2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@rterdogan biraz daha bekle 1040 dandanakan'a girersin kardeş
-
@hoffafd kpss de sultanın çeşnigirliğine hazırlanıyorum
-
Sınav test olursa konular aynı kalır mı yoksa eskisi gibi kamu yönetiminden, idare biliminden filan soru gelir mi?
-
@rterdogan güzel soru test olduğu için benimde aklıma geldi
-
cok ozur dilerim kimseyi yargilamak niyetinde degilim ama tabir-i caizse "icerden cayır cayır" bilgi alan arkadaslarin hala buralarda takilmasi ve bi turlu kaymakam olamamalari
-
@can-mavi aylardır uzak kaldım duyum filan peşinde değildim forumada bakmıyordum. Ama sanırım artık bakmanın zamanı gelmişte geçmiş bile. İnşallah hacım. Yalnız test olması iyi değil gibi alışmıştık açık uçluya. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Herkese başarılar diliyorum
-
@ese03 adam içerden bilgi alıyo soruları almıyor ki, bu nasıl mantık ?
-
@ese03 şöyle düşünebilirsiniz. Mesela beraber sınava hazırlandığımız arkadaşlarımızdan 2 tanesi kaymakam oldu şuanda ve ben mülakattan elendim. Burada alınan duyumları onlara sorduruyorum ve cevap geldiğinde örtüşmemesi durumunda burada paylaşıyorum. Sormadan da bana eylül ayında kesin kaymakamlık sınavı olacağını söylediler test veya klasik olması konusunda haberleri de yokmuş. Bilgi almak çok zor değil. Ona bakarsan mülakata kaldığın aşamada kimlerle muhattap oluyorsun ama sonrasında elinde bişey olmuyor orasına çok takılma yani bilgi varsa çoğu zaman ulaşması gereken yere ulaşır.
-
Ben de az çok birkaç kurumdan bilgi alıyor ve burada paylaşıyorum , buna rağmen 2 defa hakimlik mülakatından , 1 defa kaymakamlık mülakatından ve birçok defa uzmanlık vs mülakatından elendim , içerden cayır cayır bilgi alıyor vb nasıl bir mantık ile soylendi merak içerisindeyim ... 3 yıldır uzman yardımcisiyim , güvenlikte de sorun yok çok şükür, sınav mülakat vb bilgi alabilenin mülakatı garanti olsaydı ohooo ...
-
@can-mavi Ben bir kurumun başında olurdum şimdiye kadar herhalde kardeşim :))
-
@paretowilfredo bir kurumun başında olmayı geç kendine bir kamu kurumu bile kurardın dostum :)) hatta bizi de mülakat komisyonuna alırdın
-
@can-mavi Cayır cayır alırdım kardeşim Ama gel gör ki o işler öyle olmuyor işte.
-
@paretowilfredo aklıma 5 sene öncesi geldi ... 5 sene önce başka bir forumu okuyordum , diyordum ki arkadaslara "forumda pareto diye biri var duyum paylaşıyor , bu aralar duyum paylassa da azim gelse" diyordum sonra da her gece yatmadan önce foruma girip bir şey yazmış misin diye bakıyordum .. hey gidi günler nereden nereye , tek değişmeyen haala ders çalışmak ve sonuc beklemek ... üniversite 4. Sınıfta bana 'kpss a diye bir sınav var giriyorsun 1 sene dişini sıkıp ders çalışıyorsun sonra gelsin kariyer' diyen arkadaşımı boğasım geldi şimdi
-
Duyumu alip da paylasan arkadaslar nasil da iyi. Ben duyum getirsem birisi “cayir cayir” diye tabir etse bu durumu bi daha asla bir sey yazmazdim. Bu nasi bi tabirdir ya, nasi bi göz kalmadir.
Hocam belki de nazara geliyorsunuzdur, belki sessiz olmak daha hayriniza olur. bunu bi dikkate alin derim. @can-mavi -
@1umut dostum sessiz olsam da pek bir sey değişmez emin ol , paylaşıyorum çünkü 5 yıl önceki sınav ilanı bekleyen duyum bekleyen ben geliyor aklıma , sağlam bir duyum azim veriyor diye duyum bekliyordum çaresizlik içinde , şimdi ben duyum alabiliyorken neden paylaşmayayım
-
@can-mavi Gözümde canlanır koskoca maazi Hey gidi günler hey.
Bugün buradayız ve evet benim için de değişmeyen şey ders çalışmak hala. Onu diyenlere karşı ben yüksek puan hedefleri söylerken insanlara bana çok kızıyorlardı. 3 sene evvel bakın artık 85 puandan aşağısı iş görmeyecek yakın vadede alımlar kıtlaşacak ve zorlanacağız dediğimde kimi populist gruplar, yayınlar bize muhalefet ediyorlardı. Bugün ise malesef o noktadayı ancak İnşallah hedeflediğimiz yerlere varacağız hep birlikte kardeşim, güzel günler çok uzak değiller bence. Biz yürüyüşü sürdürelim de. Gerisine Hak kerimdir.
-
@paretowilfredo Yetiş , duygusala bağladım bir önceki iletimde resmen açık kimliği vermişim , iletiyi duzenleyip şu kimliğimi bi silsen
-
@can-mavi Hahah son kısmı mı? :))
-
@paretowilfredo gerçek ismimi yazdığım kısmı
-