Galatasaray Kaç Puan Toplar
-
@aliveli doğru olduğunu ümit ediyoruz
-
Fatih Terim gelmesini istemiyorum. Galatasaray'ında Beşiktaş gibi takım futbolu oynatmayı başaracak bir teknik adama ihtiyacı var. Günümüz futbolunda Fatih Terim futbol anlayışının çok iş yapacağını düşünmüyorum.
-
Fatih Terim'i ben de sevmiyorum hele ki o saha kenarındaki kasıntı duruşu... Zaten gelirse kulübün Başkanı sönük kalır kendisi herşeyi kontrol etmek ister. Ama şu durumda da başka alternatif yok gibi görünüyor.
-
Fatih Terim'i istemiyorum diyen insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Adam 6 şampiyonluk kazandırmış, kazanmadığı kupa, başarı kalmamış daha ne yapsın ? Bi de Başkan sönük kalır yazmış arkadaş.. Şaka mı yapıyorsunuz be kardeşim Galatasaray'ın hangi hakkını hangi platformda savunabildi son 3 yıldır mevcut başkan? Başkan kendisi zaten sönük o yüzden sesi çıkacak bir adam şart bu kulübe o da Fatih Terim'dir.
-
@hayalimsgk Fatih Terim istememe sebebimiz başarısız olduğu için değil senin de söylediğin gibi bir yıldızdan fazlasını sadece kendisi bu takımın başındayken kazandırdı fakat ahlaki bir kültürü de olduğunu düşünen birisiyim futbolun mafya vari söylemler,sürekli ortalığın gergin olması,sürekli takıma yapılan onlarca transfer ve birçoğundan zarar edilmesi diyeceksin ki her takım böyle ama Beşiktaş’ın son dönemde yaptığı ortada Türk futbolu için ve futbolun bir eğlence merkezinden büyük sermayelerle çıktığı dönemde daha nitelikli ve klübe yakışacak bir isim isterim açıkçası Şenol Güneş gibi gereksiz kavgaları olmadan takımını her şartta savunan sürekli takımına yeni futbolcular yetiştirip kar ettiren olmuş futbolcunun yanında olacak yetenekli oyuncuları harcamadan oynatıp iyi paralarla başka takımlara yollayan isimler daha önemli ve en önemlisi kavga değil eğlenmek bu oyunda. Terim’in dönemi geçti hocalık kariyerine son verip keşke Başkan olsa daha güzel hamle olur.
-
@varolistan kahin değilim sadece fikrimi söyledim senin gibi düşünmeyen herkes kahinse sen nesin?
-
@hayalimsgk kulübün Hakkını teknik direktör mü savunur arkadaşım saçma saçma konuşma. Burada herkes fikrini yazıyor konu hakkında üslubuna da dikkat et.
-
Fatih Terim'in gelmesi elbette takıma kısa vadede başarı yakalatır, Türkiye'de her zaman ilk üçte olan Galatasaray'ı belki şampiyonda yapar ama bizim asıl ihtiyacımız derbileri kazanan, Avrupa'da başarı sağlayan, takım futbolu oynayan bir Galatasaray.
-
@siyahbeyaz Sakin ol doğruyu bilmişsin onun için dedim sen Beşiktaşlısın galiba
-
@varolistan nasıl anladın Beşiktaşlı olduğumu vallahi tebrik ederim hocam bunu bilmek için kahin olmak gerekmiyor ki gs nin oynadığı top ortadaydı ayrıca kadro derinliği yetersiz hocası daha da yetersiz .. sadece sezonu erken açtığı için ilk girişleri biraz iyi oldu bunda fikstürde çok etkiliydi tabi.. geçen hafta Beşiktaşın kayseri beraberliği olmasaydı ilk yarıyı 4. bitirecekti gs buda tahminimin tutması anlamı anlamına geliyordutabi göztepe maçından da ayrıca ümitliyim:) .. şimdi bir hoca değişikliği gündemde gelecek isme göre yeni yorumlar yapabiliriz bakalım görelim .. ŞEREFİYLE oynayan HAKKIYLA kazansın ligi herkese başarılar...
-
Terim gelecek gibi ama gs divanı istemiyor.
