2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz ben bu yazarı tanımıyorum.siz ne düşünüyorsunuz
Ben de tanımıyorum araştırdım birşey de bulamadım elden inceleme imkanımız olsaydı keşke.Soru sayısı da iyi.Dönüşüm de artık bu yayınevinden çıkıyor.
-
@taromisaki9, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz Nerden çıkmış bu söylenti peki
Dün tüm haber sitelerinde yer aldı twitterda gündem oldu üstad.
-
@aliveli dün günyüzü kaymakamı aydın göçerin yanındaydım.. Refik falan değil yurtdışı eğitimini tamamlamış bir arkadaş.. 4800 alıyorum 250 lira lojman parası veriyorum dedi.. Yan geliri falan yok
-
@reagan yakın bir arkadaşımdan biliyorum ilçede düzenlenen herhangi bir sınavdan dahi bin tl üzeri ödenek geliyor.
-
@kendinehakime ahmet nohutçunun var aldım güncel hepsi kas 2018 de çıkmış
-
@aliveli bilmiyorum bu arkadaşta benim dönem arkadaşım.. Büyük ilçelerde farklı olabilir..
-
@reagan konağın önüne paspas yaptırmak istedim 6 ayda yapıldı ve istediğim gibi olmadı diyor.. Çünkü ödenek çok az dedi
-
@say-alija bence bir işe girerken en önemli parametre Türkiye’de bu konu zaman içinde etkisi en çok artan konudur
-
@aliveli sağol kardeşim Bilgi için
-
Duyumlar ne durumda ki
-
Bakan beyin görevinden ayrılması söz konusu bile değil...aynı planlama aynı kararlilik her şeye aynen devam..iyi çalişmalar herkese
-
Sınav ile ilgili duyumu olan var mı ?
Siz bir duyum aldınız mı acaba @can-mavi -
@refik-soydam sınav tarihi ile ilgili de bi duyumun var mı kardeşim
-
@refik-soydam bu konu hakkında tam bilgiye vakifsaniz(!)sınav duyumu hakkında da bilgiye vakıf olmaniz gerekir. Her halükarda mantık bunu söyler .
-
@osenebusene bu işle net alakalı iseniz, bu sınav süreci (net tarihler vs) ile ilgili net veriye pgm dahi vakıf değildir. Lütfen veriler herkesçe ele ulaştığında paylaşılıyor zati...şuanlık netlik olsa kokusu ben dahil her yerden çıkar...koku çıkmıyorsa, yapacak bir şey yok BEKLEYECEĞİZ...
-
Reis konuştu: istifa falan yok ahlaksız trollere prim vermeyin
-
Halil kalabalık insan hakları hukuku pdf'si olan varmı arkadaşlar.
-
Aöf yayınlarının insan hakları fdf leri mevcut oradan edinebilirisin.
-
İlan gelirse pdf paylaşırım
-
Merhaba arkadaşlar bugün var mı şöyle güzel duyumlar