2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@idealistbiri işin açıkçası ben 20 haziran - 10 temmuz tarihleri arasındaki 20 günlük sürede bekliyorum ilanı
-
Abi sen öyle diyorsan öyle olur :))
-
sınav açık uçlu olacak temmuzun son haftası ilan gelecek
-
Ortalık karışacak vaziyet alın:)
-
en son 2016 yılında kpss derslerini çalışmış biri olarak bu sınava nasıl hazırlamamalıyım sizce arkadaşlar yetişir mi
-
@safitürk69, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Ortalık karışacak vaziyet alın:)
Arnavut! Votkamla eriği çalıştır ulen..:)
-
hazırlanmalıyım oalacakti pardon
-
@captainblack, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
sınav açık uçlu olacak temmuzun son haftası ilan gelecek
Dostum bir şey soracağım , bu duyum senden mi yoksa nohutçu'dan mı ? Sen kendin mi duydun bu duyumu yoksa nohutçu'dan mi duydun ?
-
@captainblack hoaaaydaaa
-
Baaakk yaaa:)
-
@captainblack biraz daha detaylandıralım lütfen:)
-
@can-mavi Nohutçunundur.:)
-
Nohutcu acik uclu diyorsa teste gore calismak lazim.
-
E artık videosunu da koyalım, esprisini tarih meselesinde yapmıştık, videoyu da usul için izleyelim. Hayır belliyse söylesin herkes bilsin madem sevgili bakanlık ve ösym artık mevzu kimde ise
https://www.youtube.com/watch?v=ZpFWbvMU88o
sonunda suya atlamalık
-
@can-mavi kendim duydum üstad. nohutcu ıle bu konuyu konusmadık. amacım kesınlıkle polemık yaratmak degıl kafa karıstırmak değil ıkı ayrı kısıden duydum ust duzey yuzde yuz kesın olacak da demıyorum ben onların dedıklerıne gore soyluyorum belkı onlar eksık yanlıs duyuyor.
-
@captainblack bende açık uçlu olacağını duydum hocam ama ne denli doğru bilemiyorum inşAllah açık uçlu olur
-
@captainblack dostum işin açıkçası benim için açık uçlu test farketmez inan , sadece kafamda netlestirmeye çalışıyorum , yoksa paylaşımına duyumuna itiraz için sormadım , yanlış anlaşılma olmasın .. Bunların hepsi duyum , asıl olan eylülde 100 kişilik alım duyumudur , gerisi teferruat ister 2 ister 22 eylül ister açık uçlu ister test farketmez ki , inşallah bi sınav gelsin de o da yeter
-
Ben de temmuzun ilk haftası ilan,eylülün ilk haftası sınav,100 soru test diye haber aldım. Sınavın da idari hakimlik ayarında olacağı söylendi.
-
Test ...
-
Çok merak ediyorum bu haber alanlar nerden alıyor yok yani mülkiye baş müfettişi akrabam var ona soruyorum yok öyle bisey diyor :))