorular. Allah herkesin emeginin karsiligini versin, basarilar
-
@görünmezel ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Ortalama 15 dk. Komisyon gayet iyi sicak kanli. Kart cekiliyo ve ilanda yazilan mevzuatlardan soru var 3 tane. Ayrica komisyonun sordugu random sorular. Allah herkesin emeginin karsiligini versin, basarilar
Alan sorusu soruluyo mu mevzuat dışında?