2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@osenebusene gecmis olsun kardesim.A kadroyu gecen sene kullandim.koy sandigi yoktu malesef.Ancak denildigi gibi tarih de olacaksa kitabi yenileyecem.Bakalim insallah yeni sinavda soru kacirmayiz.Hakkimizda hayirlisi
-
@ilerlemeyedevam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@osenebusene gecmis olsun kardesim.A kadroyu gecen sene kullandim.koy sandigi yoktu malesef.Ancak denildigi gibi tarih de olacaksa kitabi yenileyecem.Bakalim insallah yeni sinavda soru kacirmayiz.Hakkimizda hayirlisi
evet dediğiniz gibi o soru yoktu ancak her sene 1 soru her alanda uyguluyor ösym bence bu taktiği
-
Tarih olacak arkadaşlar .ben sordum . Türkçe konusunda dilbilgisi için ne diyorsunuz arkadaşlar, ben şimdi son sınavda baktım soru gelmedi.sanirim bir önceki sınavda da gelmedi .anlatım bozuklukları noktalama ve yazıma onem veriyorum.zaten cümle ile sözcük kısmı bize kalmış
-
Arkadaşlar insan hakları için aşağıdaki linkte güzel not var. paylaşmak istedim. İnşallah bu yolda yürüyenlere faydası olur
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar; listemizin son durumu aşağıdaki gibidir. SORU-CEVAP YÜKLEMEYENLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.... AYRICA ((hoffafd jımmy
kurosava2016@yandex.com )) BU ARKADAŞ BİRÇOK KANUNA SORU CEVAP YÜKLEMİŞ... BU ARKADAŞIMIZIN HAZIRLADIĞI KANUNU ALAN ARKADAŞLAR KENDİ SORULARINI YÜKLEYEBİLİRLER.
KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN SADECE LİSTEYİ TOPARLAMAK İÇİN SORU-CEVAP HAZIRLAMAYANLARI BELİRTİYORUM. Tüm arkadaşlarımızın boş zamanında hazırlayacağına inanıyorum. Bu yola beraber girdik inşallah üstesinden geleceğizYENİ KATILAN ARKADAŞLAR; kanunlardan alınmış olanları da alabilir.....
Şuan sadece Anayasa - YARGI konusu kaldı arkadaşlar....
1- Anayasa-(temel hak ve özgürlükler) (yasama) @luthor (Yürütme) @Oruçreis (Yargı) @kplnnali
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun- @abdullahogz
3- Belediye kanunu- @Oruçreis
4- Bilgi edinme kanunu- @ümithak
5- Büyükşehir belediye kanunu- @gizemce
6- Devlet ihale kanunu- @garipyolcu
7- Devlet memurları kanunu- @mülki
8- İl idaresi kanunu- @hoyratbeg
9 - İl özel idaresi kanunu- @demoklesinkılıcı
10- İmar kanunu- @k-33
11- İçişleri bakanlığı teşkilat kanunu- @politicssbf
12- Kamu görevlileri etik kurulu kurulması hakkında kanun- @swl35
13- Kamu ihale kanunu- @onuktekin
14- Kabahatler kanunu- @relax
15- Kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunu- @sbn98
16- Kamu ihale sözleşmeleri kanunu- @ayran
17- Kamu mali yönetim ve kontrol kanunu- @kaymakam106
18- Kamulaştırma kanunu- @sislerbulvari
19- Köy kanunu - @Mülkiyeli45
20- Köye yönelik hizmetler hakkında kanun- @Mülkiyeli45
21- Mahalli idare birlikleri kanunu- @sbn98
22- Mal bildirimi kanunu- @kemoenes
23- Memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun @mülkiyesbf
24- Milletvekili seçim kanunu- @bolulu
25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun- @ümithak
26- Polis vazife ve salahiyet kanunu- @Kelkitli
27- Siyasi partiler kanunu- @Mülkiyeli45
28- TBMM üyeliğiyle bağdaşmayan işler hakkında kanun- @ofa
29- Toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkında kanun- @ayran
30- Meclis iç tüzüğü- @siyasal
31-kalkınma ajanslarıyla ilgili kanun- @yörük20
32- mahalli idareler secimleriyle ilgili kanun- @jokerr
33- insan hakları eşitlik kurumu kanunu- @mülkiye1859
34- kamu denetçiliği kanunu @mülkiyesbf
35-kişisel verileri koruma kanunu- @BF24
36-aym kuruluş ve çalışma usülleri kanunu- @abdullahogz**kanunlarda eksiklik yada geçikme varsa ben de alabilirim analiz etmek için hocam? üstlendiği kanuna yeterince zaman ayıramayan arkadaşımız varsa destek olabilirim?
hocam, bilemiyorum konuları alan arkadaşlar hazırlayabilecekler mi ? Dropboxa üye olduysanız yüklenmiş olanlara bakabilirsiniz.
-
arkadaşlar ocak ayı geldi, ilanın ocak ayında gelmesi ihtimali üzerinde ne düşünüyorsunuz ? (mart sınav ihtimali üzerine)
-
@devletebedmüdded sınav eğer 17 martta olacaksa 15-31 Ocak arası ilan gelmeli bu aralıkta ilan gelmezse martta olmayacağı aşikar olur..
-
Arkadaşlar benim meclis İçtüzüğü az kaldı onu bitirdikten sonra dropbox ta hangi bölüme eklememi isterseniz oraya yüklerim hepinize sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim
-
@devletebedmüdded kardesim buyuk ihtimal subat ortasi ilan gelir eger martın sonunda olacaksa ama kesin martta olur mu bu konuda net duyum alan arkadaslara ihtiyacimiz var
-
subat ortası biraz geç olur bence, dedigi gibi arkadaşın ocakta gelmesi lazım en kötü şubat başı
-
başvurular yaklaşık 55-60 gün önce yapılır. başvurulardan bir kaç gün önce ilan geleceğini de hesaba katarsak mart ortasına sınav planlanıyorsa en geç Ocak ortasında ilan gelmeli.
-
@bireysel-başvuru, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar insan hakları için aşağıdaki linkte güzel not var. paylaşmak istedim. İnşallah bu yolda yürüyenlere faydası olur
Hocam merhaba linki paylaşabilir misiniz göremiyorum da ben
-
@fenerbahceli acılan dropbox ta var iseniz, arkadaşın bahsettiği linkteki notu daha önce yüklemiştim ben zaten. "Kaymakamlık insan hakları ders notu " şeklinde ki pdf ye oradan ulaşabilirsiniz.
-
@swl35 hocam gelen kutunuza bakabilir misiniz
-
İlansiz gecen bir gun daha galiba
-
arkadaşlar Erdal hocanın kitaplarını a4 kağıdına not şeklinde yazıyorum mikroyla başladım bitirdikçe dropbox a yüklücem
-
@swl35 Hocam rica etsem beni de dropbox grubuna ekleyebilirmisin? Batihan707@gmail.com
-
Değerli üyeler bende dropbox ile gruba üye olmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Dropbox grubuna beni de ekleyebilir misiniz?
-
arkadaşlar dropbox'a atılanlar not şeklindemi yoksa açık uçlu tarzımı hazırlıyoruz. kamu ihale ve sözleşmeleri ile ilgili hazırlamak istiyorum benide eklerseniz.