2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@captainblack çok iyi ya
-
Milletin başına oruç vurdu galiba
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
yahu bir kişi bir tarih paylaşıyor altına kırk kişi yorum yapıp soru soruyorsunuz, dikkate almayın bunları. duyum bekleyen arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum buradaki kişisel popularite amaçlı verilen bilgileri kendinize referans almayın, oturun çalışın ve ilanın gelmesini sabırla bekleyin.
Bi beğeni at da Popülaritem artsın
-
yahu bir kişi bir tarih paylaşıyor altına kırk kişi yorum yapıp soru soruyorsunuz, dikkate almayın bunları. duyum bekleyen arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum buradaki kişisel popularite amaçlı verilen bilgileri kendinize referans almayın, oturun çalışın ve ilanın gelmesini sabırla bekleyin.
Geçen kaymakamlık mülakatında böyle konuşuyordun dostum büyük ihtimal önümüzdeki sınavı da kazanıp yine mülakat bekleyeceksin , en son mülakat sürecinde duyum beklediğin kişileri kırma , kırma ki önümüzdeki mülakat sürecinde soru sormadan duyumları okumadan geçirmek zorunda kalma
-
@sınavzedee hocam su basligi surekli 500 hadi bilemedin 1000 kisi takip etsin. ayrica anonim hesap. kim populer olma amacinda olsun ki ben de baska sinavlar icin duyduklarimi yaziyordum. biz bize yardimci olmaya calisiyoruz. var mi televizyona gazeteye cikan duyumu tuttu diye :))
-
arkdaşlar ben de mülakkattan elendikten sonra uzun süre burada yoktum, yarın önemli bir görüşmem var ve muhtemelen sınavla ilgili bir çalışma olup olmadığını, tarihini, sınavın hangi usulde yapılacağını vs. ondan öğrenebileceğimi düşünüyorum. eğer öğrenirsem burada sizinle paylaşacağım.
Ögrenseydiniz sizde mi kisisel popülarite amacli paylascaktiniz edindiginiz bilgiyi?
-
@1umut ️
-
@can-mavi boşverin hocam, yer yer stresli bekleyiş anlarında tartışma vs olabilir de böyle fol yok yumurta yok ortamda, gerek yok... bazen bazı kişiler için sözcük orucu da tutmak gerek galiba:) ama haklısınız bazen bu orucu da zedeleyecek, zorlayıcı nedenler olabiliyor... insallah kısa sürede yeniden bir rakip yarışımız olur, bu defa bir adım kala değil, kaymakamlık kursunda buluşmak üzere...allah yar ve yardımcınız olsun
-
@refik-soydam ınsallah dostum
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@refik-soydam ınsallah dostum
Forumun akil insani sayın hocam
-
Forumaa duyum almak için giriyorum ilgili duyumlar ;
- 2 Eylül test
- 22 Eylül test
- 22 Eylül klasik
Tarihlerde yanılma payı telafi edilebilir de test/klasik mevzuna bir orta yol bulmak gerek
-
@moonlight imkani yok hocam ilan gelene kadar duyum savaşlari devam edecek
-
Art niyetli yapmadıklarına inandığımız kişiler var olduğu sürece her türlü tahminlerde bulunmaları bizler için ödül aslında. En azından konu güncel tutuluyor ve en ufak duyumları dahi paylaşma gereği duyuyorlar. Bu seviyelere gelmiş kişilerin büyük çoğunluğu şan, şöhret, makam -mevki derdinde ise zaten hangi sınavı kazanırsa kazansın pek bir hayır gelmez diye düşünüyorum.
