2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@ofa inş hocam
-
Facebooktaki son güncellemeye bakılırsa eylül veya ekim aylarına kalmış sınavdır.
-
@monser burada paylaşanilir misiniz ?
-
@monser Arkadaşımızın bahsettiği güncelleme de alt taraftadır.
Arkadaşlar, yeni sınavla ilgili Haziran ayına dek hiçbir çalışma olmayacakmış. Sınav, Eylül hatta Ekim gibi düşünülüyormuş. Bakanlığın Mayıs/Haziran gibi plânı vardı konuşulmuş. Son olarak 2 veya 9 Haziran’da büyük ihtimalle olacak şeklinde bilgi gelince yazdım hakkınızı helâl edin.
KPSS vb çalışmaları bırakıp Haziran beklentisi var biliyorum fakat kesin ve net yukarıdaki bilgi. Sınav tarihi dahi henüz belirlenmemiş. İdari yargı sınavı da Kasım veya Aralık ayında olacak o da kesin ama tarih yine belirsiz. Tekrar hakkınızı helâl edin bu sene önceki yıllardan çok farklı. Haddinden çok fazla bilgi kirliliği var diyenler yerden göğe haklı -
@salieri kim paylaşmış hocam bunu?
-
@taromisaki9 hocam 2-9 Haziran tarihini veren Can arkadaşımız paylaşmış
-
17 Mart sınavına girecek arkadaşlara başarılar dilerim .
-
Muhtemelen sonbaharda da bir erken seçim gündeme gelecek bu seneyi de böyle kapatmış olacağız.
-
@vamos 17 Mart sınavı derken?
-
@gizemce espiri yapıyor arkadaş
-
seçimlerin erkene alınması imkansız gibi arkadaşlar SPKda yapılacak değişiklikler 1 yıl sonraki seçimlerde uygulanır anayasa hükmü var. İttifak yasası meclisten daha geçmedi
Sınav için 22 eylül konuşuluyor -
@say-alija hocam dediginiz durum anayasa md. 67 son fikrada duzenlenmistir dogrudur. Ancak yine anayasa gecici madde 21/H 'de, 67. Madde son fikranin yapilacak ilk secimde uygulanmayacagi duzenlenmistir.
-
@salieri, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@monser Arkadaşımızın bahsettiği güncelleme de alt taraftadır.
Arkadaşlar, yeni sınavla ilgili Haziran ayına dek hiçbir çalışma olmayacakmış. Sınav, Eylül hatta Ekim gibi düşünülüyormuş. Bakanlığın Mayıs/Haziran gibi plânı vardı konuşulmuş. Son olarak 2 veya 9 Haziran’da büyük ihtimalle olacak şeklinde bilgi gelince yazdım hakkınızı helâl edin.
KPSS vb çalışmaları bırakıp Haziran beklentisi var biliyorum fakat kesin ve net yukarıdaki bilgi. Sınav tarihi dahi henüz belirlenmemiş. İdari yargı sınavı da Kasım veya Aralık ayında olacak o da kesin ama tarih yine belirsiz. Tekrar hakkınızı helâl edin bu sene önceki yıllardan çok farklı. Haddinden çok fazla bilgi kirliliği var diyenler yerden göğe haklıNohutçu'da yakında güncelleme yapar o zaman sınav tarihi le ilgili
-
Artık nohutçunun yapacağı güncellemelerin bir anlam ifade edeceğini sanmıyorum. Nohutçu Basiretli bir iş adamı gibi hareket etme kabiliyetini yitirmiştir.
-
Gerçekten önümüzu bir türlü göremiyor olmak. Tarihlerin sürekli değişiyor olması. İşsiz olmak, askerliğin kapıya dayanması, artık ders çalışmaktan üç kuruşa muhtaç hale gelmek...Daha bunun gibi bir sürü şey. İnsan da var olan yaşama sevincini de umutları da bir bir yıkıyor...
-
@salieri sanki kaldırılmış gönderi göremiyorum face de şu anda.
-
@bambamm ben yazacaktım tam.yok gönderi.kaldırmışlar
-
@taromisaki9 iki ihtimal aklıma geliyor ya yazan kişi fake di kaldırıldı ya da actıkları kurslara falan ilgi azalmasın diye grup yöneticileri tarafından kaldırıldı. Ama bilemeyiz tabi belki de facedeki bir sorundan dolayıdır.
-
Arkadaşlar merhaba, umarım iyisinizdir. Bundan yaklaşık 2 ay önce mayısta sınav olacağını söyleyenlerden biri de bendim. 4 gün önce bana bu haberi veren arkadaşla konuştuk, şu an için sınav çalışmasının rafa kalktığını,toplam iki ya da üç sınavın olacağını, toplam alımın 250 ya da 300 kişilik olacağını, ilk sınavın eylülde olacağını söyledi, makamdan talep gelmedikçe daha erken bir tarihte sınav olmayacağını söyledi. İçişlerinde çalışan tanıdığınız biri varsa benzer şeyleri söyleyecektir.
-
@bambamm ikinci ihtimaldir hocam.o grup öyle.işlerine gelmeyeni silerler