2018 Kaymakamlık Sınavı
-
gruba katılmak isteyen arkadaşlar önceki sayfalarda ne yapılması gerektiği yazıyor lütfen oradan takip edin.
-
hocam ankara siyasal insan hakları ders notu ihtiyacım var ankarada nereden temin edilebilir bu not olgun mu ongun mu bir fotokopi dediler fakat tam olarak bilmiyorum
-
arkadaşlar öncelikle merhaba , kaymakamlık sınavına çalışmaya başlıyacağım. Daha üniversite öğrencisiyim biraz erken başlamak istedim genel olarak konu ve kitap listesi hakkında yardımcı olup bilgi verebilirmisiniz
-
sınav mart da olucak diyenler şimdi ertelenecek diye söylenti içindeler var mı fikri olan duyumu olan?
-
@ikiyüzonaltı kim onlar hocam
-
arkadaşlar sınavda kaç soru çıkıyor ve kaç net yapmak gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim
-
@eakaya 40 soru çıkıyor, kaç net yapman gerektiği sınava katılanların bilgisine ve ösym sorularına göre değişiyor, 27 28 olduğu da oluyor 30 31 de....
-
Arkadaşlar forumda martta sınav olacağı havası yok gibi, sadece ben mi öyle hissediyorum acaba? İnşallah yanılıyorumdur...
-
@refik-soydam anladım , 40 soru hepsi açık uçlumu peki ?
-
2017 lerin mulakati aciklandiktan sonra ilan gelir büyük ihtimalle
-
@eakaya evet
-
merhaba herkese, yakın eğitim'in online programı hakkında bilgi sahibi olan var mı? faydalı olur mu sizce yoksa gereksiz mi?
-
@karax bunu bende merak ediyorum bence iyidir levent hocanın anlattığına göre ve hoca ocağın son haftası ilan geleceğini söyledi.
-
@karax sakin kayit olma kardesim. Gereksiz para verirsin. Ben o adamlarin ankaradaki kursuna gittim. Artıvizyon kariyer diye cok sallama bir kurum . Cok amatorler.İktisatta mehmet kablama var cok gereksiz anlatim yapiyor gecen sinavda cikan iki soru konusunu hic anlatmadi. Sonra insan haklari dersi yanilmiyorsam sezercan mi ne oyle bi adam anlatiyordu. Anllati hic bir sey soru olarak gelmedi. Anayasa idaresi idare eder. İdari teskilati salliyorlar hic onemsemiyorlar.Sonuc olarak oraya verecegin parayla git kitap al otur kendin calis
-
bende önermiyorum. Online kurs programı almıştım. Levent hoca çok gayretli ancak gerisi için aynı şeyi demek çok güç. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
-
Bu bilgiler iyi oldu benimde aklımda kayıt olmak vardı
-
@k-33 kardesim hocanın ilan konusundaki duyumunu biraz daha açar mısın, ocak sonu dediğini yazmışsın.
-
@k-33, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bu bilgiler iyi oldu benimde aklımda kayıt olmak vardı
kendi başına çalışman çok daha iyi olur
-
Selamun Aleyküm. Yoğun iş temposu hastalıklar derken foruma ne zamandır giremiyordum. Gördüğüm kadarıyla fazla bir hareketlilik yok. Facebook grubuda sakin. Arkadaşlar whatsapptan ya da facebook grubundan anlık soru paylaşımı işini artık ciddi ciddi düşünmeye başlasak. Sınav yakın zamanda gelecek inşallah yavaştan bu şekilde hazırlanalım diyorum.
-
@ümithak bunu şiddetle destekledim.