-
@siyahbeyaz Valla bence kahin olmak gerekiyor . Benim aklımın ucundan geçmiyordu bu durum. Şiir gibi top oynuyolardı her hafta 4-5 atıyolardı. Ama bi Aykut kocaman bide sen doğruyu görmüşsünüz
-
@varolistan valla hocam tudor bozdu işleyen takımı , fegholui geldi hiçbir şey oynamadı rodrigesi kesti, yasini falan oynatmaya başladı oysa aralarında en iyisi rodrigesti , işleyen sistemi bozdu 3 lü defans aşkı + çift forvet denemeleri derken, zaten oyunu hiç okuyamıyordu değişiklikleri hep yanlış yersizdi yani şansa bir sistem tutturmuşsun neden bozarsın cins adamın tekiydi.
Terim kısa vadede tek başarı getirebilecek tercih onun harici yerli-yabancı kim gelirse gelsin bu sezon harcanır gider, daha sezon başlamadan diyorduk bu tudorla olmaz diye de işte -
Fatih Terimin geri gelmesini kesinlikle istemeyenlerdenim. Bir kişi nasıl geldiği ile değil nasıl gittiği ile hatırlanır en son gidişi de malum zaten. GS aciz bir camia mı ki dönderip dönderip aynı isimller konuşuluyor bu takıma yeni bir vizyon sahibi teknik direktör ve başkan lazım ve bu kesinlikle fatih Terim değildir. Üstelik kendileri de pek paragözdür her seferinde hiç düşünmeden rakam sormadan imzayı attım der ama ne hikmetse sözleşme imzalayanlar ısrarla beyefendiye 5-10 milyon euro vermekte ısrar ederler ne kadar cömert bir ülkeyiz masallah nazar değmesin. Zaten Fatih Hocanın milli takıma zararını saymakla bitiremeyiz o mevzuya hiç girmiyorum bile adını milli takımla anmak bile gereksiz Allahtan Kebapçı Selahattin yetişti de federasyonun yapamadığını yaptı:)). Elbette Terimin GS ye çok büyük faydaları olmuştur. bunu inkar etmek nankörlük olur ve daha da faydası olmasını istiyorsa takımdan uzak durmalıdır. 6 şampiyonluk az bir rakam değil ama o takımı ona hazırlayan alt yapının emeğini görmezden gelmek imkansız o efsane kadronun başında kim olsa 3-5 şampiyonluk görürdü bu bir gerçek ve oyuncular artık gazla çalışmıyor bu da ayrı bir gerçek o nedenle oyuncuyla kulübün arasını yapacak Abilerden ziyade daha profesyonel ve görevinin bilincinde olan futbolcu yetiştirmek en önemlisi yoksa futbolcu gönlü etmekle geçiyor yıllar. Tudor falan da hikaye oyuncularda da var kabahat sistemi bahane ediyorlar ama hangisi ilk 7 haftalık performansının sergiliyor onuda görmek lazım fikstür avantajı ile balon bir başarı yakalandı ve yavaş yavaş sönüyor tam işte bu arada iyi yönetici ve teknik direktör gerekli oda malesef bizde yok. Tabi halen maça gitmemeye yeminliyim vizyon sahibi birisi gelmeden de gitmeyeceğim ömrü dolmuş bir başkana destek olamam şimdi çıkıpta bana kulübün iyi yada kötü gününde yanında olmak lazım demeyin bazen destek olmamakta iyiliktir en azından ömrünü doldurmuş çürümüş yönetim ve artıklarının temizlenme zamanı gelmiştir. Takımımızın zirve yarışında kalması için bu dönemi en kısa sürede atlatıp yeniden yeniden yükselişe geçmesi lazımdır inşallah geçen günler bize bu başarıyı fatih Terimsiz olarak gösterir. Hakkımızda hayırlısı olsun bol kupalı bir sene olur inşallah diyorum. Rakiplerimizin durumuna gelince Fenerbahçe geriden gelip bizi yakaladı ve yükselişte bu onlar için büyük bir artı bu arada Beşiktaş ı da ayrıca tebrik etmek gerekiyor alacağımız kupaların en büyük belirleyicisi olacaktır:))
-
Tekrar fatih terim diyollar, geldi mi acep.
-
Geldi..hoş geldi....
-
Allah bir daha ayırmasın.
-
Hoşgeldin imparator
-
Geldi ama ben bu gelişini pek hayırlı görmeyenlerdenim. Umarım takımımız için hayırlısı olur. Sistem futboluna dönemedigimiz 3-4 yıl daha izleyeceğiz gibi görünüyor.
-
Ndiaye gitti sampiyonluk buyuk olcude gitti..