ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@vega 4857 mi? İlanda bir tek o kanun yazmıyor diğer hepsi var.
-
Benim girdiğim zamanda da vardı diğerleri de. ki gelebilir yine. Zaten hepsine çalışmanız lazım sadece is kanununun ezberlenmesi faydali olur diyorum. İşin amentüsü bir nevi.
-
@vega Tamam hocam teşekkür ederim.
-
@vega detay sorular geliyor mu yoksa genel hususlar mı? Bir de alandan çok soru geliyor mu?
-
@mariapuder valla ben gireli 6 sene oldu. O donemin Komisyon Başkanı da çalışma genel müdürüYDÜ. doc dr falandi yanlis hatirlamiyorsam ve üniversiteden gelmisti zaten. Yani çalışma ekonomisi bolumunun hocasi olmasindan dolayi belki de alandan sormuşlardı ve İş Kanunundan da birkaç tane vs.
-
Mülakatta gelecek sorular biraz şans işi. Genelde mülakatlarım pek iyi geçmedi açıkçası. Beş mülakatımdan ikisini hak ettiğimi düşünüyorum. Hatta; çok iyi geçen mülakatım da oldu ama öyle bir tam saha press uyguladılar ki sağlı sollu, o baskıya rağmen soğukkanlı bir şekilde cevapladım bakalım sonucu ne olacak. Bunun yanında "lay lay lom " yani havadan sudan muhabbet edip, "IS üzerinde para piyasası dengede midir, ne diyorsun?" gibi iktisada giriş sorularıyla mülakat geçirip, kazananlar da oluyor.
-
@vega anladım hocam. 1 haftalık bir çalışma yapıcam. Şansım varsa bildiğim yerden çıkar. Teşekkürler.
-
Ilk defa mulakata girecegim de bir arkadas yarim saat surer en az yazmisti.yarim saatte ne soracaklar bu kadar ?
-
@mariapuder ben de benzer bir durumdayım ancak 8-9 gün çalışabileceğim.galiba iş hukuku ve çalışma mevzuatını iyi bilmek lazım.
-
@ozo88 Yarım saat sürmesi bana fazla geldi. Daha önce 7 mülakata girdim. Bakanlıklardaki 10-15dk yı geçmemişti. Tek uzun süren İşkurdu. O 25 dk civarıydı. Burda sayı fazla. O kadar vakit ayırmazlar diye düşünüyorum.
25er dk düşüyo hesaplayınca bizim listede herkese. Ama çıkar çıkmaz almıyolar zaten sıradakini. Bikaç dk kendi aralarında konuşup toparlanıp alıyolar. O süreleri çıkarsak 20dk sürmesini bekliyorum ben -
@Liyakat alana da bakacak mısınız?
-
@cexay teşekkürler hocam.
-
@mariapuder alana bakmayı düşünmüyorum.vakit az olduğu için iş hukuku gibi hiç bilmediğim konulara çalışmak daha mantıklı geliyor.
-
Mülakata girecek olan istatistikçi arkadaşlar bölümle ilgili çalışma yapacak mısınız ?Mülakat konuları pek bölümümüzle alakası olmadığı için soruyorum.
-
@batistuta10 ben söyle bi bakcam çok ayrıntıya girmeden
-
Arkadaşlar sınav konularında ab hukuku, uluslararası çalışma mevzuatı, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı var. Bunlar nasıl olacak?
-
@mariapuder hepsini bir kere okuyup gireceğiz : )
-
@Karl-Marx yetişir inşallah derya deniz çünkü
-
@cexay 7 mülakat mi
-
@ısta Malesef hocam sorma:)