2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@istihbarat_mia 1. Ağız dediğiniz kim pgm mi
-
Tarih 22 eylül olursa dadından yinmez valla
-
@amirim Bilal beyin çok işi vardır tek derdi kaymakamlık sınavı değil doğal olarak, bundandır ki bakanlık her işle ilgili olarak bölümlere ayrılmıştır
-
@istihbarat_mia ikimiz senle çok farklı bilgiye sahibiz
-
@amirim ne gibi farklılıklar olduğunu açarsanız sevinirim, hem tahlil etmiş oluruz bu sayede..
-
Bilal Bey'in şuan kaymakamlıkla ilgilenebileceğini sanmıyorum..
Ösym ile de anlaşma imzalandığını dahaden bir fikrim yok sormadım.
Her gün biri yeni birşey diyor çok sıkıcı olmaya başladı. -
@greyfalcon bu acıdan bu platform sıkıcı olmaya başladı aranızdan ayrılmaya karar verdim
-
@amirim etme..
-
@amirim Katılıyorum hocam, her gün kontrol etmesem de birisi bir şey diyor Allah Allah neler çıkıyor sonra. Bazen kendim konuştuğum haber aldığım insanları sorgulayasım geliyor. Diyorum ben mi yanlış haber alıyorum. Yanlış olma şansıda çok yokken.
-
@greyfalcon ilk başta dediğim bilginin arkasindayim ... kalın sağlıcakla ⚘⚘⚘
-
@greyfalcon hocam protokol imzalandı diye kişi zaten @amirim nıcklı arkadaşımız adını vermek istemedim ama madem ortaya birşey yazıldı söyleyeyim bana mesaj atıp söyledi ki kendisi madem bu bilgiye sahip grupta da yazabilir
-
@hakim89 Olabilir hocam. ben şuanı kastetmedim zaten başlık açıldığından beri dönen laf kalabalığını kastettim. faceden gören orda yazanı söylüyor. 3. kişiden kulakdan dolma bir bilgi yine buraya geliyor. İnsanın iç huzurunu bozuyor ister istemez farklı şeyler düşünmeye itiliyoruz. Bu çalışmayı az da olsa moral olarak etkiliyor. Ben protokolünden imzalandığından haberim yok sormadım. sormasam da mesajı gelir.
-
@greyfalcon valla hocam ben ilk defa bir sinav icin bu kadar duyum oldugunu gordum sinav tarihleri uygulama usulleri insanin motivasyonu bozma sekilleri gun gun degisiyor once tarih ile başladılar tutmadı sonra sınav kaldırılacak diye tutmadı en son test mi klasik mi muhabbeti o da tutmadı bence biz hazır olalım da elbet gelecektir ilan
-
Hocam buraları boşladın böyle duyumcuklar birinci ağızcılar türedi. Arada gel selam ver de kara bulutlar dağılsın. @paretowilfredo
-
@hakim89 Hocam, benim bu sınav konusunda deneyimim yok benden tecrübeli hocalarım vardır. ben bu forum sayfasını şans eseri gördüm. bende daha önce böle bir şeye şahit olmadım her türlü muhabbet dönüyor ister istemez kafa kurcalıyor.
Ben ikinci üniversitemi okuyorum son sınıftayım tekrar mezun olacağım nasipse, hem mezuniyetin hemde kaymakamlık sınavının stresi var ister istemez insan yazılanları okuyor insanın canı sıkılıyor -
@greyfalcon hocam durmak yok çalışmaya devam
-
@amirim hocam siz eylül demiyor musunuz zaten?
-
-
@fenerbahceli 2 Eylül Sınav Test ... Benden bu kadar hakkınızı helal edin
-
@amirim hocam 2 Eylül pazar gününe denk geliyor 1 Eylül olmasın.