2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@sınavzedee ohh be şükür hele bi git nefes alalım özelden yazıp rahatsız etmesini bilşyor beyefendi.Konu benim açımdan kapanmıştır kardeşlerimden özür dilşyorum bu tarz şeylerle meşgul edildiklerinden ötürü.
-
ülke coğrafyası gergin, trafik gergin, ailemiz gergin bir duyum varsa belki umutlanırız diye buraya geliyoruz burası da gergin huzurlu vakitler diliyorum cümlemize
-
Buralar yine karışmış. İlan gelse de rahatlasak yahu.
-
Arkadaslar benim nacizane tavsiyem @amirim kardesimize inanin cunku gecen sinavdaki KaymakamAdaylıgı üstadin bu sinava yansimasi bence. Vardir bir bildigi diyorum.
-
Benim de nacizane tavsiyem bilgi getiren herkese teşekkür edip tartışma ortamı yaratmadan sessiz sedasız derse devam etmek..
-
En iyisi @pareto_wilfredo dan gelecek haberi beklemek
-
-
En son kaymakamlik mulakatı başlığında @KaymakamAdaylıgı dostumuz vardı bize çok yardımcı oldu ALLAH razı olsun ne dediyse hep çıktı, efsane bir kisiydi:). Ayrıca takip edenler bilir @can-mavi arkadaşımız da kafasına göre sallayan biri değildir. Sözüne son derece itibar ederim. 2 eylül diyorsa gerçekten sağlam bir duyum almıştır öyle paylaşmıştir. O yuzden bende 2 eylülde sinav olacakmış gibi hazırlanmaya baslayacam
-
@enea Bi "Coming soon. . ." da buraya mı bıraksak
-
@paretowilfredo adamsın ve tabiki @can-mavi @amirim @istihbarat_mia ist sizlere ve hatırlayamadığım sınav tarihi ve usulüyle alakalı katkı yapmak için elinden geleni yapan eriştiği bilgiyi kendine saklamayıp bizlerle paylaşan herkesten Allah razı olsun.BURAYA GIRMEKTEKİ EN BÜYÜK AMACIMIZ SINAV SÜRECİYLE ALAKALI BİLGİ ALMAK. DUYUMLAR ÇIKAR ÇIKMAZ BAŞLANGIÇTA GÜZEL NİYET VARSA SORUN YOK
-
@paretowilfredo Yaz hocam yaz ellerin dert görmesin.
-
@paretowilfredo daha ötesinde bişeyler hocam lütfen
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@enea Bi "Coming soon. . ." da buraya mı bıraksak
İçimize mi doğdu nedir uzun zamandır girmedim foruma bi bakayım dedim “coming soon” ile karşılaştım inşallah “loading”li günlere de erişiriz selamlar bu arada herkese
-
@paretowilfredo dostum ne diyorsun 2 Eylül ve 22 Eylül tarihleri var birde test ve acikuclu merak ediyoruz)
-
@paretowilfredo eylül 100 kişi için hemfikir miyiz kardeşim
-
@sehri-emin calismaya basla kardeşim , 2-3 yerden farklı eylül 100 kişi duyumu aldım , ki bunlardan birisi bilen bilir en son mülakat sonucu açıklanmadan önce "6-7 saate açıklanacak " diye çok emin bir şekilde yapmış olduğum paylaşıma sebebiyet veren kaynak
-
@can-mavi o vakit uçak piste ağır ağır yaklasiyo uçuşa hazır olun ... ⚘
-
@fenecus sana da teşekkürü borç bilirim dostum , inan bana aynı bahsettiğin düşüncelerle paylaşım yapıyorum , bir şey duymadan sallayan biri değilim , bilginin paylaşarak guzellestigini düşünen birisiyim ... ama çıkar ama çıkmaz tabiki muamma , lakin 2-3 yerden teyit ettirmedikce paylaşmıyorum ki boş yere kimse umut baglamasin , 2-3 yerden teyit ettirdikten sonra duyumun gerçekleşme ihtimali yüksek olduğu zaman paylaşıyorum , sayıştay ilanı olsun kaymakamlık mülakat tarihleri olsun kaymakamlık mülakat sonucu olsun hep bu şekilde ilerledi ... bir tek Guy sınavı için biraz tongaya düştüm , 1 buçuk ay önce maliye Bakanlığındaydım ve duy için bir şey öğrenemedim ancak Guy için her şeyin hazır olduğunu bir tek imza işinin kaldığını öğrendim ancak bunu öğrendikten 1-2 gün sonra erken seçim kararı alındı daha da bir şey öğrenemedim , aynı gün dguy hakkında ise eylül gibi 300 civarı bir sınav geleceğini duymuştum ama farklı yerlerden teyit ettiremediğim için pek paylaşmadim , keza dguy için duyum haala 1.5 ay önceki duyum ...
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi o vakit uçak piste ağır ağır yaklasiyo uçuşa hazır olun ... ⚘
Ben de o fikirdeyim dostum , 20 haziran in olduğu hafta ilan ile ilgili de kulağıma bir şeyler geleceğinden eminim
-
@amirim ilan icon ise sadece şunu diyebilirim , ilanın paylaşılması gereken mecraalara dahaca ilan ile ilgili bir şey gelmedi / gelmemiştir ...