2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi cümlemizden
-
Forum benim için öyle bir hâl aldı ki hayatımda, sanki her akşam mahallenin çay ocağında oturup her akşam yüzyüze hasbihal ediyor muşum gibi hissediyorum. Sınava girip mülakattan elenip bu da sevdaya dahil deyip tekrar hazırlananlara ve bu sürece yeni başlayanlara, tüm emek verenlere Allah yardımcımız olsun.
Bir de şu sınavın açıkuçlu veyahut test olma durumu netleşse bal kaymak olur. :))) üstad duyumculardan duyumlarını dört gözle bekliyoruz. -
@latahzen ramazan bitmeden duyum gelse daha katmerli bir dua alinir aslinda
-
@mulki̇ 2 Eylül test kesin bilgi...
-
@amirim test olması da kesinleşti diyorsun yani hocam ? Peki 2014 teki gibi 80 soru mu olur ? Yoksa 100 soru 4 yanlış bir doğruyu götürüyor durumu mu olur ?
-
@amirim hep aynı şeyi söyledin.. istikrarını hiç bozmadın.. istikbalin açık olsun üstad..
-
@amirim altına imzamı atmıştım günler önce ama sormadan edemiycem kardeşim nerde o kulağımla duydum klasik olacak diyenler
-
En geç 10 temmuza kadar ilan gelir İnşallah ve 2 eylül test sınavı duyumlarınız gerçek çıkar. Milyonda bir ihtimalle hani olur da yanılacak olursanız çok kişinin vebalini almış olacaksınız. Ben hala seçim sonuçlarını bekliyorum sadece kaymakamlık değil diğer kurum sınavı ilanları da ona göre gelecektir.
-
@rootofallevil vebal mi ? Kardeş şu an kıyamet kopmaz ise sınav 2 eylülde bu kesin.Ama çok çok olağanüstü bir durum olurda protokolü değiştirirlerse bizim suçumuz nedir ?
-
@mia105 protokol değişecek olursa bu sizin suçunuz değil eyvallah sizin etkinizde olan bir şey de değil ama insanları çok şartlandırıyorsunuz.
-
@rootofallevil Bunun veballe alakası yok hocam. Arkadaşlar Allah razı olsun ilan gelse de gelmesede katkı sağlıyorlar.Eğer buradan gelen duyumlara göre ders performansı belli oluyorsa unutmayalım ki geleceğin kaymakamları çıkacak bu sayfalardan, öngörülü dinamik ve hangi şartta olursa olsun soğukkanlılık isteyen bir meslek..
-
@rootofallevil
Vebale bence alım yok deselerdi ama bi anda alıma çıkılsaydı girilebilirdi. Kaldıki o durumda bile hep duyum aldıkları kaynak öyle dediyse bunu aktarmak ne kadar vebale sokar insana bilemeyiz. Kimin kimin hakkına-vebaline girdiği filan bizim hesap edebileceğimiz şeyler değil, onu yapan ve hesabını soracak bi Makam var. Ders çalışmaya teşviğin de bi sakıncası yok. Artık duyum getiren insanları bi salalım. Dün de demiştim bugün de diyorum çok iyiler, bunca şeye duyum getirmeye devam ediyorlar. Allah razı olsun. -
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@amirim hep aynı şeyi söyledin.. istikrarını hiç bozmadın.. istikbalin açık olsun üstad..
Kesinlikle katılıyorum. Amiinn
-
Veballik ne var ki üstadlar elinden geleni duyumu vs paylaşıyorlar sınavın şeklinden çok sınavın açılması önemli sonuçta ilanı hazirlayan ve şekline karar veren merciler değil bu kimseler ama iyi niyetlerinden şüphe yok.
-
Arkadaşlarımız tüm iyi niyetiyle duyumunu paylaşıyor sonuçta bu işin karar veren mercii değiller kaldı ki bakan bile çıkıp eylülde sınav var dese inan onun bile %100 garantisi yok bence. Zaten hedefinde bu sınav varsa 2 ay önce 2 ay sonra olmuş farketmez eninde sonunda olacak derse odaklanmak daha mantıklı herkese iyi çalışmalar
-
arkadaşlar Halil Kalabalık'ın İnsan Hakları kitabı 700 küsür sayfa.daha önce AÖF kitabı paylaşılmıştı 280 sayfa. Siz hangisini kullanıyorsunuz ? AÖF sitesinde de başka yazarların kitabı var.yardımcı olabilir misiniz ?
-
@mia105, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@amirim altına imzamı atmıştım günler önce ama sormadan edemiycem kardeşim nerde o kulağımla duydum klasik olacak diyenler
ben açık uçlu yapılacağını öğrendim ama kulağımla duyduğumu söylemedim
-
@taromisaki9 AÖF olanından bakmıştım iyiydi.
-
@kaydı-silinmiş nereden temin edebilirim peki fikriniz var mı ? kitapçılarda kalın kitabı var,AÖF sitesindeki kitapta Halil Kalabalık değil (ya da ben bulamadım )
-
@taromisaki9 geçenlerde bir link paylaşıldı. AÖF ve yazar da halil kalabalıktı. o bende de vardı. ben de oradan bakmıştım. 2016 basım sanırım. tabi yenisini alırsan daha iyi olabilir.
her ilde sanırım aöf kitap satış noktaları var. oralardan satın alabiliyorsun