2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar geçen sene kpss akabinde yapılan sınavdan 62 puan çıkarmıştım. Part time çalıştığım için hiç ilgilenmemistim sınavla. Bu yıl eylul ayında sınav olacağını farz edersek sizce 3 aylık sıkı bi calisma yeterli olur mu mülakat aşamasına kalmak için ? Düşünüyorum boşuna kürek cekecekmisim gibi geliyor ama denemezsem zaten kaybetmiş oluyorum. Bi önerinizi alirim
-
@mithat-birden dostum yeterki gerekli motivasyonu sağla 2 ay bile yeter ben geçen yılki sınava 2 ayda hazırlandım sadece iktisatdım çok iyiydi ama diğer alanlar bir okadar kötüydü ve süre Allah'ın izniyle yetti 3 ay bu sınav için mükemmel bir süre sana ve diğer arkadaşlara naçizane tek önerdim fazla detaya girmeden hiçbir dersi pas geçmeden hepsine asgari çalışmaya çalış
-
@fenecus eyvallah dostum teşekkür ederim en büyük ihtiyaç motivasyon doğru diyorsun. Alt yapim sağlam aslında son 1 aya kadar baya çalışmıştım. Özel olarak insan haklarında sifirim. Teşekkür ederim söylediklerin için 3 ay yeterli bir süre gibi duruyogerçekten sağolasın
-
Bugün bir kez daha farklı kişiye teyit ettirdim sınavın 2 Eylül ve test olacağına dair fakat resmilik kazanmadığınında altını çizdi.
-
@kaydı-silinmiş evet 2014 teki sınavın bu soru dağılımı ile yapıldığını 5-6 sayfa öncesinde paylaşmıştım. Hatta 2014 teki sınavın kılavuzunu da link olarak paylaşmıştım.
-
Selamınaleyküm dostlar buralar bayağı canlanmış
Bir mülakatzede olarak ben de varım.
Lakin kpss süreci bitmeden buraya odaklanamayacağız.
Allah emek verenin çabasını boşa vermesin inşallah. Selam olsun bu yola revan olanlara -
@elif-atılgan ilan ile ilgili bir çok arkadaşımız verdiği duyumlarla eylül olacağı gözüküyor ve de test olma durumu da her bir duyum paylaşan arkadaşın ortak duyumu. Allah razı olsun @paretowilfredo @can-mavi ve diğer duyumlarını bizimle paylaşan arkadaşlardan. Valla duyumum olsa da bende paylaşsam sizlerle arkadaşlar da maalesef yok :))
-
Muhteşem 5 li teorisyenleri
1.paretowilfredo
2.Canmavi
3.Mia105
4.Amirim
5.istihbaratmia -
@aslan-reyiz Gülümsettin dostum
-
@aslan-reyiz bence @amirim takdiri hak etti ısrarla aynı şeyi söyledi bu sürecin yildizi zaten @can-mavi ve @paretowilfredo üstadlar ayrı bir seviye onlar bende hem işte hem burada motivasyonla ayakta duran garip:)))
-
Sonuclar ne zaman aciklanmisti, 10 yil gecmis gibi hissediyorum, cumleten selamlar
-
@stresliyim06 bende 4 ay nasıl geçmiş diye şaşırıyorum,daha dün gibi elendiğimiz 15 Şubat gecesi
-
@k-k 2016 da calinmisti :))
-
@aslan-reyiz Eyvallah Reyiz
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@k-k 2016 da calinmisti :))
Evet o sorular da çalınmıştı.
Ve sağolsunlar bizi ehliyet ve liyakat noktasında uygun görmeyenler,soruları çalan büyük olasılıkla 8 10 civarında bu kişileri layık görüp mülakatta başarılı saymışlardır.
Şu an Kaymakam Adayı'dır... -
Haber yok mu dostlar beklemedeyiz.
Müjdeyi bekliyoruz. -
@istihbarat_mia peki kpss sarti olur mu? Ben girmicem 1018 kpss ye?
-
@cevatcobanli444 beklemedeyiz
-
@rterdogan Dostum kpss başvuruları geçti bu sınav için mümkün değil doğal olarak.
-
İlan 29 Haziran-10 Temmuz arasında gelecek