2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar sakin olun.Nasıl herkes kendini düşünüyor ve sınavın bir an önce olmasını istiyorsa, ben de kendimi düşünerek sınavın Haziran sonrasında yapılmasını temenni ediyorum.
Ayrıca her yıl 1 sınav yapılıyor diye biliyorum. Mart söylentisini 2-3 ay ileri atarak mezunların da girmesine imkan versinler diyorum. İyi çalışmalar
-
@vamos 2-3 ay ileri dediğinizde en iyi ihtimalle haziran oluyor ve yine son sınıflar giremez sınava. Başvuru yaparken mezun olmak gerekiyor,bu da ağustos demektir.
-
@vamos Senin böyle bir isteğinin olmasını yadırgamıyorum.Alımlara dahil olmak tabiki istersin.Ancak birçok insan burada ilanla yatıp ilanla kalkarken inşallah ilan geç gelir tarzı bir söylemin polemik yaratacağını hiç mi kestiremedin?
-
@vamos kardeşim kendini düşünebilirsin gayet doğal hakkın ancak bunu burda sınavla yatıp kalkan insanların karşısına geçip dememeni rica ediyorum. Çok emek verip bu sınava aç olan arkadaş var. İnşallah ta Marta kadar sınav yeniden olur. Bende mezun olalı 2 yıl oldu. Mezun olur olmaz kaymakamlık sınavına giremedim. İsyan etmeyip çalıştık. Bu iki yıllık süreçte birisi kaymakamlık olmak üzre 4 mülakata girdim ve hala işsizim. Son sınavda sınırda kaldık. Bir an önce yeni sınavın gelmesini de isteyen fazlaca arkadaş var. Allah senin de ekmeğini emeğine göre elbet verecek kardeşim. İnşallah mezun olur olmaz atanirsin. Bu sınav her yıl açılır.
-
Geçmişe dönük soru çıkar mı acaba ? Mesela 2001 yada 2007 değişiklikleri gibisinde...Tabi ki yürürlükte olmayan kanunları kastediyorum. Bu konuda görüşleriniz nedir ? Hayırlı akşamlar, iyi çalışmalar
-
Yazdıklarıma takılmayın arkadaşlar, çoğu kişi baharda sınav olacak diyor zaten. Çalışmalara devam. Bol şans diliyorum sizlere.
-
Arkadaşlar çalışma grubuna katılmak istiyorum beni de ekler misiniz konu ders farketmez elimden geldiğince yardımcı olmak isterim m_baros65@hotmail.com
-
Insan haklari konusunda calisma yapan var mi ?
-
Facebook grubunda birisi 17 mart diye tarih vermis.
-
@y-oguz90 hocam ben de gördüm umarım doğrudur
-
17 mart olur mu bilmem ama şubat sonu veya mart... sıkı çalışmaya devam dostlar, motivasyon ve azminizi kaybetmeyin nasıl olsa 1-1,5 aya gelir ilan görürüz tam tarihi, sınav eylül sınavından daha çetin olacağı kesin, şuan mülakata hazırlanan 407 kişi var emin olun bunların 407 si de sınava başvuracaktır , 307 si ise sınava girecektir, azimle kalın...
-
@mulki̇ davet gönderiyorum kardeşim
-
Geçen sınav için hazırlamış oldugum çalışma sorularını nasıl paylasabilirim daha önceki sayfalarda bilgi verilmiştir muhakkak bakamadım musait bir arkadaş yardimci olursa sevinirim
-
@can-mavi kesinlikle haklısın kardeşim. Şuan tam anlamıyla çalışmaya başlamasam da en zayıf olduğum ders iktisat ağırlıklı çalışıyorum. Bahar olacağı şeklinde ciddi duyum var. Bende yakın zamanda kazanıp görev yapan bir arkadaşımdan nisan gibi duydum. Bekleyip göreceğiz
-
@fersude hocam, dropbox hesabı açmanız gerekmekte. Daha sonra dropbox hesabına kayıt olduğunuz mail adresini bize yazarsanız davet göndereceğiz
-
@jumper3x bununla ilgili bir sistem oturtabilsek çok çok iyi olur. Çünkü sorunun nereden geleceği belli olmayan tek ders bence bu ders.
-
@kemoenes bilgi için teşekkür ederim
-
@fersude rica ederim
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi kesinlikle haklısın kardeşim. Şuan tam anlamıyla çalışmaya başlamasam da en zayıf olduğum ders iktisat ağırlıklı çalışıyorum. Bahar olacağı şeklinde ciddi duyum var. Bende yakın zamanda kazanıp görev yapan bir arkadaşımdan nisan gibi duydum. Bekleyip göreceğiz
nisan'a sarkmayacak kardeşim inşallah
-
@can-mavi hocam bence Şubat sonu olmaz Mart daha kesin