2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@cengizkan2 arkadaşlar kaymakamadaylığı isimli kişinin önceki duyumlarının doğruluğu sonraki duyumlarına teminattır...içeriden biri olduğu belli.. çalışmalarınızı onun verdiği tarihe göre planlayın derim...
-
Arkadaşlar peki kitap ve kaynak için neleri önerirsiniz ? Ayrıca dropbox grubu da varmış.Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
-
@salieri PDF olarak döküm varsa mail atabilir misin iz
-
@mithat-birden ben rica etsem kargo ücreti ni karsilarim
-
@kemoenes dropxnasil indirme m gerekiyor yada üyenin olmam gerekiyor
-
Arkadaslar merhabalar,
Vali
Buyukelci
Genel Mudur
Kaymakam gibi ust duzey burokratlar 2019 uyum yasalari cercevesinde iktidar parti suresince gorev yapmasi planlaniyor.Bu konuda dusunceleeiniz nedir ? -
@ybe kaymakamlık güvenceli meslek memurlugudur, hükümeti temsil eder halkın nazarında devleti temsil eder, mülki amirdir, devletin üniter yapısının teminatır, bu kadronun siyasallastirilmasinin memlete hayrı dokunmaz. Il baskani vali olsun ilçe başkanı da kaymakam ülkede kaos çıkar, toplum siyasal kutuplara ayrılır ben oyle bir değişikliğin cok tehlikeli olacağına inanıyorum, büyükşehir belediye kanunu hendeklere yol açtı bu daha vahim bir hata olur..
-
@öktem_ilteriş tek cumleyle, agziniza saglik efendim :)) suan bir netlik yok, haberde rastgelmistim, bu surecte sinava hazirlanan dostlarimla paylasmak istedim, zamanla netlik kazanacaktir..
-
selamın aleykum cümleten herkese iyi çalışmalar dilerim arkadaşlar dropboxa benide eklermisin rica etsem.
-
@memo33, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
selamın aleykum cümleten herkese iyi çalışmalar dilerim arkadaşlar dropboxa benide eklermisin rica etsem.
aleyküm selam. önceki sayfalarda yazılanları okur musunuz ? Konu seçimi yapmanız gerekiyor
-
Bu ay sonuna kadar ilan gelmezse martta olmaz sınav. Ayrıca mülakatların bu hafta açıklanacağı söyleniyor.
-
@kemoenes kim söylüyor hocam bu hafta açıklanacağını ?
-
@ybe Aleni saçmalık ! Bunu böyle düşünen bizim devlet felsefemizi bilmiyor demektir. Bu habere nası ulaşırız acaba?
-
@bolulu arkadaşım merhaba. Bu forumu yeni keşfettim. Bende kaymakam adayıyım. Seninle birlikte diğer arkadaşlarada soruyorum sizlerde not vs. var mı? Varsa yararlanabilir miyim? Bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim.
-
@onuktekin sa kardeşim. Dropbox hesabı açtım yardımcı olabilir misin? Bende elimden geleni yaparım.
-
İdare hukuku teşkilat ve mahalli idareler için çalışılması gereken kanunlar neler tam olarak? Yazabilir misiniz?
-
İdare hukuku teşkilat ve mahalli idareler için çalışılması gereken kanunlar neler tam olarak, Yazabilir misiniz?
-
Geçen senede boyleydi Mayıs nisan söylentileri vardi.bu duyumların temeli burası değildi .sınav Eylül'de yapılmıştı.bu sene farklı olabilir ama ben sürece bakıyorum Mart ayında olmayacağını düşünüyorum
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 KaymakamlıkSınavı
İdare hukuku teşkilat ve mahalli idareler için çalışılması gereken kanunlar neler tam olarak? Yazabilir misiniz?
5302 5393 5216 5442 442 5355 3046 3056
-
2018 Performans programında mia 100(+) olarak açıklanmış
100 kişiden fazla bir alım olabileceği anlamına mı geliyor bu durum?