2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@istihbarat_mia seni ankaraya çay içmeye davet ediyorum, konaklama yeme içme giderlerin benden, başımın üstünde yerin var, çık gel bu alayı tavrını yüzüme karşı yap cesaretli bir adamsan.
-
2 Eylül,100 soru test,4 yanlış 1 doğruyu götürüyor,100 kişi alıncak.Ben yazdım buraya inanırsınız inanmazsınız sizin bilceğiniz iş
-
@sınavzedee Adamlığımı bilen bilir kimseye kanıtlamak zorunda değilim ziyaaaaa
-
@istihbarat_mia "adamsan" demedim "cesaretli bir adamsan" dedim, okuma yazman da yok yahut yazılanları anlayacak kapasiten yok. ama hatalı olan benim senin gibi bir ergeni karşıma aldım konuşuyorum
-
Sınavın tarihinden yapılış şekline kadar emin şekilde söyleyen arkadaşlarımız şu seçim sonuçlarını da söyleyiversinler bi zahmet ona göre sandığa gidelim
-
her neyse arkadaşlar, içişleri bakanlığından önemli bir bürokratın söylediklerini aktardım size, yani hangi tarihte olacak sınavın usulü ne olacak diye bilgi almaya bu siteye gelip kafasının karıştığını dile geitren arkadaşlarımız oldu önceki sayfalarda, işte o arkadaşlara sesleniyorum, kerameti kendinden menkul bazı insanların, osym ile protokol yapılmasına varana kadar verdikleri bilgileri dikkate almayınız.
-
@sınavzedee hakaret içermesi sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@istihbarat_mia seni önce Allah'a sonra da buranın yöneticisine havale ediyorum. Allah senin gibi insanlara yöneticilik yapmayı nasip etmesin.
-
uygunsuz üsluptan dolayı düzenlenmiştir
-
@sınavzedee Hadi hadi yürü işine
-
@istihbarat_mia yakında parlayıp gitcem az kaldı
-
@sınavzedee Allah senin gibi laftan anlamayan personel vermesin sinir hastası olur insan
-
@sınavzedee bana sponsor ol geliyim dostum
-
@amirim Hiç bulaşma boşver yapışkan
-
Tartışmayı burada kapatalım. Devam ederse kesin önlem almak durumunda kalacağız.
-
Tartışmayı burada kapatalım. Devam ederse kesin önlem almak durumunda kalacağız.
-
@antimülakat ben dünyanın en saçma şeyini savunmuş olsam bile bu durum bana hakaret etme hakkını vermez kimseye, adaletliyseniz gereğini yapın.
-
Konunun devam etmemesi herkes için en adil olanı. Lütfen daha fazla uzatmayalım. Şu andan itibaren başlığın asli şekliyle devam etmesine katkıda bulunalım.
-
@antimülakat hakaret edenin yanına kar kalsın ama konuyu kapatalım öyle mi? herkes için en adil olanı ne çabuk buldunuz. selametle kalın sayın yönetici. siteniz de, değerli üyeleriniz de sizin olsun, bir daha da girmem buraya olur biter.
-
Komiktir ki bu kadar sınav başlığı var bu seviyesiz kavgaların en çoğu kaymakamlık gibi önemli bir idari göreve girecek adamların yazdığı başlıkta oluyor. Arkadaşlar lütfen bi kendinize bakın, şöyle bir ölçün tartın, aday olduğum işe bak yaptığım harekete bak deyin. Eğer kendinize yakıştırıyorsanız aynen devam edin ama sonra da başkalarını veya ülke düzenini eleştirmeye gelince iş bu yaptıklarınızı tekrar hatırlayın mümkünse.