2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@birgarip hayır tam 100 kişi alınacak
-
yani sonuç olarak 2018 de kesin alım olacak ama hangi ay olacağı kesin degil
-
@25torsteinn aynen oyle kardesim
-
@ysr06 kardeş bu performans hedefi içişleri bakanlığına ait degil mi, sonuçta ilgöç, göç idaresi vs. bunlarda içişleri bakanlığı bünyesinde üstelik alım için ilanlarıda verdiler bu rakam onlarıda kapsıyor olabilir mi?
-
@25torsteinn hizmet sınıfı altında MİAH mülki idare amiri hizmetleri sınıfı yazıyor kaymakamlık için100 kontenjan olduğunu görüyoruz diğer saydıkların bu sınıfta yer almıyor
-
@ysr06 ha pardon hizmet sınıfına dikkat etmedim kardeşim saol..
-
Arkadaşlar diyecek olduğumu kabullenmek veya doğruluğuna inanmak kendi muhasebesinedir. Bende son kaymakamlık sınavına hazırlanıp ucu ucuna mülakatı kaciran biriyim ve söylentiler üzerine mart veya nisan da sınav olacak diye çalısmaya başlamıştım. İsim gereği bir kaymakam ile görüştüm. Olası sınav ne zaman dedim Mart’ta olacaktı bu isleri yürüten daire başkanıyla bizzat konuştum yegenim de sınava hazırlanıyor dedi. Sınav Mart’a olmayacak ertelendi eylul ekim de olacak. Bilgilendirmek istedim. saygılarımla
-
@tyr61 sağlık olsun hakkımızda hayırlısı olsun gelsin de mart nisan eylül ekim farketmez sonu hayırlı güzel olsun
-
@tyr61 eylül ekim olması çok kötü olur. mart ayına odaklanan çok kişi vardır. millet ertelense en fazla mayıs olur diye düşünerek temposunu bir şekilde devam ettirmeye çalışıyordu. sınavın eylüle ertelenmesi durumunda 2 aydır sürekli baktığım kitaplarımı kapatacağım anlamına gelir
-
Aylar önceden tarih açıklayan Bekir Hocayla, Ahmet Nohutçu hocayla irtibata geçen oldu mu? Açıkladıkları tarihi veren kaynakları simdi ne diyor?
-
Hayırlısı olsun diyelim ama bu durum bir çok kişinin çalışma düzenini temposunu çok olumsuz yönde etkiler
-
Tarih veren bir çok arkadaş vardi. Acaba onlar kaynaklarını yoklayabilirler mi ? Ahmet Nohutcu da tarih verdi ama onun verdiği tarih geçiyor çoktan hiçbir tepki veya bir bilgi vermedi. Benim bildiğim Mart nisan ayında bir 100 kişilik alım olacakti. ekim kasim meselesi ise 60 kişilik bir alım planı idi diye biliyorum.
-
Levent Ersin mart ve kasım demişti.. Ahmet Nohutçu mart demiş sanırım. Kutluay hoca da mart dedi diye hatırlıyorum. İyice totoya döndü bu iş Bakalım durum ne gösterecek
-
Mart geçti arkadaslar artık Mart ayı konuşulmuyor bile gruplarda.nisan mayıs duyumuda buradan çıktı yayildi bence.bende yavaştan almaya başladım
-
@KAYMAKAMADAYLIGI Nisan mayıs öngörün devam ediyor mu hocam?
-
-
Maalesef benim de tüm planım mart nisan mayıs olarakti bunu duymak olumsuz etkiledi. Ama geçen sene de böyle olmustu nisan mayıs derlerdi sınav eylul de oldu.kpss ye döneceğim çalışma planı olarak nasip artık eylul
-
Geçen sene mülkat sonuçları zaten 27 mayısta açıklandı kim dedi geçen sene nisanda mayısta sınav olur diye.kaymakamadaylıgı nisan sonu mayıs başı diyor arkadaşlar umutsuz olmadan çalışarak bekleyin.
-
Sınavın eylülde olması kuvvetli bir hal aldı.Fakat benim nacizane tahminim 2018 kpss sonrası olacaktır diye düşünüyorum.Ağustosta olabilir.
-
@oguzhan06 siz forumdan mı bu kanıya vardınız yoksa duyumlar mı hocam ?