2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
Kazanan arkadaşları tebrikler... girdiğiniz açıklanmayan mülakatları arayıp feragat ederseniz biz orada mülakat sonucu bekleyenleri mağdur etmezsiniz. Yine beraber girdiğim bir mülakatta birisi kazanmış.
-
@ozge2 Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nden aldım bugün..rica ederek hızlı bir şekilde halledebilirsin ama 200tl istiyorlar haberin olsun.
-
@mülkiyeli teşekkür ediyorum, ben de numune hastanesinde 200e yaptırdım, bi bölümün muayenesi salıya kaldığı için ancak salı alabilcem
-
Merhaba gençler bende kazanmışım çok şükür. Hepimize hayırlı olsun
-
Merhaba ben de kazanmışım hepimize hayırlı olsun Ben şehir dışında yaşıyorum 1 haftada nasıl ev bulacağım hiç bilmiyorum bankanın misafirhanesi falan var mı biliyor musunuz? Bir de maaşı sormamıştım mülakatta bilgisi olan paylaşabilirse çok iyi olur
-
@b612 hocam insan kaynaklarıyla görüştüm ben, misafirhane imkanı yok dedi. Kendimiz halledeceğiz. Gidince yine sormak lazım tabi ama bana aktarılan bilgi bu yönde.
-
@junior Teşekkür ederim. Halledeceğiz artık bir şekilde.
-
Ydsden kaç istiyordu
-
@muaccelalacaklı en az C düzeyi yani 70 ve üstü almak lazım. Ben de sağlık raporuna takıldım İstanbul' da randevusuz muayene olmak imkansız gibi. Randevu ise en az 1 hafta sonraya veriliyor. Bu arada maaş bilgisi paylaşan olursa çok hayra girer İk ile başka bir konu için görüştüm maaşı sormaya çekindim ilk dk den paragöz algılamasınlar diye
-
Sağlık raporunu nasıl ulaştıracağız bankaya? Taratıp mail atacağız değil mi?
Maaşları da çok geçmeden öğreneceğiz sanırım :)Herhalde 2-3 hafta içinde yatıracaklardır değil mi? Yoksa ay sonunu mu bekleyeceğiz?
Birde eğitim meselesi var. Bir bilgisi olan var mı? Ne kadar sürecek, nerede yapılacak? İk'yı ararsam soracağım bir ara, önce siz öğrenirseniz paylaşır mısınız buradan?
-
@ozanoz hocam İK hassas davranıyor maaş konusunda. O yüzden bilen de açıklamaz. Eğitim konusunu da ben sormayı unuttum. Bilen varsa paylaşırsa çok makbule geçer gerçekten
-
arkadaşlar ben de sınavı kazanmışım diğer kazanan arkadaşları tebrik ederim.
@ozanoz hocam gönderilen e-mailde bir adrese maille göndermemizi istiyorlar. taratıp göndermemiz yeterli bence belgenin aslını işe başlarken veririz.
-
ben maaşı arayıp sordum yeni başlayanlar için 4300-4700 (brüt) imiş anladığım kadarıyla. Net 3b civarı oluyor sanırım.
-
benim de belge ve formlarla ilgili sormak istediklerim var:
mesela edevletten alınanları direk mail atsak, doldurulacak olanları sağlık raporunu vs elden ulaştırsak olur mu ki?
bir de vakıf başvuru formunda maaş hesabını sormuş. maaş hesabını istediğimiz bankadan kendimiz mi belirliyoruz? -
@b612 hadi ya ben daha yüksek bekliyordum. Maaşı beklentimin altında kaldı.
-
3000 şehir dışından gelip yerleşecekler için az gerçekten ama 1 sene sonra kar payı vs ek ödemeler varmış.
-
Arkadaşlar Eximbank'ta çalışmanın diğer kamu bankalarında uzman yardımcısı olmaktan temelde ayrılan yönü nedir ?. Maaşı mı yüksek, yurtdışına dil eğitimine vs mi gönderir, kariyer yolu daha mı açıktır ? Bilen varsa aydınlatabilirse sevinirim
-
@b612 bana bundan çok daha yukarıda bir ücret söylendi hocam. Hangisine inanacağız şimdi
-
@junior İnşallah sizinki doğrudur o zaman
-
Bu dediğiniz ilk yıl olabilir. İlk yılın sonunda çünkü ek ödemeleri almaya başlıyormuşuz. En mantıklısı bu geldi bana