2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@asyasy Allah yardimciniz olsun hocam. Nasibinizdeki o guzel yere kavustugunuzda tum kaybettikleriniz icin sukredersiniz umarim
Kolay gelsin.. -
@1umut Sağolun size de kolaylıklar diliyorum.
-
@1umut hocam sinavin usulu belli olmamakla beraber en son alinan duyuma gore acik uçlu olacak çaĺışma sisteminizi ona göre ayarlamaniz faydaniza olacaktir.
-
@mulki̇ hocam ben test olursa girerim sinava.
1 ayda kpss sonrasi acik ucluya motive olamayabilirim, evvelinde bi hazirligm yok cunku. Hayirlisi olsun artik hocam, bakalim sistemi ne olcak merakla bekliyoruz:) -
@1umut takdir sizin hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@istihbarat_mia Hocam biriniz açık uçlu biriniz test birniz test 100 soru biriniz test 80 soru şaşırdık kaldık inşaallah dediğiniz gibi 2 eylül bari doğru çıkar korkum o ki tarihte değişssin
-
Başta @can-mavi biraderim olmak üzere @amirim ve @captainblack arkadaşlarımıza duyumları için elbette teşekkür ediyorum,ancak bana sınavın test olacağı,daha doğrusu yönteminin değişeceği pek de makul gelmiyor açıkçası.
Soruyorum kendime ne oldu ki yöntem değişsin?
Zaten son sınav gibi duruyor...
İyi sahurlar herkese! -
Arkadaşlar herkes hakkinda hayirli olsun oncelikle fakat icisleri bakanlik sayfasinda duyuru var mi ?
-
@kymhakan duyuru olsa burası boyle sakin olmaz
-
@idealistbiri aynn
-
Bu arada bu whatsap grubuna nasil eklenebilirim grupta olan arkadas varsa yardimci olabilir mi ?
-
@istihbarat_mia hocam çok güzel haberlerle geliyorsunuz. inşallah dediğiniz gibi en az 100 kişilik alım olur
-
@can-mavi seçimden önce ilan zor ancak ösym sınav takvimine girmesi ihtimal dahilindedir. kişisel fikrimdir.
-
Arkadaşlar benim aktarmış olduğum bilgi duyum değil tarih meselesinde ilk defa net şekilde ve sınavın nasıl yapılacağına dair net konuştu kaynağım.Bilirsiniz bürokratlar ve memurlar biraz yuvarlak konuşur fakat bu söylemiş olduğum şey bana direk aktarılan.Önceki yazdığım aktarımlarıma baktıysanız hep ihtimal üzerinde durdum olabilir-ihtimali yükseliyor vs vs şeklinde ama bu kez ihtimalli konuşmuyorum net bir bilgi veriyorum.Ayrıca seçimlerin olması bürokrasiyi bağlamaz çünkü devlette devamlılık esastır ve bu devamlılığın çok büyük bir kısmı bürokrasiye düşüyor.
-
-
@can-mavi dostum senin duyumunda mı test olacağı yönünde
-
Ciddi ciddi yanlış doğruyu götürecek mi şimdi test sistemi olursa? Hmm welcome to real competition attım tuttum devri bitmeli artık, sınava giren adaylar kritik sorularda riske girmeli
-
-
İlk ve son kez yazıyorum. Herkesin duyumuna saygım var ama bir yıl boyunca söylenmeyen tarih,sayı usul kalmadı. İllaki birisi tutacak duyumcu arkadaşlarda ben demiştim diyecek.
SINAV: 22 Eylül 2018 cumartesi ( 2 Eylül diyen arkadaşlar yandaki 2'yi görmemişler muhtemelen )
Sayı:100 ve Klasik.
Kaynak: En az tüm duyum yazan arkadaşlar kadar sağlam. -
@taromisaki9, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi dostum senin duyumunda mı test olacağı yönünde
Evet dostum , "cok buyuk ihtimal test olacak ama 20 haziranın olduğu hafta kesinleşmiş bir şekilde herkes öğrenir zaten" diye soylendi