2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@nopainnogain üç nokta koymaktadır bir amacım yok dostum,hakkını veren için test de kötü olmaz açık uçlu da
-
@can-mavi Yarını bekliyorum kardeşim her iki başlık için de. Özel sebepler bekletiyor
-
@can-mavi Girme kanıma yarın konuşcam ben
-
@paretowilfredo tamam yarın da seni dinler yine sevinirim dostum :)))
-
@can-mavi Rabbime şükürler olsun ... uçak piste girdi demiştim sahur vakti
-
@amirim aynen kardeşim
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar sınav 2 eylül ve test ...
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Gayretiniz için ayrıca teşekkürler. Bu sınavda artık sizi hayırlısıyla kaymakamlığa doğru uğurlayalım
-
@can-mavi hocam Guy için de ufukta bir uçak var mı ?:/
-
@plansız ınsallah kardeşim , herkes gibi idealleri ulaşmak için ben de gayret ediyorum bir türlü olmadı , bi gecemedim mülakatı. . İnşallah bu sefer Allah önce hak etmemi sonra da elde etmemi nasip eder, sağolasın
-
@can-mavi İnşallah, niyetiniz güzel, her zaman önce hak etmekten bahsettiğiniz Allah'ın izniyle bu sınavda olsun diyelim, dualar sizinle.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@enea Bi "Coming soon. . ." da buraya mı bıraksak
Benim de beklememe gerek kalmadı dostlar işin açığı. Ancak hakimliği yarın duyuracağım. Dediğim gibi özel sebeplerden dolayı ricalar bu yönde oldu.
Bende ki bilgi de 2 Eylül ve 100 kişi kısmında mutabıkız dostlar. Protokole göre bir sistem değişimi var burası da kesin ancak bilgiyi aktaran dostlarim test demediler net bir dille. Ancak bir değişim açık uçludan klasiğe dönüş olmayacağından teste dönmesi dsha makbul. Bu yönden duyumlarımız örtüşüyor @can-mavi kardeşimle. İlan yakındır.
Yarın da hakimlik başlığına bekliyoruz dostlar
-
@can-mavi üstad test usulü için çalışma taktiğini paylaşır mısın nasıl çalışmalı
-
@paretowilfredo adamın dibisin , dostum biz artık bi ara tanisalim yahu
-
@can-mavi Kesinlikle aynı temennideyim kardeşim. Bilmukabele can'sın sen de valla bi daha senin oralara gelirsem bu kez haber vereceğim inşallah. Ne zaman olur bilmem ama nasip olursa yine oralara gelmek sendeyim
-
@paretowilfredo başımın üstünde yerin var kardesim
-
@can-mavi beni de alın yahuu
-
@tyr61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Rüyamda Süleyman soyluyu görüyorum sınavı soruyorum Eylül’de sınav var diyor:) ya eylul 2 diyor ya da 22 eylul heyecanlanıp uyanıyorum
Yaklasik 1 ay önce rüyamda görüp paylaşmıştım. Belki de göklerden gelen bir karar vardır :))
Hadi hayırlı olsun insallah . İs hayatıyla beraber ve yeni gelen ilanlarla beraber bol hareketli bir maratona giriyoruz. Allah emeklerimizi zayi etmesin insallah @can-mavi @paretowilfredo ustadlara teşekkürü de bir borç bilirim. Allah yardımcımız olsun -
@enea Bi "Coming soon. . ." da buraya mı bıraksak
Benim de beklememe gerek kalmadı dostlar işin açığı. Ancak hakimliği yarın duyuracağım. Dediğim gibi özel sebeplerden dolayı ricalar bu yönde oldu.
Bende ki bilgi de 2 Eylül ve 100 kişi kısmında mutabıkız dostlar. Protokole göre bir sistem değişimi var burası da kesin ancak bilgiyi aktaran dostlarim test demediler net bir dille. Ancak bir değişim açık uçludan klasiğe dönüş olmayacağından teste dönmesi dsha makbul. Bu yönden duyumlarımız örtüşüyor @can-mavi kardeşimle. İlan yakındır.
Yarın da hakimlik başlığına bekliyoruz dostlar
@can-mavi Yavaş Yavaş söyleyin Hocam daha dguy vmy şokunu atlatamadık bugün Kadir gecesi mi acaba ? Neler oluyor bugün böyle
-
@amirim tabiki kardeşim
-
@karax sorunun istisnai memurlukla alakası yok kardeşim onu nerden çıkardın acaba. Kaymakamlıkla belediye başkanlığının birleştirilceği söyleniyor diyor. Cumhurbaşkanı avrupada var ama bizim şimdilik öyle bi çalışmamız yok diyor