2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@politics06 hocam bu kanıya şuradan vardım;murat eğitim istanbul'da şubat ayı içerisinde kurs açacağını duyurdu.Kurs zaten mayısta ancak biter..En erken düşünürsek bu durumda haziran ayı olur .Yılda bir kez alım yapıldığına göre de eylül olasılığı yüksek gibi görünüyor.
-
@oguzhan06 Hayırlısı olsun
-
@KaymakamAdaylıgı @pareto_wilfredo
Bakalım ne diyecek Eylül Ekim işine
-
-
Mayısta sınav olmaz mı ya sizce
-
@rootofallevil inşallah olur ama hiç sanmıyorum bana kalırsa ağustos eylül civarı olur
-
geçen sene de mayıs diye söyleniyordu kurslarda eylülde oldu. Seçim olduğu için denildi. Şimdi operasyon için deniliyor. Vardır bunda da bir hayır diyelim çalışmaya devam edelim...
-
Erken secim konusuluyor eger bu ihtimal gercekse ilanlar sinavdan sonraya kalir galiba
-
@alchemist sanmıyorum, erken seçim olmayacağı hükümet yetkilileri tarafından söylendi daha evvel.
-
@hgrotius Daha önceki erken seçimlerden önce de aynı beyanlarda bulunmuşlardı.
-
@osenebusene Dostum daha evvel konuştuğumuz tarih ciddi bir plandı ama mülakat sürecinin bu denli uzayacağını sanıyorum kimse hesap etmedi. O nedenle planlar değişebilir haliyle yeniden soruşturacağız ancak şu mülakat sürecinin bi sonlanması lazım sağlıklı bilgi alabilmek için sanıyorum.
-
Ben pek sanmıyorum Eylül’e kalacağını sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar muhtemelen
-
https:// forum. memurlar. net/konu/2295837/3.sayfa Arkadaşlar fakemi bu.
-
@bf24 az aşşağı doğru kaydırırsanız sayfayı ahmet nohuyçunun konuyla ilgili açıklama yaptığı alıntılanmış. Ama nerde bunları yazdığını bulamadım.
-
@bf24 an itibariyle buldum ahmet nohutçu kendi face hesabından herkese açık şekilde paylaşmış sınav tarihi üzerine. Afrin operasyonu gerekçe gösterilerek kendi açıkladığı 17 martın ertelendiğini duyurmuş. Mayıs eylül vs duyum alınca açıklayacakmış gene.
-
@bf24 Dediği doğru ancak bu karar Afrin'den önce verildi daha doğrusu ondan önce tarih muğlaklaştı. En büyük sebep mevcut sürecin beklenenden fazla uzaması dostum. Tarih biz de benzer şekilde duymuş duyurmuştuk ama ne zamana kaldığı şu an için muğlak. Bakalım şu süreçten sonra yeniden bi soruşturalım.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam eğer ertelenme sebebi ahmet nohutçunun dediği gibi afrin harekatı değil de mülakat süreci uzamasıysa çok da eylüle ekime kalmaz gibi nisan mayıs daha bi yüksek ihtimalli olur.
-
@bf24 DÜZELTME: khk kaymakamlık facebook kapalı grubunda başa tutturulan gönderilerdde paylaşılmış.
-
@bf24 Benim de kanaatim o yönde dostum açıkçası. Çünkü devlet Fırat Kalkanı'nı yaparken alımdan imtina etmedi ki bunun mantığı yok zaten. Süreçler uzuyor kurumların tamamının planları bu nedenle alt üst oluyor. Aynı durum SGK için de geçerli. Tıkanmasına anlam veremediğim tek kurum Maliye Bakanlığı. Bakalım dediğim gibi soruştururuz vakti gelince siz çalışmaya devam edin dostlar. Nihayetinde ihtiyaç da var alım planı da.
-
@paretowilfredo Üstad Maliye Bakanlığındaki en büyük tıkanıklık sayın Bakanımız Naci Ağbaldan kaynaklı biraz da. Bayburtlu dostlarımla konuştuk bir kaç kez bu durumu. Ekonomik konjenktör bu durumdayken yüklü alımlar yapmayı istemiyormuş. Zaten sayın Ağbal'ın özellikle Guy'a karşı bakış açısını birkaç yerden duydum. O yüzden orası senin dediğin gibi çok karanlık.