2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes mümkünse ben de girmek isterim bu topluluğa bi katkı sağlamak için?
-
@karax, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes mümkünse ben de girmek isterim bu topluluğa bi katkı sağlamak için?
tabii ki önceki sayfalarda katılım şartları yazıyor
-
@kemoenes mesaj attım ekleyebilirsiniz.
-
@kemoenes
25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun
yarım saattir gülüyorum, içim genişledi gülmekten
Allah da sizi güldürsün. -
@polisiye-roman, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes
25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun
yarım saattir gülüyorum, içim genişledi gülmekten
Allah da sizi güldürsün.Komik olan nedir ? Bence kendinize güldürmeden onu yazın
-
Yerimizi alalım.
-
Arkadaşlar kolay gelsin herkese. İktisat da genellikle sayısal ağırlıklı mı soru çıkıyor? Nasıl çalışmak lazım sizce. Nurdan arslanın mikro iktisadi beğendim ama makro iktisatı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
-
@garam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar kolay gelsin herkese. İktisat da genellikle sayısal ağırlıklı mı soru çıkıyor? Nasıl çalışmak lazım sizce. Nurdan arslanın mikro iktisadi beğendim ama makro iktisatı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
3 tane tanım 3 tane işlemli çıkmıştı son sınavda
-
@aslan-reyiz mikro makro ayrımı da bu şekilde sanırım. Teşekkürler
-
Aynen 3 mikro 3 makro geldi hatta çözümler istenmiyor direk cevapları yazın diyolar sayısal sorularda
-
@polisiye-roman Hakikaten hiç bakmamışız.Kopyala yapıştır yapınca böyle olmuş. Bu utanç benim :)) Yönetmelik hakkında kanun :)) eeyyy yönetim @paretowilffredo düzeltme seçeniğini geri getirin artık :))
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@polisiye-roman Hakikaten hiç bakmamışız.Kopyala yapıştır yapınca böyle olmuş. Bu utanç benim :)) Yönetmelik hakkında kanun :)) eeyyy yönetim @paretowilffredo düzeltme seçeniğini geri getirin artık :))
yanlışlık olabilir de bunu böyle abarta abarta yazmak veya içi genişleyecek şekilde gülmek nedir ? Yani amaç ne?
-
Defalarca gözden geçirdim, tek tek nickleri yazdım, işlerden arta kalan vakit düzenlemeye uğraştım arkadaş gelmiş içi genişleyecek kadar gülüyormuş. Bu nasıl bir yaklaşım. Allah sizi sizden korusun ne diyeyim !
-
@kemoenes problemli misin arkadaşım? laf yetiştireceğim derken psikolojik marazlı gibi davranıyorsun.
-
@onuktekin rica ederim. bu utanç falan değil arkadaşım. ilk görüşte gülmeme sebep oldu.
-
@polisiye-roman, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes problemli misin arkadaşım? laf yetiştireceğim derken psikolojik marazlı gibi davranıyorsun.
problemli olan halinden tavrından yazımından aşikar. Abarta abarta yazdığınız olayı anlayınca problem kimde anlamış oldum açıkçası. Seviyeyi düşürmeden yazacağınız varsa yazın. Laf kalabalığı yapmayın
-
@kemoenes Hakaret etmemiş ya da kötü bir şey dememiş. Art niyetli bir iletisini de -varsa da- görmedim bu zamana kadar. Komik bulmuş forumun samimiyetine güvenip yazmış belli ki. Belki de ben yazmışımdır diye düşündüğüm için cevap verdim. Kırmaya,kırılmaya gerek yok. Mesele değil benim için.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes Hakaret etmemiş ya da kötü bir şey dememiş. Art niyetli bir iletisini de -varsa da- görmedim bu zamana kadar. Komik bulmuş forumun samimiyetine güvenip yazmış belli ki. Belki de ben yazmışımdır diye düşündüğüm için cevap verdim. Kırmaya,kırılmaya gerek yok. Mesele değil benim için.
siz görmemiş veya duymamış olabilirsiniz ancak bu kadar kişinin gözünden kaçmış bir konuyu abartarak kinayeli bir şekilde yazması pek normal olmasa gerek. Diğer iletisinde problemli misin ? Diyorken de mi görmedin kardeşim ? Problemin kimde olduğunu böylece görmüş olduk.
-
söylemek var söylemek var. Yeri geldiğinde şaka da yaptık ancak bu kadar emek verirken bu tarz yazılar yanlış anlaşılmaya müsait. Velev ki yanlış anladım peki sonrasında yazdıkları normal mi ?
-
ben kaymakamlık hazırlık sınav sürecini deniz yolculuğuna benzetirim, karadan ayrıldıkça ve zaman geçtikçe sinirler bozulabilir, kelimeler dillere farklı amaçla gönderme yapıyor gibi gelebilir, hatta kaleme söze de aktarılabilir, LAKİN asli olan yolculuktur, bu yolculukta kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok, bizler bütünleştirici makamların adayıyız, kendi aramızdaki kavgalar şahsi olarak beni kırıyor, yapmayalım lütfen herkes yanlış cümle kurabilir uzatarak yanlış kelimenin can yakması için bastırılmasına da gerek yok, canı yanan kişi elbette dillendirecektir, geri adım atmak özür dilemek de erdemdir, ve bize yakışan erdemdir, kırmayalım lütfen birbirimizi bizler milletimizin için adayız, aday adayı konumundayız, alllah yardımcı olsun herkese,