2018 Kaymakamlık Sınavı
-
2 EYLÜL TEST 100 KIŞI... !!!
-
@isko61 aldığınız bilgiyi "check" ediniz size yaklaşık 2 ay önceki bilgi verilmiş çok geriden geliyorsun
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi 20 haziranda ilanın gelmesi mümkün değil en erken 60 gün önce ilan geliyor zaten benim tahminim @amirim kardeşiminde dediği gibi 10-11-12 temmuz gibi gelir ilan
Siz yine de 20 haziranın olduğu haftaya dikkat edin
Sayıştay başlığı aklıma geldi 19 haziran gece 12 den sonra DPB’ de gözümüz
-
@22121121, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi 20 haziranda ilanın gelmesi mümkün değil en erken 60 gün önce ilan geliyor zaten benim tahminim @amirim kardeşiminde dediği gibi 10-11-12 temmuz gibi gelir ilan
Bu sefer o kadar kesin degil kardeşim , 20 haziran in olduğu hafta ya protokol ya ilan ikisi de olabilir , ama ilan için kesin bir şey öğrenirsem zaten yine yazarım gece 12 de gözleri dikeriz
-
@amirim kesin mi
-
@can-mavi kardeşim 2017 kaymakamlık mulakatlarinda son duyumunda çok iddialı konusmustun ve söylediğin gün açıklandı . Bu duyum da o kadar iddialı mı ? Meşaleleri yakalım mı ?
-
@22121121, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bu sefer o kadar kesin degil kardeşim , 20 haziran in olduğu hafta ya protokol ya ilan ikisi de olabilir , ama ilan için kesin bir şey öğrenirsem zaten yine yazarım gece 12 de gözleri dikeriz
Tamamdır hocam. Beklemedeyiz
-
@timuçin o anı hatırladım da nasıl heyecanlıydık hepimiz çok iyi bir tayfaydık baya eğleniyorduk
-
@herhangibiri gerçekten sağlam yazılmış bir mecara romanı gibiydi , her ileti ayrı bir heyecan
-
@the-kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Farkında mısınız hergün sınav ile ilgili farklı bir duyum paylaşılıyor. Daha dün kulaklarımla duydum test teklif aşamasında kaldı sınav açık uçlu olacak denmişti. Aklıma şu geliyor, bakanlık ilan yayinlanmadan dışarıya bilgi sızdığının farkında ve bu engellenemeyecegi için bari farklı bir sürü bilgi sızdıralım ki hangisi gerçek bilgi anlayamasınlar diye uğraşıyorlar herhalde
onu ben söylemıstım evet ben acık uclu olacagını duyfum atın fava bekleyin
-
duyumlarınız bıktırdı artık gerçekten. yok 22 sinde yok 2 sinde, yok test yok açık uçlu. biri de yazmış ki devlette devamlılık esastır, sen söylemesen biz bilmiyorduk devamlılığın olduğunu. tabiki devlet işleri yürüyor bir şekilde, ama adamların gündemi o kadar yoğun ki kimse kafasını kaldıramıyor seçim çalışmalarından dolayı, ösym ile anlaşıldı, test olacaktı ama protokolü durdurdular vs diyorsunuz maaşallah yani her şeyden de haberiniz var.
-
yahu bir kişi bir tarih paylaşıyor altına kırk kişi yorum yapıp soru soruyorsunuz, dikkate almayın bunları. duyum bekleyen arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum buradaki kişisel popularite amaçlı verilen bilgileri kendinize referans almayın, oturun çalışın ve ilanın gelmesini sabırla bekleyin.
-
@sınavzedee kardeş sen niye geriliyorsun bu kadar,çalışmalarını kendi takvimine göre şekillendir olsun bitsin Seni buradan 3 hayır ile uğurlumak istiyorum
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
yahu bir kişi bir tarih paylaşıyor altına kırk kişi yorum yapıp soru soruyorsunuz, dikkate almayın bunları. duyum bekleyen arkadaşlar bakın tekrar söylüyorum buradaki kişisel popularite amaçlı verilen bilgileri kendinize referans almayın, oturun çalışın ve ilanın gelmesini sabırla bekleyin.
burada kişisel populariteye çok ihtiyacım var ne olur duyumuma inan
-
Basenlerimden aldığım bilgiye göre sınav 22 kasımda olacakmış arkadaşlar klasik usul yapılacakmış
-
@paretowilfredo noktayı koyacak inşallah:))
-
@sınavzedee Devlette ki devamlılığı bilsen böyle mehmet ağa gibi konuşmazdın.Devletler savaş halinde bile nasıl eğitim öğretime devam ediyorsa o durumda bile şuan ki de aynı mantık seçim varmış yokmuş sende biliyormuşsun ediyormuşsun....mart 2019 dada seçim var onunda telaşına düşsünler o zaman sınav 2020 de anca olur eee nede olsa bürokratların kafası rahat (!!!!!!!!!!!)olacakmış ya.Söylenenler keyfi değil beğenmiyorsan girmezsin forma girersende yorum yapmazsın birşey bilmiyorsan
-
Allahtan böyle tipler varda biraz olsun kafamız dağılıyor valla bir hayırda benden 4 oldu güle güle
-
Arkadaşlar şimdi 100 soru olursa soru dağılımları nasıl olur ki sizcee?
-
@rootofallevil Gülmekten basenlerim ağrıdı