2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mirza facebook ve dropbox işinin öncüleri @onuktekin ve @kemoenes gibi arkadaşlar oldu. Whatsapp'ı konuşalım tartışalım. Ben faydalı olacağına inanıyorum. Onlarda yararlı görürse bir an önce başlayalım.
-
ben de katılıyorum kardeşim isterseniz grubu hemen kuralım şimdi. isteyen olursa özelden no atarak kurabiliriz. zaman daraldı çünkü
-
Faydalı olacağına bende inanıyorum arkadaşlar kuralım bir an önce
-
tamam arkadaşlar isteyen olursa özelden numarasını yazabilir. ilk adımı atalim bir an önce
-
Whatisup gurubuna dosya yüklemek daha kolay olacaktır, ben de whatisup gurubu kurulmasından yanayım..
-
hem dosya yüklenmesi daha kolay hem de anlık soru paylaşımı daha kolay
-
@mirza, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
ben de katılıyorum kardeşim isterseniz grubu hemen kuralım şimdi. isteyen olursa özelden no atarak kurabiliriz. zaman daraldı çünkü
Kim grup yöneticisi olacaksa numaramı atarım.
-
@mirza kesinlikle daha kolay.
-
@ümithak BEN KURABİLİRİM KARDEŞİM İSTEYEN OLURSA NUMARLARINI ATARLARSA GRUBU KURAR DAHİL EDERİM.
-
@mirza, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@ümithak BEN KURABİLİRİM KARDEŞİM İSTEYEN OLURSA NUMARLARINI ATARLARSA GRUBU KURAR DAHİL EDERİM.
Dropbox ile Facebook grubunun kurulmasına diğer arkadaşlar öncülük etti buna da sen öncülük et o zaman kardeşim. Numaramı mesaj atıyorum.
-
tamamdır kardeşim eyvalllah
-
ARKADAŞLAR GRUBU KURDUK İSTEYEN OLURSA DAHİL OLABİLİR.
-
@mirza kardeşimizin kurduğu gurup davet linki..
https://chat.whatsapp.com/2juVEM86PKqJDPhWC1X2RG -
Arkadaşlar bende ne zamandır takip ediyordum sayfayı ama yeni katılmak nasip oldu. Herkese bu yolda başarılar dilerim.
-
Günaydın arkadaşlar. Whatsapp fikriniz güzel ancak soru havuzu sistemini bitirebilseydik pekiştirme amacıyla çok güzel olurdu diye düşünüyorum. Yine çok yararlı olacaktır ancak kaç kişiye konu paylaştık ancak henüz yarısı tamamlanmadı. Keşke bitirebilseydik. Arkadaşlarımızın çoğunun zamanı olmuyor. Whatsapp soru paylaşımı için konuları bitirdikten sonra katılmak isterim.
-
@can-mavi kardeşim duyum konusunda var mi gelişme ? Hala sabit miyiz mart ayı konusunda ? Yeni gelişme var mi?
-
@tyr61 dostum en son bu konuyla ilgili 19 aralık tarihinde duyumumum haala geçerli olduğunu teyit etmiştim. Ancak sonraki süreçte mülakat sonucu beklediğim için bir sonraki sınav hakkında bir şey sorup soruşturamadım
-
şu mülakat Allah izin verirse olumlu veya olumsuz bir sonuçlansın hayırlısıyla, 2018 sınavı hakkında da bir şeyler öğrenmeye çalışırım
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
şu mülakat Allah izin verirse olumlu veya olumsuz bir sonuçlansın hayırlısıyla, 2018 sınavı hakkında da bir şeyler öğrenmeye çalışırım
Hocam guyla ilgili aynı mı duyum
-
Dropbox grubuna beni de alabilir misiniz arkadaşlar