-
"devlette devamlılığı bilsen mehmet ağa gibi konuşmazsın" demiş bir arkadaş, kurduğu bu cümle onun ne kadar seviyesiz bir adam olduğunu gösteriyor o yüzden muhatap almıyorum kendisini, can mavi kardeşim sana gelince, ben hiçbir zaman buraya sınav olacak mı olmayacak mı diye duyum almak için girmedim, duyum almak isteyenlere de gayet makul bir açıklama yaptım, ne dedim? duyum var mı yok mu bunlarla uğraşacağınıza ilanla sınav arasında makul bir süre var o yüzden sabırla bekleyin... şimdi bu bazılarının niye zoruna gitti? yok içişleri ile ösym protokol halindeymiş, yok son anda test aşamasından vazgeçmişler. komik oluyor bu söylemler.
sınav ile alakalı bilgi alınabilecek en yüksek mevkilerden birinde görev yapan bir bürokrat ayak üstü aynen şunu söyledi yüzüme, şuan seçimler varken böyle sınav mınav gündeme bile gelmez, hele bi seçimler atlatılsın ondan sonra tarih de sınavın usulü de netleşir sabredin biraz.
şimdi o mehmet ağa gibi konuşuyorsun diyen arkadaş ne demek istediğimi anlamıştır herhalde. 600 üyeli bir derneğin yönetim kurulunda görev yapıyorum, 2012 yılından beri de bu işlerin içindeyim, o yüzden bu işler mehmet ağaya filan benzemez. ama tabi bunları duymak kimsenin işine gelmez, herkes istiyor ki birileri tarih versin birileri sınav usulünün nasıl olacağını söylesin, kısacası goygoy yapsın. ben kimseyi kırmak amaçlı yazmıyorum bunları ama nerde elle tutulur bir forum sitesi bulsam bir yılı geçmeden o malum forum sitesine benzemeye başlıyor. -
Beyler seçimlere bürokratlar girmez milletvekili adayları ve cb adayı girer.Burası öğrenileni paylaşma yeri rahatsız olan varsa forma girmez girersede yorum yapmaz,paylaşılan şeyler herkesin iyiliği için.Özelden yazıp polat alemdarlık yapmaya kalkışanlar var :)) Ona diyorum ki “nolur duyumuma inan ünlü olmam lazım”:)
-
seçimlere bürokratların değil siyasilerin girdiğini de öğrendik şükür. bazıları söylemese biz ayırt edemiyorduk. ergensin anladık da cevabını bilmediğin bir soru var anlaşılan, biz de bir büyüğün olarak açıklayalım. o bürokratlar kafalarına göre mi karar alıp uyguluyorlar, bürokratlar siyasi iradenin talimatı ile iş yapar, kafasına göre yapmaz, sınavlara da siyasi irade karar verir ve siyasi iradenin ve bürokrasinin bu kadar hengamede bunlarla uğraşacak zamanı yok, ilk başta dediğim gibi duyumlardan biri doğru da çıkabilir, bunu en ilk mesajımda da yazdım, ama bu kadar bilgi kirliliğine gerek yok diyip noktayı koyuyorum.
-
16 yıldır ak parti iktidarından başka iktidar görmedik geçmiş dönemlerde seçimler tabiki alımları etkilemiyordu ama bu seçim çok başka cb ve mv seçimleri anayasal zorunluluk gereği birlikte yapılıyor. Ak partinin meclis çoğunluğunu kaybetme riski var olur da çoğunluk muhalefete geçerse üstüne içişleri bakanlığını da alırlarsa alımlar etkilenir kardeşim. Seçim arifesinde olmasak duyumlarınızın hepsine inanacağım
-
@captainblack @amirim çok yazdık ben ünlü oldum peki ya siz ?
-
Bir sınav protokolü imzalansaydi arkadaslarda gelip rahatlıkla tarih verebilirdi bence yani 9 Eylül sınavı süreci öyle olmuştu gibi
-
@rootofallevil işte arkadaşın anlamadığı noktalardan biri de bu, seçimler çok sıkıntılı, şuanki iktidar eski gücünü koruyabilecek mi ne yapacak? adamlar bunun derdine düşmüşken, içişleri bakanlığı kalkıp osym ile protol yapacak sonra vazgeçecek sonra açık uçlu olacak sınav tarihi belirleyecek... insanları saçma sapan duyumlarla kandırmayın. şu seçimi bi atlatalım ondan sonra netleşir her şey.