ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Antimülakat 475
-
...............
-
üzülerek görüyorum ki artık 90 alınmadığı sürece her şey hayal her şey arada.ben yıllardır bu işlerin içindeyim.bizim zamanımızda 82 83 al git merkez uzmanı ol idi(gerçi hala sınava çalıştığım için yine bizim zamanımız ) birisi günün gününden beter olsun diye beddua etti heralde.2013de bi teftiş sınavı kazandm dedim çok şükür kurtuluyorm.mülakattan elendim.istemediğim bir işle yoluma devam ettim.şimdi 80 90 arası puan var arkadaş hiç bi sınava giremedim daha.boşverin böyle biri açıklanmadan yeni ilan gelsin diğer garibanlardan kime ne ki hepsi ölsün umutları ile beraber...
-
Hevesle kpss sonuç belgeme gitmemle hüzünle buraya gelmem kısa sürdü:upside_down: sonraki kpssde öğleden sonra oturumu için biraz çalışmak şart oldu artık.Başvuracak arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@sezginci hocam ben genel sıranız o sandım, o puana çok düşük gelmiş sıralamanız, puan türünün hukuk ağırlıklı olmasından olsa gerek. Bu durumda işiniz zor hocam, neredeyse imkansız diyebiliriz. Hukukçularda uzmanlık ilanlarını takip ediyorlar, özellikle 90 ütü puanı olanlar sadece mülakat ile girilen bu ilanı pas geçmeyecektir. 90 ÜSTÜ KAPATIR gibi duruyor.
-
Bu ileti silindi! -
@Antimülakat çalışma uzm yardımcılığı gelmiyor.relabet geliyor ama ingilizce sınavını yapamıycam. A kadrodan bir şey çıkmayacak gibi gözüküyor. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Hakimliğe devam ozaman
-
@sezginci rekabetin ing kolay ayrıca daha ilan gelir hocam enseyi karartma
-
@aliveli inşallah hocam ilan geliyor ama hukukçuya dönük olmuyor bekleyeceğiz artık
-
P114 - 89 puan - sıra 133. Branş sıralamam 71. Pek sanmıyorum geleceğini gelirse de sınırda olurum herhalde. Artık tamamen 2015'te girenlerin başvuru oranına bağlı.
-
@ErTuGS bu sıralama ve puana bence garanti gelir.benim branş sıralamam 145 .ben bu sıra ile umutluyum yani.ama dediğin gibi geçen senenin iyi puanlıları başvurursa her şey olabilir.ama bence senin ki garanti.
-
sgkda mülakata gireceklerden 15 kişi hariç hepsinden yüksekti puanım ydsem yoktu.bu sefer yds istemiyo ama puanlar sınırda.gerçekten bu işler nasip kısmet.hatırladığım kadarıyla bu kadro daha önce yds istiyordu.
-
Merhabalar her bolum için sınav konuları aynı dimi arkadaşlar yanlış okumadim
-
@Liyakat ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@ErTuGS bu sıralama ve puana bence garanti gelir.benim branş sıralamam 145 .ben bu sıra ile umutluyum yani.ama dediğin gibi geçen senenin iyi puanlıları başvurursa her şey olabilir.ama bence senin ki garanti.
Hocam tedbirli olmak lazım. Sgk'da %90 gelir dedim yalan oldum. Artık bir şey söylemeye korkuyorum. İnşallah ikimize de gelir diyelim.
-
@ErTuGS Hocam ben SGK Uzman Yardımcılığı listesine p46'nın dahil edilmesi sayesinde ucu ucuna girebilmiştim. Sen de şu an tam sınırdasın. Ya küsuratla kaçıracaksın ya da kıl payı mülakat listesine gireceksin. Umarım sen de benim SGK mülakatı için yaşayacağım stresi yaşayıp ucundan da olsa listeye girersin...
Bu sene 88,17 puana 183. sıra gelmiş. Geçen sene ise 88,78 puana 217. sıra gelmiş. Geçen seneden de hala mülakat soncu bekleyenler eğer açıklanmazsa başvuracaktır. Eğer geçen yıl girenler için mülakatlar açıklanmazsa YDS şartı olmadığından 89,4-88,7 puanları arasında kapatır. Bu aralıkta kalanlar umutlansın, başvursun belli olmaz, belki gelir. Geçen seneden açıklanan ilan olmazsa 88,5 altında kalanlar hiç umutlanmasın ama yine de şansını deneyerek başvursun. 88 puanın altında kalanlar ise başvurmaya 1 dakika bile harcamayıp gelecek diğer ilanlara bilensinler.
Bir de benim gibi ekonometri işaretleseydi 88 küsur puan getirip ilanın gelip gelmemesi heyecanı yaşayacak olanlar da vardır diye tahmin ediyorum ama sağlık olsun, ekonometri işaretlemedik, şekil yaptık, Allah da bunu affetmedi
-
@odtüsbky ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@ErTuGS Hocam ben SGK Uzman Yardımcılığı listesine p46'nın dahil edilmesi sayesinde ucu ucuna girebilmiştim. Sen de şu an tam sınırdasın. Ya küsuratla kaçıracaksın ya da kıl payı mülakat listesine gireceksin. Umarım sen de benim SGK mülakatı için yaşayacağım stresi yaşayıp ucundan da olsa listeye girersin...
Bu sene 88,17 puana 183. sıra gelmiş. Geçen sene ise 88,78 puana 217. sıra gelmiş. Geçen seneden de hala mülakat soncu bekleyenler eğer açıklanmazsa başvuracaktır. Eğer geçen yıl girenler için mülakatlar açıklanmazsa YDS şartı olmadığından 89,4-88,7 puanları arasında kapatır. Bu aralıkta kalanlar umutlansın, başvursun belli olmaz, belki gelir. Geçen seneden açıklanan ilan olmazsa 88,5 altında kalanlar hiç umutlanmasın ama yine de şansını deneyerek başvursun. 88 puanın altında kalanlar ise başvurmaya 1 dakika bile harcamayıp gelecek diğer ilanlara bilensinler.
Bir de benim gibi ekonometri işaretleseydi 88 küsur puan getirip ilanın gelip gelmemesi heyecanı yaşayacak olanlar da vardır diye tahmin ediyorum ama sağlık olsun, ekonometri işaretlemedik, şekil yaptık, Allah da bunu affetmedi
Benim tahminim de o yönde, girersem ucu ucuna olur. Kısmet bakalım hayırlısı teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Ben de sınavda Ekonometri'den 1 tane işaretlemiştim usulen ve şu an -0.25 netimle başvuruyorum :)) -
Ekonometrim 9 doğru 21 yanlış tamamen sallamasyonla
-
Hukukda 40 kişi mülakata çağırılacakmış p103 puanım 92,5 alan sıralamam 112 buraya kadar düşer mi sizce
-
@norwayli-it hocam hakimliğe odaklanan çoksa olur
-
@aliveli hakimliğe yüklenip a grubundan iyi yapan birçok hukukçu sadece mülakat olduğu için 90 üstü yaptıysa başvurur, şansını dener. Rekabet Kurumuna iktisat ya da ingilizce bilmiyor diye başvurmayabilirler ama buna buna neden başvurmasınlar ki?