2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi eyvallah kardeşim Allah utandırmasın seni insalalh
-
@tyr61 inşallah kardeşim
-
ama bu konuda şuan kaymakamlık mülakatları başlığında birisi bir iki duyumunu paylaştı isterseniz bir bakın, doğrudur yanlıştır bilemem
-
ben hep idari hakimlik sınavını bekliyorum ama hiç duyum vs. yok acaba kaymakamlığa hazırlansam mı çok kararsızım. martta sınav açılırsa klasik bir sınava yeterince çalışabilir miyim acaba fikri, düşüncesi olan arkadaşlar ne dersiniz
-
@alchemist bence kaymakamlık sınavı hakimlige göre daha kolay kapsami iktisat konusunda genis ve bir hukukçunun yapacagi tarzda. eger açılırsa sınav martta yetistiririz diye düşünüyorum.
-
2018 Kaymakamlık Sınavı. Nisan sonu en geç mayıs başı kontenjan 100 olması bekleniyor.
-
@kaymakamadaylıgı keske bir an once aciklansa tarihi zira herkeste acaba sinav olmayacak mi sorusunu aklina getirdi. bu da sinava calisma motivasyonumuzu etkiliyor acikcasi.
-
Sayfanın bir tanesinde bir arkadaş paylaşımda bulundu 28 Nisan veya 5 mayıs kesin tarih diye. Bilemedim. Ama sınav olacağı artık ayyuka çıktı tarih telaşı var.
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
2018 Kaymakamlık Sınavı. Nisan sonu en geç mayıs başı kontenjan 100 olması bekleniyor.
arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum . 17 aralık 2016 sınavının mülakatlarının açıklanmasını beklerken bir gece çıktı geldi @KaymakamAdaylıgı rumuzlu arkadaş ve biz o gece kendisiyle grupta dalga gecmıstık çünkü az kaldı son demler gibi paylaşımları olmuştu hatta biraz önce baktım hala da duruyo iletileri . ve o gece saat 1.30 da acıklandı . ilginç olanı 9 eylulde sınavın olacagını da kendısınden öğrendık . her kımse kendısı bızı onceden uyarmakla en ıyısını yapıyo . buyuk ıhtımalle bu seferde elenıcem ama olsun durmadan yorulmadan bu guzel meslek için elımden gelen ne varsa yapmaya hazırım . Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun . Allah hepımıze hakkımızda ne hayırlı olacaksa ona ulasmayı nasip etsin . kolay gelsın hepınıze tekrar hayırlı geceler
-
@escobargaviria bende hatırladım ne geceydi be
-
@escobargaviria hem ramazan hemde kpss gecesiydi o geceyi hiç ama hiç unutmayacam
-
@escobargaviria, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum . 17 aralık 2016 sınavının mülakatlarının açıklanmasını beklerken bir gece çıktı geldi @KaymakamAdaylıgı rumuzlu arkadaş ve biz o gece kendisiyle grupta dalga gecmıstık çünkü az kaldı son demler gibi paylaşımları olmuştu hatta biraz önce baktım hala da duruyo iletileri . ve o gece saat 1.30 da acıklandı . ilginç olanı 9 eylulde sınavın olacagını da kendısınden öğrendık . her kımse kendısı bızı onceden uyarmakla en ıyısını yapıyo . buyuk ıhtımalle bu seferde elenıcem ama olsun durmadan yorulmadan bu guzel meslek için elımden gelen ne varsa yapmaya hazırım . Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun . Allah hepımıze hakkımızda ne hayırlı olacaksa ona ulasmayı nasip etsin . kolay gelsın hepınıze tekrar hayırlı geceler
Amin, herkese iyi calismalar. arkadaslar daha önceden sınava girenler, hic girmemiş olanlara yani bize kaynak noktasında bir liste olusturur mu acaba? bu siteye de yeni uye oldum ama cok beğendim ayrica, eger yardimci olursaniz çok mutlu olurum. olanda hayr vardir, umit kesmeden devam, iyi geceler.
-
@kaymakamadaylıgı kardeşim 106. Dönemin mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla alakalı bir duyumun var mı ?
