2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@fenerbahceli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz hukuklar ve iktisat da tamam da Hocam peki muhasebe maliyeye ne zaman bakmak lazım sizce.sadece kpss icin gerekiyor malum.gerçi idari de 3 tane maliye çıkıyor ama
Hukuk iktisat tamamsa maliye muhasebe başlayabilirsiniz hocam siz normal devam edin ilan gelinceye kadar ilerlemiş olursunuz.
-
Arkadaşlar kaymakamlık bir idealdir benim görüşüm. Yani sınavlara hazırlanırken o olmadı diğerini deneyim pek doğru bir düşünce değil. Tabi diğer sınavlarada hazırlanmak gerekir ama kaymakamlığı da elden bırakmamak gerekir. Soru grubu oluşturulmuştu. Bazı arkaşlara sordum ama geri dönüş alamadım. Yeni bir soru grubu oluşturulursa katılmak isteyen olur mu? Olursa bu konuda bir çalışma yapalım.
-
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim
-
@bedirsa38 kardesim burada karşılaştırılıp kurulan whatisup gurubu aktif olarak devam ediyor, katılmak istersen davet linkini paylaşıyorum..
2juVEM86PKqJDPhWC1X2RG -
@öktem_ilteriş kardeşim çok iyi olur teşekkür ederim davetin için. Linki paylaşabilir misin katılmak isterim.
-
@öktem_ilteriş kardeşim ben linke giremiyorum gruba nasıl katılacağım
-
Bu bağlantıyı takip ederek WhatsApp grubuma katılabilirsin: https:// chat. whatsapp. com /2juVEM86PKqJDPhWC1X2RG
-
@bedirsa38 çalışmalarını hızlandırsan iyi olur Hocam
-
Mayıs için umut yok mudur ya:) önceki sınavın mülakatları en geç 10 güne kadar açıklansa, yeni sınavın ilanı 5-10 mart arası tarihte verilse keşke sınav da 5 Mayısta yapılsa
-
İlk önce belirtmek isterim ki ;
1- dershane vs hocası değilim
2- dershane sahibi değilim
3- Yayınevi sahibi değilim
4- soru veya ne bilim konu antimli hiçbir kitap yazmadım
5- kpss veya kurum sınavları yla ilgili hiçbir ticari faaliyet ile alakam yok, memur maaşından başka bir kazancım yok ...
Bu yazdıklarıma sonra diyebilirim ki Mart sınavı 1 ay civarı sarmış olabilir evet ama nisan ortasi - sonu veya Mayıs ilk haftası gibi olacağı söyleniyor.. 106. Dönem mülakatı açıklansın 107 nin tarihi de netlik kazanacaktır. Eğer 106. Dönem mülakatında elenirsem bu başlıkta daha detaylı yazışırız zaten ... -
@can-mavi ustad umarim kazanirsin ama kazanirsan buralari boslama sakin
-
@cengizkan2 bu kadar sık girmem ama yine de her gün uğrararım tabi , hem kazanirsam daha net duyumlar la gelirim
-
@can-mavi çok teşekürler sizi takip ediyorum mülakat başlığından mülakata kalmadım fakat sürekli yazılanları okuyorum kalmış gibi heyecanlanıyorum duam sizinle inş bu millete hayırlı bir kaymakam olursunuz
-
@k-33 ınsallah Allah bana da nasip eder kardeşim , Allah razı olsun
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
İlk önce belirtmek isterim ki ;
1- dershane vs hocası değilim
2- dershane sahibi değilim
3- Yayınevi sahibi değilim
4- soru veya ne bilim konu antimli hiçbir kitap yazmadım
5- kpss veya kurum sınavları yla ilgili hiçbir ticari faaliyet ile alakam yok, memur maaşından başka bir kazancım yok ...
Bu yazdıklarıma sonra diyebilirim ki Mart sınavı 1 ay civarı sarmış olabilir evet ama nisan ortasi - sonu veya Mayıs ilk haftası gibi olacağı söyleniyor.. 106. Dönem mülakatı açıklansın 107 nin tarihi de netlik kazanacaktır. Eğer 106. Dönem mülakatında elenirsem bu başlıkta daha detaylı yazışırız zaten ...üstad açıklama yapmana gerek iyi kötü biliyoruz birbirimizi. Allah razı olsun burada bilgi vermek zorunda da değilsin çekilir köşene beklersin. Ama Allah inşallah gönlüne göre verir
-
@kemoenes ınsallah kardeşim sağolasın, Allah hepimizin nasibini hayırlı eylesin
-
@can-mavi Bazı hocalar var bunları yapan. Bir tanesi var ki... Neyse...
Size itimadımız var.
Keşke şu mülakat süreci bu kadar uzun olmasa. Bu kadar geç açıklanması mülakata hak kazanamasamda beni geriyor.Sizi daha da geriyordur. Allah tez zamanda hayırlısını versin. -
@onuktekin amin kardesim ınsallah
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
ARKADAŞLAR BENDE DE BENİM HAZIRLADIĞIM TÜRKİYE EKONOMİSİ SORU CEVAP ŞEKLİNDE NOTLAR VAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM DROPBOX HESABI AÇTIM BİRİNİZ DAVET GÖNDERİRSE PAYLAŞIM YAPAYIM. MAİL ADRESİM kurosava2016@yandex.com
gönderiyorum hocam
-
En azından bu yıl gelmesi çok büyük bir ihtimal olan bir sınav kaymakamlık. Ne idari yargıdan ne de başka kurumlardan ses cıkmıyor..