2018 Kaymakamlık Sınavı
-
-
@elzem gönderdim hocam
-
@kemoenes üstadım konu dağıtımlarının nedenini nasılını öğrenebilirmiyim?
-
@kemoenes bana da yardımcı olurmusunuz benim dropbox hesabim var ne yapmam gerekiyor?
-
Arkadaşlar; dropbox hesabı alıp herhangi bir konu ile ilgili hazırlık yapmayan arkadaşlar üyelikten çıkartılacaktır bilginize. Ciddi emek verip işin en başından beri hazırlamaya çalışan arkadaşlarımız var. Zaten konu dağılımında nickler belli. Ona göre son kontroller yapıldıktan sonra üye sayısında azalmaya gidebilir bilginize
-
@alptuna hocam önceki sayfalarda bu konu hakkında bilgilendirme yapıldı. Oradan bakarsanız detaylı bilgi alabilirsiniz
-
407 kişi mülakata çağrılmış arkadaşlar... Net sayı 407
-
Bilgilendirme ve diğer sorularınız için hesabı olan arkadaşlar Facebook grubundan yazabilir
-
@onuktekin ben de dropbox hesabı açtım benim mail adresimi de ekleyebilir misiniz. ilknur--koca@hotmail.com
-
@kemoenes kardeşim kişisel veriler bende daha dropbox almadım. Aralık ilk haftası flan bitirir yollarım.
-
İçişleri bakanlığı kanununa beni yazın
-
ARKADAŞLAR BEN DE KONU ALMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIM ACABA?
-
@mirza önceki sayfalardaki listede boş olan kanunu alıp buraya yazmanız lazım.
-
Anladığım kadarıyla sınav kesinleşti gibi birşey.Kutluay Kararlı birçok ilde kamp falan olacağını paylaşmış.Kaç zamandır kaymakamlık paylaşımları yapıyor.
-
@luthor Kaymakamlık is coming.. deyip duruyor, ne zaman coming ses yok hocada, savaşpark da başladı kursa ama tarih konusunda en somut paylaşımı 28 Mart olarak Bekir Çelik yaptı bakalım tutar mı?
-
arkadaşlar 24 mart diye tarih veriyor bekir hoca ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@luthor Kaymakamlık is coming.. deyip duruyor, ne zaman coming ses yok hocada, savaşpark da başladı kursa ama tarih konusunda en somut paylaşımı 28 Mart olarak Bekir Çelik yaptı bakalım tutar mı?
Umarım tutmaz tahmini. Haziran sonrası yapsınlar da kaçırmamış olalım sınavı.
-
@vamos Her sene yapılıyor sınav sıkıntı yapma.
-
@vamos kardesim ben de mezun olduğum yil girememistim ama şimdi bizim sinava, mesleğin adaya ihtiyacı var biran once gelsin diye bekliyoruz..
-
@vamos ilan gelmesin derken yarın senin içinde bulundugun durum farklı olmayacak ne ilk ne son ilan ben gecen yıl mezun oldum yıprandım daha fazlasını veren cok arkadaş var böyle düşüncelerimiz kendimize saklayalım