-
@tekyildiz kaynak listesinden ziyade oncelikle nacizane bir tavsiyede bulunayim hocam hukuk bilginize +hukuka cok calismaniza guvenip sakin iktisati boslamayin cunku bu sekilde kazanmak icin max 2-3 fire vermeniz gerekir zaten 2-3 soru kiyidan koseden cok detay bir yerden geliyor kendiniz de heyecan stres insan haklari turkceden vs kayiplarla sinirda kaliyorsunuz o yuzden iktisata en az hukuk kadar agirlik verilmeli. bu sene iktisat calismaya baslayacagim uzun arastirmalarim sonucu mikro iktisat erdal unsal, makro iktisat tufan samet de karar kildim + themis iktisat soru kitabini aldim tufan samet in. Turkiye ekonomisi 1.kaynak yuksel bilgili alternatif tufan samet. Anayasa+idare ben sadece kaymakamlik kampindan calistim 3 firem var bu bakimdan kamp iyi diyebilirim kaymakamlik kampinin detaylisi kanunname alternatif themis de iyi esdeger diyebilirim. inceleyebilme imkaniniz varsa bakin hangisi hosunuza giderse kiyidan koseden gelen sorular 2sinde de bulunmaz kanunlardan calismak gerekir genelde. tarih icin tarihin pusulasi veya data. insan haklari icin bence nohutcu nun kitabi iyi themis cok ozet gibi geldi begenmedim + aof kitabi ovuluyor.
-
@y-oguz90 oncelikle cok tesekkur ederim. yok iktisati hic boslamak istemedim cunku zaten iktisat ve insan haklarindan fark atiliyormus diğer hukuk sorularini yaptigimiz zaman. ben ilk kez girecegim sinava o yuzden tavsiyeniz icin tesekkur ederim. kaymakamlik kampini aldim bir kez onlari okuduktan sonra iktisat icin hem bu önerdiğiniz kitaplari alacagim hem de videolu anlatim da yararli olur diye düşündüm. bir de şöyle bir fikrim var bu sınava hazırlananlarin kendisini yeterli hissettigi ders icin bir başlık acilip orada nokta atışı soru tipleri +bilgileri vereceğimiz sekilde bilgi akışı saglanip daha yararli olur diye düşündüm. örneğin ben fakultede insan haklarini çok iyi öğrendim ictihatlar ve konulara hakimim. bu konuda bilgilerimi aktarabilirim soru tipleriyle. tabi önce bitirmem lazim bir kez kitaplari çünkü daha yeni basladim calismaya. tabi bu benim fikrim, eger diğer arkadaşlarimiz da isterse böyle bir sey yapabiliriz. tekrardan teşekkür ediyorum, herkese iyi calismalar diliyorum.
-
@tekyildiz rica ederim hocam bu baslikta arkadaslar bahsettiginiz tarzda calisma grubu kurmus , gecmis sayfalarda bilgileri mevcut ben henuz calismaya baslamadigimdan katilmadim iyi calismalar dilerim.
-
@tekyildiz duzeltiyorum Turkiye Ekonomisi için Yasin Çoban olacak yazar
-
Arkadaşlar aynı süreçlerde odaklanan dostlarımızın bazıları şimdilerde mülakat sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor. Belki bundan 6-7 ay sonra aynı heyecanı bu sayfada bulunan dostlarımız yaşayacak. Hepinize başarılar diliyoruz.
-
@y-oguz90 tesekkurler, herkese iyi calismalar. iyi geceler.
-
@tekyildiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@y-oguz90 oncelikle cok tesekkur ederim. yok iktisati hic boslamak istemedim cunku zaten iktisat ve insan haklarindan fark atiliyormus diğer hukuk sorularini yaptigimiz zaman. ben ilk kez girecegim sinava o yuzden tavsiyeniz icin tesekkur ederim. kaymakamlik kampini aldim bir kez onlari okuduktan sonra iktisat icin hem bu önerdiğiniz kitaplari alacagim hem de videolu anlatim da yararli olur diye düşündüm. bir de şöyle bir fikrim var bu sınava hazırlananlarin kendisini yeterli hissettigi ders icin bir başlık acilip orada nokta atışı soru tipleri +bilgileri vereceğimiz sekilde bilgi akışı saglanip daha yararli olur diye düşündüm. örneğin ben fakultede insan haklarini çok iyi öğrendim ictihatlar ve konulara hakimim. bu konuda bilgilerimi aktarabilirim soru tipleriyle. tabi önce bitirmem lazim bir kez kitaplari çünkü daha yeni basladim calismaya. tabi bu benim fikrim, eger diğer arkadaşlarimiz da isterse böyle bir sey yapabiliriz. tekrardan teşekkür ediyorum, herkese iyi calismalar diliyorum.
insan hakları çok önemli hocam inşallah notlarınızı paylaşırsınız